UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוח מקצועי ומאלף שאלה מדוע לשחרר את הסבידות ? אפשר גם להשתמש בקפואות אם אין חיות לשבוע הבא.. עוזי
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
כיצד הגעת למסקנה כי זהו יום של הפלמידות וכי הסיכוי לאינטיאס איננו גדול?! שאלה נוספת- באיזה וויר אתה משתמש בריג המדובר?!
המסקנה היא תחושה פנימית ולא מתבססת על שום דבר הוואייר הוא למעשה כבר פלדה פשוט 100 ליברות שמוכרים בכל חנות
|
-------------------------------
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
דוח מקצועי ומאלף שאלה מדוע לשחרר את הסבידות ? אפשר גם להשתמש בקפואות אם אין חיות לשבוע הבא.. עוזי
עוזי אני הולך לדוג אנטיאסים רק עם סבידות חיות ולא מתות אני לא מאמין שהם היו מחזיקים מעמד עוד שבוע בדלי ולכן העדפתי לשחרר אותם ככה לפחות יש להם סיכוי לשרוד ואני לא הורג אותם סתם לשבת הקרובה אני הולך להוציא סבידות טריות עוד היום ואולי גם מחר ולשמור אותם חיים עד שבת
|
|
|
|
shmuel b
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
68
פלא- 0503800055
|
|
יופי של דוח ,תיאור ממש מהנה מפורט ממצא,ממתין לתמונות. ברקן שמואל.
|
|
|
|
kipi31
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
" זוג אס " נשמע מוכר !!!  כל הכבוד דו"ח מצויין
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מאחל לך קארי אס בשביל לקרוא עוד דוח נהדר שכזה מברוק על תפיסה מרשימה איש  סחתין בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כבוד על התפיסות כבוד על התגובה לתגובה כבוד על האיפוק  כבוד על שחרור הסבידות והרבה תודה על השיתוף  מאחל ומברך אותך ביציאה עוד יותר מופלאה כבר בשבוע הקרוב 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
המקום הוא אוצר
ואתה מנצל אותו כמקצוען
מדוח לדוח המשקל עולה ובגדול
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
כיצד הגעת למסקנה כי זהו יום של הפלמידות וכי הסיכוי לאינטיאס איננו גדול?! שאלה נוספת- באיזה וויר אתה משתמש בריג המדובר?!
המסקנה היא תחושה פנימית ולא מתבססת על שום דבר הוואייר הוא למעשה כבר פלדה פשוט 100 ליברות שמוכרים בכל חנות לדעתי זו לא תחושה פנימית אלא קריאה נכונה של הים בים פלטה ידוע וברור שמתאים לפלמידות ים "עובד" מתאים לאנטיאסים אבל זה רק מניסיון שלי ולא תחושה תוסיפו לזה גם ירח מלא וקיבלתם את הים הקלאסי לפלמידות 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
המסקנה היא תחושה פנימית ולא מתבססת על שום דבר הוואייר הוא למעשה כבר פלדה פשוט 100 ליברות שמוכרים בכל חנות לדעתי זו לא תחושה פנימית אלא קריאה נכונה של הים בים פלטה ידוע וברור שמתאים לפלמידות ים "עובד" מתאים לאנטיאסים אבל זה רק מניסיון שלי ולא תחושה תוסיפו לזה גם ירח מלא וקיבלתם את הים הקלאסי לפלמידות  זה מראה על ההבדלים במקומות. דיג אינטיאסים מהחוף - לרוב דווקא ים פלטה לחלוטין מניב יותר אכילות ותפיסות. לא חושב שזה עניין של "נוחות", כי מי שיוצא לאינטיאסים יוצא גם בים גלי. מניסיון אישי שלי, ומצפיה בדוחות וצפיה בתפיסות שהתרחשו לידי - בחופים סלעיים, בקרבת החוף - דווקא ים שטוח לחלוטין הוא המומלץ.
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
איזה זוגייה לפנים! יישר כוח בנצי, וברור שיהיו קנאים  תודה גם על כל הפירוט וההשקעה בכתיבת הדוח 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
" זוג אס " נשמע מוכר !!!  כל הכבוד דו"ח מצויין מיקי, יש דברים שנתקלים בהם ועוברים לתת מודע, באיזה שלב הם נשלפים מבלי לזכור את מקור ההשראה.... אגב- רציני לגמרי... חוצמזה, בחפיסה יש ארבעה אסים- שניים מכל צבע... 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
kipi31
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
" זוג אס " נשמע מוכר !!!  כל הכבוד דו"ח מצויין מיקי, יש דברים שנתקלים בהם ועוברים לתת מודע, באיזה שלב הם נשלפים מבלי לזכור את מקור ההשראה.... אגב- רציני לגמרי... חוצמזה, בחפיסה יש ארבעה אסים- שניים מכל צבע...  ממש בכיף אם אני בתת מודע של אנשים בכלל כיף !!
|
|
|
|
kipi31
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ממש בכיף אם אני בתת מודע של אנשים בכלל כיף !!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|