תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
2/12/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 40 - 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
11 | קלמארי - | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 14 |
8 | קלמארי - | נצרן ים-תיכוני (חזיר ים) | 24 | 35 |
11 | - | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 3 | 5 |
הדו"ח:
אחרי שבועיים מושבת עקב דלקת בעייניים ועינויים מקריזים מחוסר ים מגיע יום שבת ויוצאים לים
הצוות אני אנטון ומאמון שהגיע אחרי ערב של גרגור לקלאמארי
השעה 3 לפנות בוקר ויוצאים לדרך מאמון בינתיים מנצל את הזמן לשינה קצרה בקבינה כדי לחדש כוחות
מגיעים מוקדם ומכינים ציוד ובאור ראשון מנסים לחפש אנטיאסים ללא הצלחה ומשום מקום עולים על להקה גדולה של דגים מודידים קלאמארי ותכף מרגישים אכילות קטנות ותוך שניות נעלם הקלאמאר
מה שלא מותיר ספק חזירייייים בשטח

מחליפים לציוד מתאים ומתחילה החגיגה חזירים באטרף חצי שעה עלו להם יותר מ 20 חזירים יפים
והלהקה מתפזרת ולא מוצאים אותה יותר .
מחליפים מיקום לתקלה קטנה שמיד מזהים עליה להקות דגים גדולות מאמון מוריד קלאמארי גדול על סירקל ולא מספיק לרדת לקרקעית והריג נעלם

מיד אני מוריד תפף שהכנתי מראש עם קלאמארי ותוך שניות התפף יורד 3 מטר מתחת למיים ומתחיל לרוץ מגיעים לתפף ואני מתחיל להרים ומייד הדג נכנס לאטרף פשוט אי אפשר לעצור אותו ואני זורק את התפף למיים וחוזר אליו בשנית וכאן אותו סיפור מלחמה קצרה והדג נכנס לתקלה וקורע

ואני לא מתייאש ומוריד עוד תפף ותוך דקה יש נעילה והתפף מתחיל לרוץ ואני אומר שירוץ עד שיתעייף ואחרי 5 דקות מתחיל להביא את הדג ויוצא לו אנטיאס של 14 ק"ג
מורידים עוד תפף וממשיכים לעשות ג"יג
ומייד אני ננעל ויוצא לו פלמוד ותוך שתי דקות עוד שני פלמודים יפים
בחזרה לנמל אני זורק משפט שאני יוצא מחר לים לתפוס את הדג שברח ומייד מקבל מבט ממאמון מה יוצא אני מחר איתך יש לי חשבון לסגור ותוך כדי השיחה שולחים תמונה לחיים wind_B והבן אדם תוך שניות מבטל את העבודה שלו למחר ומחליט לצאת איתנו יוצאים למחרת אבל את זה אני משאיר למאמון לספר