בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
| | |-+  אתרים להזמנת ציוד ג'יגינג מחו"ל
עמודים: [1] 2 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: אתרים להזמנת ציוד ג'יגינג מחו"ל  (נקרא 5721 פעמים) הדפסה
סאמח הצפר

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אתרים להזמנת ציוד ג'יגינג מחו"ל
« ב- : ספטמבר 12, 2011, 21:22:55 PM »
שלום חברים

רציתי את העזרה שלכם בשני דברים:

האם יש מכס על ציוד דייג שנקנה מחו"ל? מישהו אמר לי שעל ציוד ספורט אין מכס!

שנית, רוצה אולי לקנות ציוד ג'יגינג נוסף מחו"ל בתקווה שיהיה יותר זול מפה: ציוד כמו חוט ואולי רולר.

אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אודה לו מאוד...
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
 IP: [ מחובר ]
momi

חבר פורום
*

מנותק מנותק

הים של כולם

בעניין: אתרים להזמנת ציוד ג'יגינג מחו"ל
« הגיב #1 ב- : ספטמבר 12, 2011, 21:38:46 PM »
שלום חברים

שנית, רוצה אולי לקנות ציוד ג'יגינג נוסף מחו"ל בתקווה שיהיה יותר זול מפה: ציוד כמו חוט ואולי רולר.

עד כמה שאני יודע לא על הכל יש מס
למשל:חוטים,קרסים,דמויים,מקלות
הזמנות בקנה מידה קטן בדרך כלל עוברות את המכס בשלום
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
סקווידוויד

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : ספטמבר 13, 2011, 08:35:00 AM »
שלום חברים

יש מכסים על כל מיני דברים - אם אתה מביא חוט לך תוכיח שהוא לדיג ולא לתפירת ספות.
פליירים כנ"ל
דמויים וג'יגים יש להביא עם קרס עליהם ואז זה ברור שזה לדיג ויש לציין על החבילב שזה דמוי עם קרס.

מיסים גם תלויים בארץ המוצא - יש מדינות עימן יש הסכם סחר חפשי (אירופה וארה"ב ) ועליהן המכס לא גובה (לא תמיד וואלה לא יודע) מהמזרח יהיו לרוב מיסים - 12% ומעלה.

ציוד ג'יג - הוא לרוב יקר יותר מציוד אחר. אין רולרים לג'יג זולים. אין מקלות ג'יג זולים, אלא אם זה זבלה. מקלות עם טבעות פוג'י אינם זולים כי הטבעות יקרות. במקלות למשל ההובלה עולה לפעמים כמו עוד מקל ומי שטרם הבין מכס משלמים על כלל המחיר ששילמת - המוצר + ההובלה לרוב זה מע"מ ולפעמים מע"מ + עוד כל מיני דברים.

אם נופלים על בדיקה מדגמית (כבר קרה לי) משלמים על:
הבדיקה - 100 ש"ח וצפונה
אחסנה - הבדיקה אורכת כמה ימים - עוד כמה שקלים ליום
הוצאות עיכוב ושחרור - ל UPS, DH.... שהרי יש להן הוצאות נוספות בגלל הבדיקה והעיכוב

מעל כמה ק"ג (למי שמביא ג'יגים - משלמים תוספת לחברת השילוח על חבילה כבדה. דואר ישראל לא גובה)

מי שמביא מקלות באמצעות DHL, UPS ושאר חברות השילוח שיתכונן לשלם דמי שחרור נוספים בגובה 200-300 ש"ח, אחרת שולחים את זה חזרה לחו"ל

אבל עם כל זה עדיין שווה.

*דודו*

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : ספטמבר 13, 2011, 09:37:02 AM »
כעיקרון אין מכס על ציוד דייג שכן זה נקרא ציוד ספורט מה שכן יש זה מעמ.
לתוספת המעמ יש להוסיף עוד כמה שקלים על דמי שיחרור ובמידה ורשמו מחיר שונה מהמקור על החבילה יש גם קנס אזהרה ובמקרים הכי גרועים שליחת החבילה חזרה לחול.

אני מזמין המון ציוד מחול והבדיקות בדרך כלל הם מדגמיות או שהחבילה נראית חשודה .
יש ארצות שהחבילות עוברות דגימות קבוע כמו חבילות מיפן שכל חבילה שהגיעה אליי משם נבדקה ושילמתי מעמ.

