תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
10/11/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
קלמארי - | לברק -נקוד | 1 | קטן וחמוד |
הדו"ח:
אוקיי אז קודם כל אני מתחיל את הדוח ומבקש סליחה למי שנפגש,נגעל ועוד מהסרטון שהעלתי אז
אני מבקש סליחה

ועכשיו לדוח:
***נמחקו התיאורים שקשורים למשחק הכדורגל- שמועלים שוב ושוב למרות בקשות חוזרות ונשנות
לחדול משילוב תיאורי משחקי כדורגל בדוחות הדיג***
!אז אחרי שחוזר מהמשחק מחכה שעה בבית ויוצא לים מגיע
ורואה גלים משוגעים וענקיים וכל הגלים עם חול בהם ועליהם אז אומר פה אין דגים כי הדגים נושמים
ונכנס להם חול בזימים והם לא יכולים לנשום אז הם הולכים לעומק!אז הולך לבריכה יש עוד משהו!
יורד לחוף זורק מחכה קצת ומוציא לברק נקוד קטן צילומים ושיחררתי!ואז אחרי אני רואה נכנסים לבריכה
שהיה ככה קר וקפוא מוות (והיה במים בבריכה קצת זרמים) זוג זקנים נראה לי ששי להם איזשהו בעיה
גם הם דיברו כאילו יש להם בעיה נכנסו למים והתחילו לשחות ואני רואה את האישה כל שנייה בולעת
מים קצת וקצת ויורקת אותם בולעת כי היא כמעט טבעה ואז הם יצאו ואני הלכתי 5 מטר ליד איפה שהייתי
זורק רואה מלא לכלוך אז אומר נזרוק יותר רחוק אולי פחות זורק ומחכה הולך קצת לאכול בורקס חוזר
אומר נראה לי יש הרבה מאוד לכלוך כבד מאוד מאוד!מוציא אומר הנה ענף כזה פתאום מושך עוד קצת רואה
אין לכלוך ואין כלום יש סרטן ענק ומעצבן והסרטן הזה הוא הכי מוזר שהיה לי הוא בלע את הקרס כמו דג
הייתי צריך לעשות לו ניתוח ולגזור לו את הזרועות והכול עד שהוצאתי לו את זה! זורק עוד פעם מתכונן ללכת
למזח שאני נמצא בו תמיד אבל משאיר רק קרס אחת (קרס 12) וממשיך למזח ושם בכלל לא אוכל ולא כלום
אומר נלך למקום אחר עובר את הגשר ועוצר באמצע יש רשת שבקה חייב לראות (זאת הייתה רשת שבקה
ממש ענקית) כמובן שלא הייתה זרוקה מישהו זרק אותה וזה היה שלו הוא זורק פתאום הוא מרים (הוא זרק
מהגשר הגדול של רידינג) והוא מוציא בורי ענק וקלאמרי אני אומר למה לא הבאתי את הדמוי איזה באסה!
הקלאמרי הראשון שראיתי שהוא היה חי והוציאו אותו מול העיניים שלי!וזה היה ערבים (סליחה על המילה
אבל אני לא מתכוון לגזענות)קרא לחבר שלו שחבר שלו מז'רז'ר והיה לחבר שלי את החמצן הזה ששמים
לקלאמרי שיחיה והוא ממשיך לזרוק ומלא בורים גדולים הוא מוציא!ואז עוברים מלא אנשים ואז איש עם שתי
הילדות שלו ומסתכל על הקלאמרי ואני הייתי שם והוא אומר לי:אתה אברום? אמרת לו כע מאיפה אתה מכיר אותי
מהפורום בטח נכון?אומר לי כן אני ספרקו מהפורום אומר לו מכיר את המשתמש!נעים מאוד!
והוא הוציא גומבר נכון?ליד הגשר שם על קלאמרי והוא מראה אותו לחברה עם השבקה שם והם אמרו
בטח זה כיף כיף!אומר להם כן בהחלט כיף!ובאותו זמן שהוא שספרקו פגש אותי היה מולנו מיני טורנדו
ממש יפה ומזל שלא בא אלינו!ואז אמא שלי אומרת כבר קר יאללה בוא ואומר לה נוו בסדר מתקשר לאבא
שלי שיבוא לקחת אותנו והוא בא אני בשעה וחצי לפני שהלכתי עמדתי עם ההוא עם השבקה זה היה מאוד
מעניין אותי!אז מקווה שהבנתם הכול ואת כול הדוח ויש תמונות ושוב אני אומר אני מבקש סליחה!יש גם נשיקה
לדג לא כל כך רואים אבל עדיין זה נשיקה!ותמונה של הים הסוער!
אברום!