momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
 |
דף חלק
« ב- : נובמבר 18, 2012, 05:50:36 AM » |
|
אני גולש עם גוגל כרום כבר הרבה זמן ואין לי בעיות. לאחרונה כאשר אני גולש בפורום ואני לוחץ "חזור" אני מגיע לדף חלק, כלומר לא מופיעה הטבלה של השרשורים, כל השאר דהיינו הבאנרים וכל הכיתוב הימני נשאר במקומו. ניסיתי ב"אקספלורר-9" והכל עובד כמו שצריך- מישהו מכיר את התופעה ואיך לסדר את זה?
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אני גולש עם גוגל כרום כבר הרבה זמן ואין לי בעיות. לאחרונה כאשר אני גולש בפורום ואני לוחץ "חזור" אני מגיע לדף חלק, כלומר לא מופיעה הטבלה של השרשורים, כל השאר דהיינו הבאנרים וכל הכיתוב הימני נשאר במקומו. ניסיתי ב"אקספלורר-9" והכל עובד כמו שצריך- מישהו מכיר את התופעה ואיך לסדר את זה?
גם אצלי קורה אותו דבר בידיוק חשבתי שזה המחשב שלי אבל כנראה שלא.
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אנו מודעים לתקלה והטכנאים שלנו עובדים לסדר אותה תודה חברה על תשומת הלב 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אנו מודעים לתקלה והטכנאים שלנו עובדים לסדר אותה תודה חברה על תשומת הלב  מה שהוא אמר 
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
גם אצלי יש את זה אבל אם אני יורד למטה עם העכבר זה מופיע למטה 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
גם אצלי יש את זה אבל אם אני יורד למטה עם העכבר זה מופיע למטה   לחיצה על רענן \טען שוב בדרך כלל פותרת את הבעיה
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
גם אצלי יש את זה אבל אם אני יורד למטה עם העכבר זה מופיע למטה   לחיצה על רענן \טען שוב בדרך כלל פותרת את הבעיה נכון מאוד אביחי אבל אני מעדיף כמה שפחות לחיצות, גם ככה לחוץ בזמן האחרון
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
קח קלמנרבין ירגיע אותך 
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
השרשורים נדחפים כלפי מטה, צריך לגלול לתחתית הדף.
העניין בבדיקה.
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
הבעיה לא נפתרה
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
הבעיה לא נפתרה
גם אצלי לא, אבל זה לא כל כך מפריע 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הבעיה לא נפתרה
גם אצלי לא, אבל זה לא כל כך מפריע  הבעיה נוצרה בעקבות מתקפת האקרים על האתר בזמן המלחמונת האחרונה... המתקפה נהדפה ללא פגיעה בפעילות השוטפת של האתר אך נותר הספיח הזה... תצריך טיפול שורש קטן- איל הלפרין יטפל בזה בזמן הקרוב....
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
הבעיה לא נפתרה
גם אצלי לא, אבל זה לא כל כך מפריע  הבעיה נוצרה בעקבות מתקפת האקרים על האתר בזמן המלחמונת האחרונה... המתקפה נהדפה ללא פגיעה בפעילות השוטפת של האתר אך נותר הספיח הזה... תצריך טיפול שורש קטן- איל הלפרין יטפל בזה בזמן הקרוב.... כיפת ברזל ירטה 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
הבעיה לא נפתרה
גם אצלי לא, אבל זה לא כל כך מפריע  הבעיה נוצרה בעקבות מתקפת האקרים על האתר בזמן המלחמונת האחרונה... המתקפה נהדפה ללא פגיעה בפעילות השוטפת של האתר אך נותר הספיח הזה... תצריך טיפול שורש קטן- איל הלפרין יטפל בזה בזמן הקרוב.... כיפת ברזל ירטה  נפל בשטח פתוח 
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
הבעיה לא נפתרה
גם אצלי לא, אבל זה לא כל כך מפריע  הבעיה נוצרה בעקבות מתקפת האקרים על האתר בזמן המלחמונת האחרונה... המתקפה נהדפה ללא פגיעה בפעילות השוטפת של האתר אך נותר הספיח הזה... תצריך טיפול שורש קטן- איל הלפרין יטפל בזה בזמן הקרוב.... כיפת ברזל ירטה  נפל בשטח פתוח  
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|