|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 30/11/2012 | מרכז - תל אביב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
2-3 בצהריי | בצק רגיל - לחם צף | בורי (קיפון גדול-ראש) | 1 | משקל יפה |
הדו"ח:לפני הדו"ח רציתי לספר לכם שהייתי על המזח בחוף מציצים , אני הלכתי לזרזר אבל הדייגים שהורידו עם המזרחיות החזקות בלונים לעומק .. שאחד מהם הוריד 300 מטר בלון מהשובר ... עברה סירת רשתות ונסעה במהירות במרחק של 25-30 מטר מהשובר וקרעה לכל הדייגי אינטיאסים את החוט ... אני אישית תפסתי קלמרי 1 אחרי 5 שברחו  אז נתחיל בככה שאחרי הרבה זמן שלא היינו בדייג בירקון קפצנו הבוקר לנסות את מזלנו ... הלכתי עם גל לוי מהפורום ... יצאנו לדייג בירקון כדי לתפוס שפמנונים שבכל יציאה עלו בלי בעיה בתחזיות אפילו גרועות ... והיום יום מושלם של שמש ומים גבוהים לא היה שפמנון אחד ... מחליטים ללכת לשבע תחנות זורקים של רואים מושטים לא מעניין זורקים לכיוון השני ומחכים ... מחזירים כל כמה דקות וריק אין דג אחד ...  לקראת הסוף לוקח קשה של לחם ריבוע של 2 ס"מ על 2 ס"מ משחיל את הקרס מלפף חוט על הלחם ומחדיר מצד שני ... אומר ללוי שבטוח יעלה משהו אין סיכוי שיפול מהקרס.... לא עוברות 5 דקות ויש משהו לוי מגלגל בחכה שלי ויוצא בורי יפה שנלקח לפיתיונות .. [ נפלט אותו לשתי פילה שיהיה לתחרות ] מה שמוזר היה שהבורי נתפוס על קרס 0\1 קרס גדולה מאוד לבורי ... אז זהו צוות G&G מוסר לכם שבת שלום ודייג מוצלח 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 30, 2012, 16:45:29 PM על ידי Gal H
|
|
-------------------------------
Catch & Realse
|
|
|
|
תמונות
|
Catch & Realse
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
איזה יופי של דוח תענוג  ולחשוב צעד אחד קדימה לגבי הבורי כל הכבוד  לא לשכוח להמליח כדי לשמר  אגב מי זה הגל השני?? 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
איזה יופי של דוח תענוג  ולחשוב צעד אחד קדימה לגבי הבורי כל הכבוד  לא לשכוח להמליח כדי לשמר  אגב מי זה הגל השני??  גם מכוער וגם חצוף ...  היה אחלה של יציאה גל  מחכה לפעם הבאה ...
|
|
|
|
|
איזה יופי של דוח תענוג  ולחשוב צעד אחד קדימה לגבי הבורי כל הכבוד  לא לשכוח להמליח כדי לשמר  אגב מי זה הגל השני??  אני הגל שלימד את הגל לוי מי שאתה מכיר לדוג 
|
Catch & Realse
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי של דוח תענוג  ולחשוב צעד אחד קדימה לגבי הבורי כל הכבוד  לא לשכוח להמליח כדי לשמר  אגב מי זה הגל השני??  אני הגל שלימד את הגל לוי מי שאתה מכיר לדוג  היי היי היי , אני זה שבכלל הכניס אותו למקצוע .. היה שחקן קונטר בעבר בכלל  אחלה דו"ח, אני גם הוצאתי היום בורי - קצת יותר גדול ( 1.4 ק"ג ) שלחתי לגל (לוי) תמונות , מאוחר יותר אני יעלה לפה גם אם אתם רוצים .. אין לי זמן לכתוב דו"ח 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי של דוח תענוג  ולחשוב צעד אחד קדימה לגבי הבורי כל הכבוד  לא לשכוח להמליח כדי לשמר  אגב מי זה הגל השני??  אני הגל שלימד את הגל לוי מי שאתה מכיר לדוג  היי היי היי , אני זה שבכלל הכניס אותו למקצוע .. היה שחקן קונטר בעבר בכלל  אחלה דו"ח, אני גם הוצאתי היום בורי - קצת יותר גדול ( 1.4 ק"ג ) שלחתי לגל (לוי) תמונות , מאוחר יותר אני יעלה לפה גם אם אתם רוצים .. אין לי זמן לכתוב דו"ח  היי היי מי היה שחקן קונטר ? גם אני הייתי משחק קונטר סטרייק ביחד עפ בני רועי והחברים שלו
|
|
|
|
|
איזה יופי של דוח תענוג  ולחשוב צעד אחד קדימה לגבי הבורי כל הכבוד  לא לשכוח להמליח כדי לשמר  אגב מי זה הגל השני??  אני הגל שלימד את הגל לוי מי שאתה מכיר לדוג  היי היי היי , אני זה שבכלל הכניס אותו למקצוע .. היה שחקן קונטר בעבר בכלל  אחלה דו"ח, אני גם הוצאתי היום בורי - קצת יותר גדול ( 1.4 ק"ג ) שלחתי לגל (לוי) תמונות , מאוחר יותר אני יעלה לפה גם אם אתם רוצים .. אין לי זמן לכתוב דו"ח  היי היי מי היה שחקן קונטר ? גם אני הייתי משחק קונטר סטרייק ביחד עפ בני רועי והחברים שלו היה לי ולאח שלי חברת סרברים לקונטר ... משחק נחמד תמיד כיף לשחק ...
|
Catch & Realse
|
|
|
|
תמונה של הקלאמרי
|
Catch & Realse
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תמונה של הקלאמרי
בואנה תגיד זה לא דומה לגל השני 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
גם אני ביליתי בקונטר  צוות gg  יופי של יציאות יש לכם.
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צוות g g אהבתי 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
והנה הבורי שלי - 1.350 ק"ג, בקרוב יעלה דו"ח עם תמונה על משקל + בקבוק 2 ליטר להשוואה  * אגב זה השיא שלי בדיג בורים  
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|