המעמ הוא 17 או 17.5 אחוז.
אני הזמנתי פן סנטורים מחול רולרים לזירזור ועוד מלא דברים שעברו חלק במכס כולל מקלות זירזור של אולטרא לייט לזירזור בזמנו וגם אלו עברו חלק.
הכל עניין של מזל אם הם רואים שעל החבילה רשום מתחת ל 50 דולר שזה הסכום שפטור ממע"מ הדגימה היא מדגמית אם רשום מעל 50 דולר אז תשלם אין כאן מדגמיות רק מתחת ומזל יפטרו אותך מהתשלום.

סאמח במה בדיוק חפצה נפשך באיזה ציוד אולי נוכל לעזור לך כאן בארץ .
המחירים בחול לציוד גיג לא בהבדלים גבוהים מהארץ הסטלות במחיר גבוה החשמליות יש הבדל לכן הזמנתי מחול גיגים לא שווה כל כך בגלל המשקל ועלות השילוח הגבוהה מקלות כמו הגיגינג מאסטר אותו מחיר כמו בארץ  חוטים אתה יכול להזמין כל חוט שהזמנתי עבר חלק אצלי  יש דברים בודדים שזולים משמעותית ושווים הזמנה מחול .
קח בחשבון שציוד לגיג מתכלה מהר ואחריות מאוד חשובה כאן למרות שגם אם אתה קונה בחול יש לך אחריות אבל בחול לא כאן וזה קצת מסרבל את העניין.

תחשוב גם על ציוד יד שנייה סאמח יש מלא ציוד במחירים מצחיקים מאוד מאנשים שקנו ציוד מקצועי ולא השתמשו בו מאלף סיבות לא התחברו לתחום והתלהבו וקנו הכי טוב או שקנו ולא מתאים להם למה שציפו והציוד עדיין חדש.

בכל אופן בהצלחה  אתה בסדר
סקווידוויד

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : ספטמבר 13, 2011, 09:47:22 AM »
שלום חברים

יש מכסים על כל מיני דברים - אם אתה מביא חוט לך תוכיח שהוא לדיג ולא לתפירת ספות.
פליירים כנ"ל
דמויים וג'יגים יש להביא עם קרס עליהם ואז זה ברור שזה לדיג ויש לציין על החבילב שזה דמוי עם קרס.

מיסים גם תלויים בארץ המוצא - יש מדינות עימן יש הסכם סחר חפשי (אירופה וארה"ב ) ועליהן המכס לא גובה (לא תמיד וואלה לא יודע) מהמזרח יהיו לרוב מיסים - 12% ומעלה.

ציוד ג'יג - הוא לרוב יקר יותר מציוד אחר. אין רולרים לג'יג זולים. אין מקלות ג'יג זולים, אלא אם זה זבלה. מקלות עם טבעות פוג'י אינם זולים כי הטבעות יקרות. במקלות למשל ההובלה עולה לפעמים כמו עוד מקל ומי שטרם הבין מכס משלמים על כלל המחיר ששילמת - המוצר + ההובלה לרוב זה מע"מ ולפעמים מע"מ + עוד כל מיני דברים.

אם נופלים על בדיקה מדגמית (כבר קרה לי) משלמים על:
הבדיקה - 100 ש"ח וצפונה
אחסנה - הבדיקה אורכת כמה ימים - עוד כמה שקלים ליום
הוצאות עיכוב ושחרור - ל UPS, DH.... שהרי יש להן הוצאות נוספות בגלל הבדיקה והעיכוב

מעל כמה ק"ג (למי שמביא ג'יגים - משלמים תוספת לחברת השילוח על חבילה כבדה. דואר ישראל לא גובה)

מי שמביא מקלות באמצעות DHL, UPS ושאר חברות השילוח שיתכונן לשלם דמי שחרור נוספים בגובה 200-300 ש"ח, אחרת שולחים את זה חזרה לחו"ל

אבל עם כל זה עדיין שווה.

צודק. אני התייחסתי למע"מ כמכס.

