moti9
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 10/11/2012 | מרכז - תל אביב | מים מתוקים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
1530 | בצק מתוסף - לחם צף | קרפיון בר (סאזאן) | 1 | 4 קג |
הדו"ח:אין הרבה מה לספר זה כמו שיגרה בתקופת הקיץ כשהים היה במצב של תרדמה עברתי למים המתוקים קרוב לבית נגיש ונוח גם לי וגם לילד שמאוד אוהב לדוג בפארק ובכלל במים מתוקים .אז ככה יוצאים שבת שעברה להעביר את הזמן בפארק מכין מלכודת בהמלצת חבר יובל מוליאן הידוע באליפותו במים המתוקים סביבל ואליו מחוברים שישה קרסים בגדלים שונים כאשר אורך החוטים שווה .לאחר מכן לוקחים חתיכת לחם {לא משנה הסוג ניתפסו בכל סוגי הלחם} ריבוע של 5 סמ על 5 סמ ומחדירים את הקרסים דרך החלק הקשה שיבלטו בחלק הרך והלבן מעל הלחם 30 סמ מצוף עדיף גדול 4 גרם או יותר . חשוב לציין שבפארק לא קל לדוג את הקרפיון הרבה פעמים איך שמטילים את הלחם מגיעים ברווזים ,צבים וממש מפריעים לצייד .היה פעם אחת שניתפסו צב וקרפיון יחד . טוב לחוויה -אני עם מקל זירזור 15-42 זורק את הפיתיון קרוב לשיחים לאחר 5 דקות מרגיש משיכה עצבנית לרגע חשבתי שמדובר בשפמנון גדול אבל לאחר מאבק מתגלה לעיניי גבו של הקרפיון ואני מבחין בקסקסים "יש זה קרפיון " נאבק בו לא קל דג חזק מאוד אבל לא היה לו סיכוי הוא שאב את הלחם וניתפס על מספר קרסים . זהוא חברים גם במים מתוקים כייף לדוג .חשוב לציין שהדג חזר למים להמשיך לחיות 
|
|
|
|
|
אליפות מס' אחד אתה מוטי 
|
-------------------------------
Catch & Realse
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
כול הכבוד אחלה קרפיון ושאלה האים אפשר להגיע לשם באוטובוסים או משהו? ואיפה זה נימצא בדיוק הניקודה הזאת (אם אפשר לדעת)?
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מתוקים או מלוחים ..העיקר ההנאה בדיג  תודה על השיתוף  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
יופי של קרפיון, כבוד על השחרור!
מדובר במקום שהמים בו מזוהמים?
|
|
|
|
|
יופי של קרפיון מוטי
כל הכבוד על השחרור
תמשיך כך !
בהצלחה בבאות!
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כן אם אני זוכר נכון מהדוח האחרון זה בירקון אם אני לא טועה  לנושא: כל הכבוד אחלה דג, ובגלל שנתפסים לך צבים וברווזים על ה"לחם צף" הזה, שזאת גם לא שיטה ספורטיבית אגב.. אתה יכול לנסות דרכים אחרות לתפוס את הקרפיון, כמו דיג ספורטיבי עם קרס אחת עם בויל לדוגמא... ככה לא יתפסו לך לא צבים ולא ברווזים  נהנתי לקרוא 
|
|
|
|
|
כן אם אני זוכר נכון מהדוח האחרון זה בירקון אם אני לא טועה  לנושא: כל הכבוד אחלה דג, ובגלל שנתפסים לך צבים וברווזים על ה"לחם צף" הזה, שזאת גם לא שיטה ספורטיבית אגב.. אתה יכול לנסות דרכים אחרות לתפוס את הקרפיון, כמו דיג ספורטיבי עם קרס אחת עם בויל לדוגמא... ככה לא יתפסו לך לא צבים ולא ברווזים  נהנתי לקרוא  צבים דווקא כן נתפסים על בויל / תירס / טייגר נאטס וכו'. הנה תמונה מהכנרת: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/308753_200511243355477_619862335_n.jpg(לצב שלום)
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אחלה קרפיון ועוד במרכז הארץ i  שמח לקרוא ששוחרר 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כן אם אני זוכר נכון מהדוח האחרון זה בירקון אם אני לא טועה  לנושא: כל הכבוד אחלה דג, ובגלל שנתפסים לך צבים וברווזים על ה"לחם צף" הזה, שזאת גם לא שיטה ספורטיבית אגב.. אתה יכול לנסות דרכים אחרות לתפוס את הקרפיון, כמו דיג ספורטיבי עם קרס אחת עם בויל לדוגמא... ככה לא יתפסו לך לא צבים ולא ברווזים  נהנתי לקרוא  צבים דווקא כן נתפסים על בויל / תירס / טייגר נאטס וכו'. הנה תמונה מהכנרת: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/308753_200511243355477_619862335_n.jpg(לצב שלום)  פעם ראשונה שאני רואה את זה .... תודה על המידע
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
קרפיון מכובד ועוד במרכז 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בטוח קיבלת מלחמה מהסרטים  דג נכבד  והשיטה של הדייג מעניינת
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אין ספק מוטי שהיה לך פייט נהדר ומהנה.... אגב, ספר אם נהנית מהקטע שיחררת את הדג, שתף איך מרגישים לשחרר דג כזה...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|