פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   אתרים להזמנת ציוד ג'יגינג מחו"ל |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: אתרים להזמנת ציוד ג'יגינג מחו"ל (נקרא 5730 פעמים) |
הדפסה |
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
אני יכול בהחלט להמליץ לך לרכוש אותו החוט מקצועי ומניסיוני לאחר שהשתמשתי בחוטים אחרים אני יכול להגיד שהשימוש בחוט רק מגביר את ההנאה בדייג הסבידות והקלמר וגורם לסיפוק ואמון בהשקעה של הקנייה של החוט
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בעניין הזמנות מחו"ל כמי שמזמין דרך קבע {מאתרים קבועים המכירים אותי} רציתי לציין בעניין זה דווקא את אייבי אמין מקצועי וזול יחסית ובעל אפשרויות מגוונות של ציוד דייג החל מקופסאות איחסון ב5 $ ועד מקלות דייג ורולרים ב100$ ומעלה רצוי להזמין בסכומים שמסתכמים ב50$ בכל הזמנה ולחלק את הקניות מספר פעמים שלא יגיעו לסכום של מעל 53$ בכל קנייה מניסיון שלי וגם מקניות בחו"ל שם ההיתי לאחרונה {ארצות הברית} שווה להזמין באייבי נ.ב ניתן לרכוש כרטיס ויזה נטען בדואר ישראל ולהטעינו עד סכום של 1000 ש"ח{הכרטיס עולה 20 ש"ח} הכרטיס מאפשר הוצאות על הקנייה ומונע כאבי ראש מנוכלים או "גנבים" באינטרנט אין צורך בחשבון בנק מה שצריך בסך הכל הוא ללכת לדואר ןלרכוש את הכרטיס בסכום שאתה רוצה{מ-250-1000} להכניס את הפרטים בפייפל ולהתחיל לרכוש ללא דאגות להלן מספר דוגמאות של פריטים אשר רכשתי באייבי כובע של שימנו ב-5 $ מטען עם 2 סוללות aa ב4.5$ מחזיק פתיונות למקל ב-5$ כבל של 90ליברות של afw c-6$
תודה שוקי על מידע חשוב ומועיל- וגם על הטיפים 
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
שלום לכולם כמי שמזמין באופן קבוע ציוד מאיביי ברצוני לציין מספר עובדות: 1 המחירים באיביי לא תמיד זולים מהארץ משמעותית. 2 כדאי לפעמים לשלב קניות על-מנת להפחית את עלות השילוח.מה שנקרא קומביין שיפינג(בעיקר בדמויים) 3 מקלות לא משתלם להביא מאיביי כי עלות המשלוח גבוהה+יש סיכוי לנזק למקל גם אם ארוז היטב. 4 בציודים קטנים - קרסים סטיקלייטים פנסי ראש פליירים וכו' איביי זולה מהארץ בעשרות אחוזים. 5 רצוי להזמין ציוד כשהמחיר כולל משלוח לא עובר את ה 50$ . 6 אם יש קרובי משפחה בארה"ב משתלם לקנות ולשלוח אליהם ושהם ישלחו לארץ - יוצא זול משמעותית. 7 הקניה באיביי בטוחה ואמינה + יש לקונה ביטוח שמוצר יגיע או לחלופין שיזוכה אם לא. 8 דבר אחרון וחשוב!!!! יש מוצרים ששוה לקנות בארץ בגלל שירות ואחריות+מוצרים יקרים תמיד אפשר לקחת בתשלומים דבר שאינו ניתן לבצע באיביי. אז רוצו לחנויות בארץ או המקוונות ותפנקו את עצמכם באיזה דמוי , חכה , רולר כובע מה שבא 
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
לי היה ממש מזל רכשנו מנוע במחיר 1920$ והבחור רשם על החשבונית 100$ וזה עברררררררררררר שלמנו 180 שח מעמ משהו כזה
|
|
|
|
|
חוטים כל מיני איין בעיה גם אני מזמין מ-EBAY דמויים גם הזמנתי,אם אתה רוצה דבר איתי בפרטי אני יתן לך את השמות של המוכרים שהם אחלה אנשים אני מדבר איתם גם בפרטי תמיד לפני שאני מזמין.....רולר גם קניתי עבר חלק ,כל הציוד שלי לג'רג'ור כוולוו משם רק חלק מהבובות קניתי בארץ כי זה אותו מחיר
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
שלום לך אני אנסה לעזור לך בכיוון אחר .
באופן כללי ובלי קשר למה שאתה רוכש בחו"ל , כאשר מגיע חבילה לישראל היא נבדקת בטחונית ,ללא קשר לשטר המטען= למה שכתבת שיש בפנים.
המוכס אינו אמור להבין כלל מה המוצר שיש בפנים: מוצר מדף,חלק של תת מערכת ,חפץ נוי וכד' .
בדר"כ וברוב המקרים, מהנסיון האישי שלי בלבד ,החבילה תיבדק היטב ב 2 המקרים להלן : כאשר תצהיר שיש לך ערך מעל 150$ יבקשו לראות חשבונית וכשאר המוצר לא מובן למוכס ,ייענו הוא לא מבין מה זה ,בלי קשר למה שצוין בחשבונית .