דודו
חבילה שלא נראה להם היחס תכולה -מחיר נדרשת בהצגת קבלות או הוכחת תשלום למכס (בפקס או התייצבות אישית - השבוע טיפלתי בעניין כזה פעמיים וואלה לא יודע) ואם אין התאמה....  אללה יוסטור; לא קרה לי עדיין, אבל לא נראה לי משהו מי יודע מה סימפטי. הבנתי שלפני חקירה של המכס אתה נדרש לחתום על הצהרה שאתה כשיר בריאותית לעמוד בחקירה או להצטייד מראש בתרופות מתאימות, ולא לחינם. חקירות לא מעטות מסתיימות בבית החולים עקב אירועי לב.

תיהיו מסודרים וישרים והכל ילך חלקלק.

אני מזמין   ה  מ  ו  ן  בחו"ל  אבל עובד מסודר ונכון.
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #5 ב- : ספטמבר 13, 2011, 10:33:06 AM »
אין לי הרבה ניסיון בהזמנות מחו"ל ורוב ההזמנות שעשיתי לא עברו את ה-50$ במכוון כך שלא נדרשתי מעולם לשלם תוספת כזו או אחרת.
מעל 50$ נדרשים לשלם לפי חוק את המע"מ.
מעבר לזה הנושא הופך למורכב מאד ואין רשימה מסודרת וברורה והכול זה ניסוי וטעיה כשהמשתנים,משתנים...
ז"א,ניתן להזמין ב-100$ ולא לשלם כלום.
ניתן להזמין ב-100$ ולשלם רק מע"מ (טוטאל של 116$)
ויש גם מקרים שמזמינים ב-100$,נופלים במכס,משלמים גם מע"מ וגם עוד מס אכזרי.
כמה אכזרי? ובכן,חבר שהזמין רולר של 100$ לפני כמה שנים והיה אמור לשלם 400 ש"ח,קיבל זימון לאסוף את המשלוח ושהוא מתבקש לשלם עוד כ-250 ש"ח. לא היתה בדיקה רצינית,לא החרימו,לא איכסנו ולא כלום.
החבילה עמדה כפי שנשלחה וללא שנפתחה ורק על סמך הצהרת שווי התכולה הוא נדרש לשלם כמעט 50% יותר ממחיר הפריט+מע"מ...
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
*דודו*

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : ספטמבר 13, 2011, 10:52:52 AM »
גיא תראה לי יצא פעמיים להגיע למכס בתל אביב בגלל דיווח שיקרי על החבילה .
הגעתי לשם למרות שביקשתי מהמוכר לציין מחיר מתחת ל 50 דולר אמרתי להם שאין לי מושג למה המוכר עשה את זה כנראה שהוא רגיל לעשות את זה לישראל אני בחיים לא ביקשתי ובלה בלה.
פעמיים שילמתי את המע"מ ועוד דמי שיחרור מהדואר איזה 70 שקל.
בפעם השנייה כבר קיבלתי אזהרה שאם זה יקרה שוב החבילה תוחזר לחו"ל ואני לא יקבל אותה.
כעיקרון הם מבקשים ממך שאתה מגיע לשם קבלה על התשלום היום הם כבר מתוחכמים יותר הם נכנסים לפי מספר הפריט לאי ביי מקישים רואים סכום אמיתי כולל משלוח ועל פי זה מאמתים את הקבלה שיש בידך.
בהתחלה הם מאיימים ומבלבלים את השכל אבל אין אנשים עם רובים שיעמדו מולך כולה או שהחבילה תחזור ויזכו אותך שזה במקרה הקיצוני ביותר או שתשלם את המע"מ.

יש חברות שילוח כמו UPS ן FADEX שאצלהם עמלת השיחרור גבוהה בהרבה לכן אני נמנע לשלוח דרכם יש להם כל מיני מחירים מוזרים שבסוף לא משתלם לקחת את החבילה.

