צור התמונות יפות
אבל לא יודע אם זה כיף לשמוע את הרעש העצום שהם עושים ללא הפסקה ,זה בשלב מסויים יכול לשגע.
המקום יפה אבל לצערי השתלטו עליו אנשים שממש לא מענין אותם העגורים והטבע אלה בצע כסף נטו.
פעם היית יכול להכנס כצלם עם הרכב שלי היום לא ,תשכור רכב חשמלי לשעתיים במחיר משכנתא ,או אופניים אתה חייב לשכור מהם במחיר מופרז. שלא לדבר על הסכומים שדורשים לעגלות המסתור,ואם אתה צלם בכלל שוחטים אותך.
חבל שנותנים לאנשים שלא מבינים כלום לנהל מקומות כאלה,ולוקחים מהציבור את הטבע שהוא גם שלהם.
אני כבר לפני שלוש שנים הפסקתי להתקרב למקום הזה ולא מוכן לתת להם שקל.
וכל מי שכן נותן להם הוא פראיייר ואידיוט לדעתי.
זה כמו שמחר יגידו לכל מי שבא לים לדוג תשלם כניסה ומקלות דייג ופתיונות אתה יכול רק לשכור מאיתנו אסור לך להביא מהבית.
לא אכנס לעניין אם מוצדק איך שהדברים מתנהלים או לא, מבין את דבריך ומבין את הצדדים האחרים.
דבר אחד בטוח: אם היו רכבים חופשיים שנכנסים לאגמון (לא לשמורה שרק רגלית אפשר להיכנס) לא היית רואה עגורים באותה מידה ומגוון כמו שיש עכשיו (בדומה למצב הדגה בחופים שלנו מרוב שאין הגבלות). לגבי איך לנהל את הדברים , מה לגבות ואיך לנהל-לזה אני לא אכנס.
דבר שני, בהרבה מקומות בעולם מבינים שתיירות טבע=שמירת טבע. בלי טבע אין תיירות טבע. לדעתי זה מופנם באגמון כבר כך שלא יעשו משהו שיפגע בטבע. טוב, פה לא הצדקתי את המחירים הגבוהים שהם גובים (בכל אופן, אני מקבל שם הנחות

)