פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   מקל בולונז חדש, שתי טבעות שבורות :( |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מקל בולונז חדש, שתי טבעות שבורות :( (נקרא 2182 פעמים) |
הדפסה |
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
היי, אחרי שדוד שלי הבין למה המקל הזה מיועד, הוא החליט שזה לא בישיבלו והביא לי את המקל, הבעיה שהוא לא כל כך שומר על ציוד ושתי טבעות במקל נשברו. עכשיו כמה שאלות: האם אני יכול לדוג אם ה4 טבעות העליונות בלבד(יכול להיות שמיותר לתקן). האם אפשר לתקן סוג כזה של טבעות (השזירה שלהן) איך אני צריך לקבוע את קוטר הטבעות שאני בוחר והאם מישהו מכיר חנות בצפון שיכולה לתקן טבעות כאלה תודה מראש, אביב
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 10, 2012, 22:50:51 PM על ידי אביב.
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כן כמובן שאפשר לתקן טבעות כאלה (שזירה) , מישה 1895 שוזר טבעות ... ואני לא חושב שאתה יכול לדוג עם מינוס 2 טבעות.. לשאר השאלות תחכה למבינים יותר בנושא 
|
-------------------------------
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הדייג והצייד בכפר יסיף.... מכיר אותו?
נסיב פרח מתקן לי את כל המקלות במהירות, באיכותיות ובמחיר מצויין.
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
הדייג והצייד בכפר יסיף.... מכיר אותו?
נסיב פרח מתקן לי את כל המקלות במהירות, באיכותיות ובמחיר מצויין.
אני יקפוץ לשם באמצע שבוע, פשוט לא הייתי בטוח אם הוא מתקן דברים כאלה...
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אכן כל חנות דייג סבירה יכולה לתקן טבעות שזורות  אביב אם אני מזהה נכון זה מקל של leader לא? 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אכן כל חנות דייג סבירה יכולה לתקן טבעות שזורות  אביב אם אני מזהה נכון זה מקל של leader לא?  צודק בהחלט!!!
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
תקן לבד זו יכולה להיות חוויה מענינת
ומאתגרת
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אכן כל חנות דייג סבירה יכולה לתקן טבעות שזורות  אביב אם אני מזהה נכון זה מקל של leader לא?  צודק בהחלט!!! למען האמת קיוותי שתגיד שאני טועה ושיש לך שמה DAIWA KG טוב נו.
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אכן כל חנות דייג סבירה יכולה לתקן טבעות שזורות  אביב אם אני מזהה נכון זה מקל של leader לא?  צודק בהחלט!!! למען האמת קיוותי שתגיד שאני טועה ושיש לך שמה DAIWA KG טוב נו. שנותנים לך מתנה (מי כמוך יודע) אתה לוקח ולא שואל שאלות, תאמת מרגיש לי ביד מעולה וקל , וכבר ראיתי מתמודד עם שפמנון לא רע
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אכן כל חנות דייג סבירה יכולה לתקן טבעות שזורות  אביב אם אני מזהה נכון זה מקל של leader לא?  צודק בהחלט!!! למען האמת קיוותי שתגיד שאני טועה ושיש לך שמה DAIWA KG טוב נו. שנותנים לך מתנה (מי כמוך יודע) אתה לוקח ולא שואל שאלות, תאמת מרגיש לי ביד מעולה וקל , וכבר ראיתי מתמודד עם שפמנון לא רע מתנה זה תמיד טוב. אבל אם זה היה daiwa kosmo graphite kg 60-65 הייתי רץ אליך אם שטרות הבייתה  מקל מדהים זה היה פעם ועוד אחד זה היה SHINA WHALE לא ניתן למצוא יותר לצערי את המקלות הללו  חוץ מאתרים הזויים שאני פוחד להשתמש בהם כמו. http://sport.teszvesz.hu/horgaszat/horgaszbot/shina_whale_600_power_loop_horgaszbot_1628768918.htmlhttp://www.peca.hu/hasznalt/jelentkezes/47002
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אם אני זוכר נכון יש להם בוס מצויין
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהחלט רצוי לתקן ולא לדוג ככה.
כל חנות דיג אמורה לספק את השירות הזה.
אם יוצא לך להגיע למרכז אשמח לתקן לך.
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אם אני זוכר נכון יש להם בוס מצויין אכן יש להם גם בוס נהדר אבל אף פעם לא היה לי את המקל בגרסא של הבוס אלה רק בולונז. אם אני לא טועה זה המקל גם שמאמון חיפש בנרות לפני כמה שנים עוד בתפוז 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אכן יש להם גם בוס נהדר אבל אף פעם לא היה לי את המקל בגרסא של הבוס אלה רק בולונז. אם אני לא טועה זה המקל גם שמאמון חיפש בנרות לפני כמה שנים עוד בתפוז עכשיו אני יודע מאיפה זה מוכר לי 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|