כמו שאמרתי הכל עניין של מזל והחבילה עוברת.
עוד משהוא שקרה לי שברגע שלא תפסו אותי על שקר והחבילה נבדקה מדגמית והיה צורך לשלם החבילה הגיעה אליי עד לבית עם שליח ובקשת תשלום מה שחסך לי נסיעות למכס והצגת קבלות.
שילמתי מכס ועמלת שיחרור והחבילה נמסרה לי ללא בעיות.
הבעיה עם המכס נוצרת שיש להם יסוד סביר להניח שיש כאן דיווח כוזב על שווי החבילה ואז מטרטרים אותך למכס.
אני בטוח שגם במכס לא מתלהבים שיגיעו אליהם עשרות אנשים להוכחות ככה שאם בבדיקה שלהם מה שמצויין על החבילה תואם את מה שמצויין באתר המכירה והם יודעים לבדוק את זה במיוחד באי ביי הם משחררים לך בקלות תשלם בבית לשליח ותקבל הם לא מעונינים להחזיק חבילות או לשלוח חזרה.
עריכה אחרונה: ספטמבר 13, 2011, 13:18:12 PM על ידי *דודו*
amirsource
חבר פורום

מנותק מנותק

י

« הגיב #7 ב- : ספטמבר 13, 2011, 12:07:38 PM »
לא תמיד מה שקונים בחו"ל (EBAY) הוא יוצא בסופו של דבר יותר זול מהארץ, צריך לחשב את כל ההוצאות ואת כל המחירים שמתלווים לאותו מוצר, אפילו אם אתם רואים לדוגמה רולר שעולה חצי מחיר פחות מהארץ והייתם מחשבים כמה זה כולל משלוח,מע"מ וכו' הייתם רואים שהמחיר לא כל כך רחוק מהמחיר בארץ.
הכי טוב זה לחפש מכירה פוומבית ולהציע מחיר הגיוני כמה שניות לפני שהיא נגמרת, לפי מה שראיתי נגיד בEBAY המחירים של המוצרים לדיג כולל כל העלויות (אני לא מדבר בכלל על מכס) הם דיי דומים לארץ, ובארץ אפשר למצוא אחלה של דברים יד 2 במצב חדש לגמרי.
לי אישית יש הרבה ניסיון עם ייבוא דברים, אני זוכר שייבאתי מוצר שנראה באמת זול לעומת בארץ ב250$, אבל אחרי כל ההוצאות האחרות שזה המשלוח המטורף שעלה לי לפחות את ה123$ (תמיד צריך לבדוק את העלות של המשלוח),ושילמתי גם מע"מ ועוד דמיי שחרור שזה 81 שקל שאני לא מבין בשביל מה שילמתי את זה בכלל. בסופו של דבר המחיר יצא בדיוק כמו המחיר בארץ וזה היה בלי מכס בכלל.

י
סאמח הצפר

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : ספטמבר 14, 2011, 22:18:04 PM »
תודה לכל המגיבים. בינתיים אני מוותר על הזמנות מחו"ל אלא אם יש מישהו שמביא את זה איתו מחו"ל.

תודה לכם...
סקווידוויד

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #9 ב- : ספטמבר 14, 2011, 23:56:08 PM »
תודה לכל המגיבים. בינתיים אני מוותר על הזמנות מחו"ל אלא אם יש מישהו שמביא את זה איתו מחו"ל.

תודה לכם...

מה בדיוק אתה מחפש?
סאמח הצפר

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #10 ב- : ספטמבר 15, 2011, 16:46:31 PM »

תודה לכם...

מה בדיוק אתה מחפש?

חשבתי להזמין אולי חוט לג'יגינג, שוק לידר פלורוקרבון ואולי גם רולר נוסף שיהיה לי, אבל שאלתי היתה לקבל תמונת מצב כללית שאם אחליט להזמין כל דבר נוסף. התשובות של החברה היו מאוד ברורות וממחישות ועל זה אני מודה לכל מי שהגיב.

חלק מהדברים שרציתי להזמין מחו"ל כבר קניתי אתמול בארץ.
יהושוע{שוקי}פרג

חבר פורום
*

מנותק מנותק

שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!

