אני אתחיל במשפט כזה שאין לי כוונה לפגוע במישהו ספציפי אלא אך ורק משתף בתחושות שלי.
לפני כחודש פנה אלי חבר ותיק בפורום ואמר לי שאדבר עם חבריי מנהלי הפורום שישימו לב לכך שהפורום
הפך להיות פורום ילדים .
לא הבנתי את הכוונה והוא הסביר כי כל תגובה שהיא נענית ע״י החברים המאוד צעירים והם משתמשים
כל הזמן במילה הקבועה ״ מנסיוני״
אני לאחרונה בקושי בבית עקב קורס שאני עובר בעבודה ולא יצא לי לדבר על זה ושלשום הבחנתי במה שדיבר חברי.
ואז התחלתי לחפור בפורום וראיתי עוד כמה תגובות של אחרים בצורה שלא ממצה את הידע שלהם , מטעים מאוד, מדברים
בצורה מתנשאת , מבזים את הנוער הישראלי ( כוונה לסיפורי אלכוהול ותמונות ) , ובכלל צוציקים שלא שיפשפו חוט דייג כבר ממליצים
מניסיון על כל דבר אפשרי ואו מספרים סיפורי אהבה ואלף לילה ולילה.
מי שמכיר אותי מהפורום האחר נפלתי שם חזק על שני אנשים ביניהם חבר שנקרא חן הסיני שם הם קטלו את הנערים המתחילים
בדייג שחושבים שיודעים הכל , מפריעים נורא בדייג ומשגעים בהודעות פרטיות שיספרו להם את מיקומי התפיסות.
אני שדוגל בהעברת ידע לדור הבא ולימוד שלו הזדעזעתי וכהרגלי הגבתי בצורה שעלה עשן בפורום ההוא
לצערי אני חוזר בי ומתחיל להבין שהדור הצעיר הוא לא מה שחשבתי וכנראה באמת צדקו אותם שניים.
אני מדגיש שוב כתבתי משהו שאני מרגיש וללא כוונה לפגוע באיש.
עכשיו לשלב המטווח : גל h החמוד תיכנס לדיר באלק ומהר לפני שיכנסו פה ברב ראבק.
אתה כנראה לא מבין רמזים ממני , מאחרים ובפרט ממנהלי הפורום .
תשמע אני לא מתכוון להתבזות ולהתייחס אליך אבל אם תמשיך בשלך ולא תפנים אז אני אשתדל להגיב לך בכל אפשרות וחבל שתתבזה.
תמשיך לדוג בכיף, לשתף בכיף והכי חשוב תשמור על טוהר הפורום כי אם תזרוק בו את הזבל שלך רק אתה תסריח
מקווה שתפנים את זה וטוב שעה קודם.
ילדודס אני תמיד אשמח ללמד ולתת מניסיוני כן גל אני מנוסה יותר ממך ולא מגיל 5 כמוך תותח על .
אשמח לענות על שאלותיכם ואם לא אדע אני גם אשאל אחרים ישנו משפט ״ מכל מלמדיי השכלתי״ אני ממש דוגל בו.
אני פה ככל שאוכל לטובתכם כמובן.