אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
שכוייח דני חוץ מסיעתא שמיא יש פה הרבה מקצועיות, אל תצטנע  תמשיך ככה ובפירוש זו תהיה תחילת העונה בשבילך. בהצלחה! 
|
-------------------------------
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מברוק דניאל על האינטיאס הראשון מהחוף  מקווה שבפעם הבאה כבר יהיה אחד יותר רציני שיתן לך פייט כמו שצריך
|
|
|
|
|
יופי של דג לטעמי הכי טעים לבישול בגדלים האלה  אחרי השקעה של 2 עונות הכי מגיע לך לפתוח עם דג יפה כזה . שיהיה בהצלחה בהמשך העונה 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אחלה של זרזיר דני  אצלנו פיתיונות לא מחזיקים כול כך הרבה זמן במים  אם לא הפלת לאינטיאס את הפיתיון על הראש בזריקה, האבונפחות ימצאו אותו...  בלע את הכול?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
yaniv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
45
|
|
מברוק דני
הגיע הזמן שיבוא אליך ואני מאמין שהוא לא האחרון לעונה!!!
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מזל או לא מזל- אומרים שהמזל הולך עם הטובים... הרי יצא לך לצאת לים עם "מזליסט"- מאמון אשר משום מה "תמיד תמיד יש לו מזל"....  חוצמזה דני, אם התוצאה היא כזה דוח- אז בזכות הוצאת את האינטיאס, גם שיתפת בציוד עד הפרט האחרון, כך גם בחוויות- סחפת אותנו לבילוי באופן מלא... לבריאות 
|
|
|
|
naor130
|
חבר בצוות המז'רז'רים בע'מ חבר פורום 
מנותקגיל:
53
אלה החיים הטובים
|
|
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
אחלה של זרזיר דני  אצלנו פיתיונות לא מחזיקים כול כך הרבה זמן במים  אם לא הפלת לאינטיאס את הפיתיון על הראש בזריקה, האבונפחות ימצאו אותו...  בלע את הכול? החוצפן ניסה לשאוב והקרס התחתונה (נעוצה בראש בדיוק במרכז שפיץ בולט) נכנסה לו בשפה בתפיסה קלאסית, הסבידה עלתה למעלה על החוט . דווקא יש דיבורים שבצפון יש תפיסות יפות 
|
|
|
|
mbd66
|
אם אני לא עם המשפחה - אני בים. חבר פורום  
מנותקגיל:
59
ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל. 0547840690
|
|
בפעם הבאה יבוא הדו"ס מורדי
|
אוהבים דייג? ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל!!! לדוגמא: חוטי בד בכל המידות, 160 שח לגליל 1000 מטר! רולר פן סנטור 114 ענק: 690 שח. מקלות, רולרים וכל ציוד הדייג ב 1/3 מחיר! משלוחים לכל הארץ. 0547840690 מורדי. חפשו אותנו בפייסבוק ב "אוהבים דייג" ושלחו לנו בקשת חברות!!!
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דני הלוואי עלי פתיחת עונה כזו מחכה לדו"ח של הדו"ס כל הכבוד גבר 
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
יופי של אינטיאס ולידיעת כולם הם אוכלים קפוא מופשר טרי ישן הכול 
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי דני... שברתי עוד מנחוסון. יופי של דג, נראה שבסופו של דבר ההשקעה משתלמת  מברוק יקירי
|
|
|
|
רןD
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הגיע הזמן דניאל . אין כמו ההתרגשות עם הדג בצד השני. הגודל הזה היה מקצה אימונים טוב ככה שכשיגיע הדוס לא תעשה טעויות מיותרות אתה תמשיך ללכת עכשיו אני מקווה.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|