« הגיב #11 ב- : ספטמבר 17, 2011, 13:04:33 PM »
בעניין הזמנות מחו"ל כמי שמזמין דרך קבע {מאתרים קבועים המכירים אותי} רציתי לציין בעניין זה דווקא את אייבי
אמין מקצועי  וזול יחסית ובעל אפשרויות מגוונות של ציוד דייג החל מקופסאות איחסון ב5 $ ועד מקלות דייג ורולרים ב100$ ומעלה
 רצוי להזמין בסכומים שמסתכמים ב50$ בכל הזמנה ולחלק את הקניות מספר פעמים שלא יגיעו לסכום של מעל 53$ בכל קנייה מניסיון שלי וגם מקניות בחו"ל  שם ההיתי לאחרונה {ארצות הברית} שווה להזמין באייבי
נ.ב
ניתן לרכוש כרטיס ויזה נטען בדואר ישראל ולהטעינו עד סכום של 1000 ש"ח{הכרטיס עולה 20 ש"ח}
הכרטיס מאפשר הוצאות על הקנייה ומונע כאבי ראש מנוכלים או "גנבים" באינטרנט
אין צורך בחשבון בנק מה שצריך בסך הכל הוא ללכת לדואר ןלרכוש את הכרטיס בסכום שאתה רוצה{מ-250-1000}
להכניס את הפרטים בפייפל ולהתחיל לרכוש ללא דאגות  להלן מספר דוגמאות של פריטים אשר רכשתי באייבי
כובע של שימנו ב-5 $ מטען עם 2 סוללות aa ב4.5$ מחזיק פתיונות למקל ב-5$ כבל של 90ליברות של afw c-6$

עריכה אחרונה: ספטמבר 17, 2011, 13:25:02 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך"
 IP: [ מחובר ] WWW
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #12 ב- : ספטמבר 17, 2011, 18:09:38 PM »
בעניין הזמנות מחו"ל כמי שמזמין דרך קבע {מאתרים קבועים המכירים אותי} רציתי לציין בעניין זה דווקא את אייבי
אמין מקצועי  וזול יחסית ובעל אפשרויות מגוונות של ציוד דייג החל מקופסאות איחסון ב5 $ ועד מקלות דייג ורולרים ב100$ ומעלה
 רצוי להזמין בסכומים שמסתכמים ב50$ בכל הזמנה ולחלק את הקניות מספר פעמים שלא יגיעו לסכום של מעל 53$ בכל קנייה מניסיון שלי וגם מקניות בחו"ל  שם ההיתי לאחרונה {ארצות הברית} שווה להזמין באייבי
נ.ב
ניתן לרכוש כרטיס ויזה נטען בדואר ישראל ולהטעינו עד סכום של 1000 ש"ח{הכרטיס עולה 20 ש"ח}
הכרטיס מאפשר הוצאות על הקנייה ומונע כאבי ראש מנוכלים או "גנבים" באינטרנט
אין צורך בחשבון בנק מה שצריך בסך הכל הוא ללכת לדואר ןלרכוש את הכרטיס בסכום שאתה רוצה{מ-250-1000}
להכניס את הפרטים בפייפל ולהתחיל לרכוש ללא דאגות  להלן מספר דוגמאות של פריטים אשר רכשתי באייבי
כובע של שימנו ב-5 $ מטען עם 2 סוללות aa ב4.5$ מחזיק פתיונות למקל ב-5$ כבל של 90ליברות של afw c-6$

ברוך שובך שוקי 
תוכל להרחיב לגבי החוט של ברקלי בבקשה?
אני מכיר חוטי ואניש מניילון (מונופילמנט) אבל חוט בד עוד לא ראיתי. גם כזה שנאמר עליו שהוא כן נעלם... וואלה לא יודע
מה נתוני הטסט / עובי שלו ?
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
יהושוע{שוקי}פרג

חבר פורום
*

מנותק מנותק

שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!

« הגיב #13 ב- : ספטמבר 17, 2011, 19:34:18 PM »
החוט כאמור מיוצר ע"י חברת berkley ישנם 3 מצבי טסט 8-10-12 ליברות {אני רכשתי את ה-12 ליברות}
העובי של החוט 20 מ"מ חוט בד בצבעי כתום שחור{כל 30 ס"מ מתחלף הצבע}
החוט רגיש מאוד למתיחות ובעל עמידות לשחיקה גבוהה
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך"
 IP: [ מחובר ] WWW
סקווידוויד

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #14 ב- : ספטמבר 17, 2011, 19:53:08 PM »
החוט כאמור מיוצר ע"י חברת berkley ישנם 3 מצבי טסט 8-10-12 ליברות {אני רכשתי את ה-12 ליברות}
העובי של החוט 20 מ"מ חוט בד בצבעי כתום שחור{כל 30 ס"מ מתחלף הצבע}
החוט רגיש מאוד למתיחות ובעל עמידות לשחיקה גבוהה
מה זה רגיש למתיחות? הכוונה שאתה מרגיש כל משיכה?
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!