אם החבילה תעצר במכס , יבקשו הוכחת רכישה = חשבונית . אח"כ יעמתו אותך עם מחירים חו"ל , כלומר יפתחו את החבילה יכנסו לאתר השוואת מחירים בחו"ל ויבדקו לך את הדגם , בכדי לראות שאכן המוצר הוא בשווי שהצהרת . אם יהיה פער של 20% יחייבו אותך במכס + מע"מ
אם ערך המוצר תואם את ערך האמיתי תחוייב רק במע"מ כחוק ,כמובן אני מתייחס לסכומים שהמחוקק ציין בחוק לפטור ממס ייבוא .
המוכסים בת"א הם בקטע של "ראש קטן" ,לא מנסים לעזור בשקל ,ולא ממהרים לשום מקום . לפי כשנה קיבלתי מתנה דאייוואה החשמלית לג'יג ,זה בדיוק מה שעשו לי ,בסוף שילמתי רק את המע"מ.
עצה ,אם יש לך מישהו שיכול להביא את זה איתו ,זו השיטה הכי נוחה , המכס בנתב"ג "רך" יותר , לפעמים אני עובר במסלול האדום ומצהיר על מוצר יחיד לשימוש עצמי ,לא שואלים שאלות זה לא מעניין אותם ,ועובר חלק .(הם לדעתי מחפשים סיגריות ואלכוהול)
בקיצור בעת ייבוא בדואר,אתה צפוי להיתקל בבעיה כאשר הציוד כבד / יקר בעת מעבר בכניסה לישראל זה פשוט יותר
בהצלחה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
באופן כללי ובלי קשר למה שאתה רוכש בחו"ל , כאשר מגיע חבילה לישראל היא נבדקת בטחונית ,ללא קשר לשטר המטען= למה שכתבת שיש בפנים.
המוכס אינו אמור להבין כלל מה המוצר שיש בפנים: מוצר מדף,חלק של תת מערכת ,חפץ נוי וכד' .
בדר"כ וברוב המקרים, מהנסיון האישי שלי בלבד ,החבילה תיבדק היטב ב 2 המקרים להלן : כאשר תצהיר שיש לך ערך מעל 150$ יבקשו לראות חשבונית וכשאר המוצר לא מובן למוכס ,ייענו הוא לא מבין מה זה ,בלי קשר למה שצוין בחשבונית .
אם החבילה תעצר במכס , יבקשו הוכחת רכישה = חשבונית . אח"כ יעמתו אותך עם מחירים חו"ל , כלומר יפתחו את החבילה יכנסו לאתר השוואת מחירים בחו"ל ויבדקו לך את הדגם , בכדי לראות שאכן המוצר הוא בשווי שהצהרת . אם יהיה פער של 20% יחייבו אותך במכס + מע"מ
אם ערך המוצר תואם את ערך האמיתי תחוייב רק במע"מ כחוק ,כמובן אני מתייחס לסכומים שהמחוקק ציין בחוק לפטור ממס ייבוא .
המוכסים בת"א הם בקטע של "ראש קטן" ,לא מנסים לעזור בשקל ,ולא ממהרים לשום מקום . לפי כשנה קיבלתי מתנה דאייוואה החשמלית לג'יג ,זה בדיוק מה שעשו לי ,בסוף שילמתי רק את המע"מ.
עצה ,אם יש לך מישהו שיכול להביא את זה איתו ,זו השיטה הכי נוחה , המכס בנתב"ג "רך" יותר , לפעמים אני עובר במסלול האדום ומצהיר על מוצר יחיד לשימוש עצמי ,לא שואלים שאלות זה לא מעניין אותם ,ועובר חלק .(הם לדעתי מחפשים סיגריות ואלכוהול)
בקיצור בעת ייבוא בדואר,אתה צפוי להיתקל בבעיה כאשר הציוד כבד / יקר בעת מעבר בכניסה לישראל זה פשוט יותר
בהצלחה
תודה על המידע המפורט כולל "הטיפים"  מהידוע לי- אכן כך הם פני הדברים ו"הטיפים" במקומם...
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
|
|
בהצלחה
טיפים חשובים תודה על השיתוף 
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני רוצה להוסיף לך עוד מידע מאוד חשוב ,בהקשר שהזכרת .
אם תייבא לישראל ג'יגים ,תבקש להסיר מהם את הקרס המשולשת ,תייבא בנפרד רק את הדמוי בנפרד מהקרסים, ובמקרה להלן זה יקוטלג כמו צעצוע. זהו טריק חוקי לגמרי . אני לא מכיר את סיווג פרט המכס הנ"ל ,אבל כמדומני ,צעצוע פטור ממיסים באופן מלא , שווה לך לבדוק .
את הקרסים תייבא בנפרד , לא לספר לאף אחד!!!
