צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
רשת ללכידת פתיונות חומרים 1.פרק לפני אחרון של חכת בוס 2.מוט נירוסטה 4 מ''מ 3.שק\בנדולרה מרשת 4.דבק אפוקסי 5.חוט בד 0.30
אופן ההרכבה 1.מוציאים את השרוך מהבנדולרה ובמקומו משחילים את מוט הנירוסטה 2.לאחר ההשחלה מעצבים את המוט לצורה הרצויה אני בחרתי מלבן 3.את הקצוות של המוט מכופפים ומצמידים אחד לשני 4. לאחר שהצמדנו משחילים אותם לתוך הפרק של הבוס מהצד הצר 5. לאחר ההשחלה יוצקים דבק אפוקסי וממתינים ליבוש 6.לאחר היבוש מלפפים את החוט מצוואר הרשת ועד כ2 ס''מ על פרק הבוס בליפופים צפופים ומהודקים ובסוף קושרים 7.לאחר הקשירה מורחים שוב דבק אפוקסי על הקשירה
בסוף מתקבלת רשת קלה ובעלת ידית ארוכה בהצלחה
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חובת ההוכחה עליך עכשיו להראות שאתה תופס עם הבנדולרה יותר בורים משאני תופס בידיים  אגב - מה זה בנדולרה?
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חובת ההוכחה עליך עכשיו להראות שאתה תופס עם הבנדולרה יותר בורים משאני תופס בידיים  אגב - מה זה בנדולרה? שק קטן מבד או רשת לאכסון חפצים
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יצא יפה מאד מקווה שנקודת החיבור עם המקל לא תגרום לשבר כשיהיה קצת משקל ברשת  מה ואיך אתה מתכוון לתפוס ?
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יצא יפה מאד מקווה שנקודת החיבור עם המקל לא תגרום לשבר כשיהיה קצת משקל ברשת  מה ואיך אתה מתכוון לתפוס ? ראדס ודגים קטנים לפתיון כמו בורים,וסרגוסים אשר נמצאים בבורות של הריפים
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יצא יפה מאוד
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
רשום שק/בנדולרה 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
נראה אחלה 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אגב - מה זה בנדולרה?
בנדולרה זה לא בעברית תיקנית .
זה בצברית !
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
גיליתי בנדלורה בבית אז  התחלתי להכין דברים אבל גיליתי שאין לי מוט נירוסטה ... לכן אלך לסבא שלי לקחת מתלה בגדים ממתכת ... מאחר והיה לי כמה בעיות בבוס מאחר שלא נגעתי בו כמ חודשים אם לא יותר ... היו בו סדקים (אין לי מושג למה) חתכתי את אחד החלקים אבל אז הוא נעשה קצר מידי... לכן לקחת את החלק הגדול יותר וחתכתי אותו גם ... אורך 2 החלקים ביחד הוא כ 120 ס"מ כל אחד כ 60 ס"מ... ככה שבלי שהתכוונתי אפילו קיבלתי + גדול שזה רשת מתקפלת ...  אעלה לפה תמונה של התוצאה המוגמרת בעוד כמה ימים תודה על הרעיון צור שיחקת אותה 
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
גיליתי בנדלורה בבית אז  התחלתי להכין דברים אבל גיליתי שאין לי מוט נירוסטה ... לכן אלך לסבא שלי לקחת מתלה בגדים ממתכת ... מאחר והיה לי כמה בעיות בבוס מאחר שלא נגעתי בו כמ חודשים אם לא יותר ... היו בו סדקים (אין לי מושג למה) חתכתי את אחד החלקים אבל אז הוא נעשה קצר מידי... לכן לקחת את החלק הגדול יותר וחתכתי אותו גם ... אורך 2 החלקים ביחד הוא כ 120 ס"מ כל אחד כ 60 ס"מ... ככה שבלי שהתכוונתי אפילו קיבלתי + גדול שזה רשת מתקפלת ...  אעלה לפה תמונה של התוצאה המוגמרת בעוד כמה ימים תודה על הרעיון צור שיחקת אותה  גל קח בחשבון שכדי להשחיל את מוט הנירוסטה לבנדולרה/רשת צריך לעגל את המוט תוך כדי ההשחלה אחרת לא תצליח לאחר שהמוט מושחל ניתן לעצב את הצורה לפי מה שרוצים בהצלחה ממתין לראות את התוצאה 
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
 |
|
|
גיליתי בנדלורה בבית אז  התחלתי להכין דברים אבל גיליתי שאין לי מוט נירוסטה ... לכן אלך לסבא שלי לקחת מתלה בגדים ממתכת ... מאחר והיה לי כמה בעיות בבוס מאחר שלא נגעתי בו כמ חודשים אם לא יותר ... היו בו סדקים (אין לי מושג למה) חתכתי את אחד החלקים אבל אז הוא נעשה קצר מידי... לכן לקחת את החלק הגדול יותר וחתכתי אותו גם ... אורך 2 החלקים ביחד הוא כ 120 ס"מ כל אחד כ 60 ס"מ... ככה שבלי שהתכוונתי אפילו קיבלתי + גדול שזה רשת מתקפלת ...  אעלה לפה תמונה של התוצאה המוגמרת בעוד כמה ימים תודה על הרעיון צור שיחקת אותה  גל קח בחשבון שכדי להשחיל את מוט הנירוסטה לבנדולרה/רשת צריך לעגל את המוט תוך כדי ההשחלה אחרת לא תצליח לאחר שהמוט מושחל ניתן לעצב את הצורה לפי מה שרוצים בהצלחה ממתין לראות את התוצאה  לאחר חודש של חיפוש חומרי גלם, רעיונות, ועבודה... התוצר הסופי כמעט מוכן. בהתחלה מוט המתכת שלקחתי מסבא שלי היה קצר מידי לכן הייתי בבעיה קטנה. אז מה נמצא : נמצאה בנדלורה  נמצא לאחר הרבה חיפושים מוט מתכת באתר בניה  נמצא המקל (פירוק חכת הבוס הישנה  מה שנותר עכשיו זה סיליקון להדביק בין המוט מתכת שהושחל לבנדלורה והמקל. הסיליקון אמור להגיע לידי אבא שלי בשבוע הקרוב ואז אוכל להדביק בין השניים 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|