יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 1/12/2012 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 10 - 20 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6:00 | גיג גדול - | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 8 בערך |
הדו"ח:GFVYF
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 24, 2012, 18:08:15 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
איזה תענוג לראות שוקי תאמין לי שפלמוד של 8 קילו שווה יותר מאינטיאס של 20 קילו ..דעה אישית כמובן בכלל הסיכוי להוציא אותם הרבה פחות מאינטיאס עם שיני הלייזר שלהם דג טעים בטירוף  בעיני קיבלת הטוב שיש  בהצלחה בבאות
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
שוקי, יופי של פלמוד מכובד ושווה  הנקמה כמובן שתבוא, אבל כל דג שבא, ברוך הבא.
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אחלה אקמול  מסקרן אותי - האם נתפס על הקרס הקשורה למעלה (האסיסט הוק) או על המשולש התחתון?
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אחלה אקמול  מסקרן אותי - האם נתפס על הקרס הקשורה למעלה (האסיסט הוק) או על המשולש התחתון? בלע את המשולש התחתון 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
ג'ק ספארו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דג מהמם טוב לדעת שבלע את המשולש התחתון כל הזמן אומרים לי להוריד אותו ואני מסרב בכל אופן שיהיה בתאבון 
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
הנה הבדל קטן ביני ובינך: דג כזה בקושי מספק אותך ליום אחד .. דג כזה מספק אותי למשך עונה שלמה  חושב שאתה צריך לעשות חושבים עם עצמך שוקי  אבל כמו שאתה יודע הפצצת וכנראה בגלל זה הדג לא מספק אותך מאחר שזה בא לך כמובן מאליו  בהצלחה ותיתן בראש כמו שאתה יודע 
|
|
|
|
|
הנה הבדל קטן ביני ובינך: דג כזה בקושי מספק אותך ליום אחד .. דג כזה מספק אותי למשך עונה שלמה  חושב שאתה צריך לעשות חושבים עם עצמך שוקי  אבל כמו שאתה יודע הפצצת וכנראה בגלל זה הדג לא מספק אותך מאחר שזה בא לך כמובן מאליו  בהצלחה ותיתן בראש כמו שאתה יודע  כל מילה בסלע 
|
Catch & Realse
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הנה הבדל קטן ביני ובינך: דג כזה בקושי מספק אותך ליום אחד .. דג כזה מספק אותי למשך עונה שלמה  חושב שאתה צריך לעשות חושבים עם עצמך שוקי  אבל כמו שאתה יודע הפצצת וכנראה בגלל זה הדג לא מספק אותך מאחר שזה בא לך כמובן מאליו  בהצלחה ותיתן בראש כמו שאתה יודע  חחחחח כל מילה בבטון! יפה כתבת  כל הכבוד שוקי, וואחד פלמוד 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
הנה הבדל קטן ביני ובינך: דג כזה בקושי מספק אותך ליום אחד .. דג כזה מספק אותי למשך עונה שלמה  חושב שאתה צריך לעשות חושבים עם עצמך שוקי  אבל כמו שאתה יודע הפצצת וכנראה בגלל זה הדג לא מספק אותך מאחר שזה בא לך כמובן מאליו  בהצלחה ותיתן בראש כמו שאתה יודע  ע"פ מה שכתבתה גל, כל ההבדל בינינו הוא בשאיפות ובמטרות .. אני תמיד שואף להצליח במה שאני עושה ותמיד ירצה לתפוס את הדג הגדול ביותר אני אחד שאוהב אתגרים, ועם המאמצים הרבים שאני משקיע, האמונה ,והדרך שבה אני הולך, אני גם יצליח 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
שוקי אני מסכים עם מאמון!!! פלמידה לדעתי יותר שווה מאנטיאס גם המלחמה עם חכה והכי חשוב בטעם ובאיכות של הדג ובכל מקרה שיהיה בהצלחה שבוע הבא לשנינו 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
שוקי אני מסכים עם מאמון!!! פלמידה לדעתי יותר שווה מאנטיאס גם המלחמה עם חכה והכי חשוב בטעם ובאיכות של הדג ובכל מקרה שיהיה בהצלחה שבוע הבא לשנינו  אבל אנטיאס זה הלב שלי 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
שוקי אני מסכים עם מאמון!!! פלמידה לדעתי יותר שווה מאנטיאס גם המלחמה עם חכה והכי חשוב בטעם ובאיכות של הדג ובכל מקרה שיהיה בהצלחה שבוע הבא לשנינו  אבל אנטיאס זה הלב שלי  רק אני חושב שטונית בסוף מריצה הכי הרבה ? 
|
Catch & Realse
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
שוקי אני מסכים עם מאמון!!! פלמידה לדעתי יותר שווה מאנטיאס גם המלחמה עם חכה והכי חשוב בטעם ובאיכות של הדג ובכל מקרה שיהיה בהצלחה שבוע הבא לשנינו  אבל אנטיאס זה הלב שלי  רק אני חושב שטונית בסוף מריצה הכי הרבה ?  הם מתכוונים מבחינת טעם.
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
מקצוען בנשמה כל הכבוד אח יקר !!!
קראתי וממש נהניתי מכל מילה .......וגם קצת צחקתי ברשותך
על זה שאתה דרוך כמו קפיץ זה מזכיר לי אותי שאני על הריפים לפני אור ראשון .
בהצלחה חבר וכן יירבו דגים ומטקות שעפות באויר .
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|