בהצלחה
|
|
|
|
fish_a
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם תייבא לישראל ג'יגים ,תבקש להסיר מהם את הקרס המשולשת ,תייבא בנפרד רק את הדמוי בנפרד מהקרסים, ובמקרה להלן זה יקוטלג כמו צעצוע. זהו טריק חוקי לגמרי . אני לא מכיר את סיווג פרט המכס הנ"ל ,אבל כמדומני ,צעצוע פטור ממיסים באופן מלא , שווה לך לבדוק .
בהצלחה
דווקא צריך להשאיר את הקרסים ואז זה מוגדר כציוד דייג ואין עליו מכס. רק מע"מ (מעל 50 $)שזה לא משנה אם זה צעצוע או ציוד דיג
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
בהצלחה
דווקא צריך להשאיר את הקרסים ואז זה מוגדר כציוד דייג ואין עליו מכס. רק מע"מ (מעל 50 $)שזה לא משנה אם זה צעצוע או ציוד דיג מצד אחד עם קרסים רק מע"מ- ללא מכס... מצד שני לפי מה שאומר ג'קי- אין גם מע"מ ואין מכס... אולי ללא קרסים אין להם בכלל הגדרה וזה אכן הגיוני שיוגדר צעצוע... אני רוצה להוסיף לך עוד מידע מאוד חשוב ,בהקשר שהזכרת .
בהצלחה
תודה גקי על המידע החשוב הנוסף, ומבטיח לא לספר- במיוחד לא למי שקרא...  מי שלא קרא- לא נספר לו, רק נשלח לו קישור לדיון הזה... 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
בהצלחה
בדיוק להיפך, תוריד את הקרס מהג'יג וזכית ב- 12% קנס. מע"מ משלמים על הסחורה וגם על עלות המשלוח. ואם תצטרך לערב עמיל מכס או שרות המכס של דואר ישראל  (וזה קורה  ) מדובר במאות שקלים.
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
מדיניות המכס לגבי מה הרף שממנו תדרש כן או לא לשלם מע"מ אולי מצויינת איפה שהוא בכתובים אבל זו החלטה אינדיבידואלית של המוכס שעומד בפרץ אם לחייב אתכם או לא.
בימים אלו שבהם מעלים את המע"מ, מעלים את מס הכנסה מבטלים פרוייקטים לאומיים עקב מחסור כסף בקופה, יש מי שצופה בצער בסחורות הזורמות פנימה למדינה דרך הדואר ללא שהן נדרשות למכס או למע"מ ולכן 'מישהו' לקח מחשבון והבין שאם ישים עוד כמה פקידים בשער, הרי שתוך 10 דק' עבודה הם יכסו את העלות היומית של השכר שלהם והתוצאה היא שכבר מרגישים את ההכבדה - אם בעבר חבילות של כמה מאות שקלים לא נדרשו למע"מ - היום כבר הוכבדה הנעל ומע"מ נדרש ונגבה גם מחבילות בשווי שבעבר נכנסו חפשי.
לאחרונה אני וחברים נתקלים יותר ויותר בדרישה להציג הוכחת תשלום - להוכיח שבאמת הסכום המוצהר על החבילה הוא זה ששילמנו למוכר (העתק מפייפאל או עותק מהעברה כספית) ואני ממליץ להזהר מהנוהל בו המוכר מצהיר שערך החבילה נמוך ממה ששלמתם בעבורה. אתם בוודאי לא רוצים להכנס לרשימה השחורה של מעלימי מס.
מכס לא נגבה עבור ציוד דיג - רולרים, מקלות קרסים וחוטים. על צעצועים כן גובים מכס. אביזרי דיג - פליירים, וגריפרים וגם דמויים בלי קרסים, סיליקונים וכו' מחוייבים במכס בנוסף למע"מ, ולכן חשוב שיהיה קרס על הג'יג. אולם, רק בעל מקצוע 'מסווג' מוסמך להצהיר ולסווג את המוצרים ולהחליט מה אחוז המכס הנדרש. לרוב לא תוכל לומר למוכס בטלפון - 'אבל זה ציוד דיג....' הם לא מתרשמים מזה כפי שצבוע לא מתרשם מיללות הכאב של הזברה... עמילות המכס (השיחרור של המוצרים מהמכס באמצעות חברות שמתפרנסות מכך) עולה כמה מאות שקלים והיא מורכבת מכל מיני תשלומים שלא תמיד ברור למשלם על מה שילם, רשימה חלקית: עמלה, סיווג, העברות, רשימון, ממן, קניית איתור, פורמליות.... מילים שמסמכמות לכמה מאות שקלים.
תזמינו ותיהנו אבל תיהיו מסודרים ואל תרמו. המוכסים מכירים את איביי ועלי אקספרס וגם להם יש מחשבים ואינטרנט.
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לגבי ג'יג: לאחר הרכישה תבקש 2 משלוחים : האחד לג'יג והשני לקרסים. כך זה לא יפול על קטגוריה של ציוד דייג ולא יהיה לך חיוב של מכס
נ.ב. לא לספר זאת לאף אחד
בהצלחה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|