Oz
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
אין הרגשה יותר טובה מאשר לתפוס דג
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 15, 2012, 07:12:04 AM על ידי Oz
|
|
-------------------------------
ניפגש בים או בזירה
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אין לי משהו להגיד חוץ מוואוווואוווואוווואוו, איזה יופי שיש הפתעות כאלה מהחוף, לא רואיתי מלא זמן תפיסה כזאת, לא מסירה ובטח שלא מהחוף. כל הכבוד, בהצלחה פעם הבאה
|
|
|
|
Oz
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
|
|
תשמע אביב זה דג שאני ואבא שלי רודפים אחריו הרבה מאוד זמן וסוף סוף הצלחנו
|
ניפגש בים או בזירה
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אין מילים חוץ מכל הכבוד 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
כבוד גדול על ההתמדה שבסוף השתלמה ! התוצאות מדברות בעד עצמם ישר כוח
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד! דגים יפייפים  רק - בד"וח כתבת על התפיסות של הטרכון והאינטיאס.. אבל מה עם הפרידה? מאיפה היא הגיעה? מהסופר? 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 15, 2012, 00:02:47 AM על ידי Misha
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
יפה עוז, קודם ד"ש לאבא שמעון אחלה דגים, נהניתי לראות את התמונות שוב וכמובן את העברת החוויה  יאלה תגיעו לקריות 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דו״ח והדגים בכלל אבא שלך תותח רק מה איפה במפרץ חיפה מהחוף יש ארוסים בכלל וכאלה בפרט? ויופי של תמונות כמובן
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אין מילים עוז- תפיסות יפות ומכובדות אך זו של הארוס מדהימה!!!! (אגב, תשנה בנתוני המימשק- מופיע שם "שינן הניבים/ארוס"... תפיסה של ארוס מהחוף מאוד נדירה, ועוד בגודל כזה- מעט מאוד נתפסים בגודל כזה גם מסירות... אין ספק שכדי למצוא כזו שלישייה צריך הרבה ידע והכרת ים- קרדיט לאביך,  וכדי להוציא כזה ארוס מהחוף- צריך הרבה ידע והבנה בדיג... רק מה איפה במפרץ חיפה מהחוף יש ארוסים בכלל וכאלה בפרט?
איפה?! לא בקטע שאתה דג דוב - ארוס צריך קרקעית סלעית בסביבתו... אל תשכח שהמפרץ משתרע עד ראש כרמל- ובצפון המפרץ יש סביבה עם סלעים בקרקעית לא הרחק מהחוף... גם על חול לא הרחק מהסלעים בקרקעית- זה אפשרי....
|
|
|
|
Oz
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
|
|
רפי אין אפשרות לשנות את שם הדג בעריכה רק להוסיף דג נוסף אשמח עם אחד המנהלים ישנה זאת
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 15, 2012, 07:18:45 AM על ידי Oz
|
|
ניפגש בים או בזירה
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
באמת WOOOOW. תפיסה נדירה מהחוף. כל הכבוד  . תמסור לאבא שלך שאת הדוח הבא אנחנו רוצים שהוא ירשום 
|
|
|
|
|
ואווו איזה דגים נדירים לא כל יום רואים כאלה תפיסות מהחוף
כל הכבוד לאבא שלך
כמה שאלות ברשתוך
איזה גודל קרסים הוא השתמש ?
עומק מעורך בערך ?
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פששש!
אחד היפים!
תפיסות מדהימות לדיג חוף!
עוד קצת פרטים על סוג הקרסים, סוג הריג, גודל הפיתיון וכו' יתקבלו בשמחה.
הארוס בהחלט תפיסה איכותית ונדירה מהחוף - כמו שרפי אמר, בסירה הם נדירים בגודל הזה.
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
תפיסות יפות ומרשימות ..בעיקר זו עם הארוס  חברה ארוס נתפס גם נתפס מהחוף...נכון שנדיר אבל כן נתפס בעבר תפסתי המון בעיקר בג'רג'ור מהחוף ..מוצגות שתי תפיסות האחת שלי עם ארוס 3 קילו בג'רג'ור בראש הנקרה מהחוף והשניה של ארוס שנתפס לחבר פורום במפגש ג'רג'ור של תפוז הדג במשקל 4 קילו נתפס 5 מטר מקצה הריף בקרקעית סלעית אדם אתה היית אז בתפוז אני בטוח זוכר את המפגש הזה ורועי הוא הבחור התפס אז 4 קילו מהחוף !! יפה מאד על תפיסות מדהימות  בהצלחה בבאות
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 15, 2012, 09:35:33 AM על ידי הנצרתי מס 1
|
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תפיסות יפות ומרשימות ..בעיקר זו עם הארוס  חברה ארוס נתפס גם נתפס מהחוף...נכון שנדיר אבל כן נתפס בעבר תפסתי המון בעיקר בג'רג'ור מהחוף ..מוצגות שתי תפיסות האחת שלי עם ארוס 3 קילו בג'רג'ור בראש הנקרה מהחוף והשניה של ארוס שנתפס לחבר פורום במפגש ג'רג'ור של תפוז הדג במשקל 4 קילו נתפס 5 מטר מקצה הריף בקרקעית סלעית אדם אתה היית אז בתפוז אני בטוח זוכר את המפגש הזה ורועי הוא הבחור התפס אז 4 קילו מהחוף !! יפה מאד על תפיסות מדהימות  בהצלחה בבאות בטח שאני זוכר. תחרות ז'ירז'ור. אם אני לא טועה, מדובר בדג ראשון בז'ירז'ור לאותו בחור, ועזרת לו להוציא אותו. אגב פה במרכז בחורף נתפסות פרידות יהלומים בפיתיונות מהחוף - מקסימום קילו וחצי. חוץ מזה, למשפחה הזאת אין שום זכר כאן. כנראה מה שצריך זה משטחי סלע גדולים מאוד.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|