אם לא, תוכלו להסביר לי איזה רולר מתאים מבחינת חומרים וצורה לג'יג?.
תודה (;
אינני מומחה ציוד, וגם לא מומחה ג'יגינג, אבל רק מהמחיר אפשר לדעת שזה לא מתאים לג'יגינג. נראה יותר צעצוע מאשר רולר אמיתי. נכון שלא צריך לקנות רולר ב3000 ש"ח לג'יגינג אבל היה לי מקרה שנשבר לי רולר פשוט רק מפעולת הג'יגוג עצמה, כך שבאמת צריך רולר חזק. אני קניתי daiwa spheros בסביבות 850 ש"ח ועליו יש ביקורת טובה מאוד בין הדייגים וגם כשניסיתי אותו היה מעולה.
בהצלחה.
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
תודה (;
אינני מומחה ציוד, וגם לא מומחה ג'יגינג, אבל רק מהמחיר אפשר לדעת שזה לא מתאים לג'יגינג. נראה יותר צעצוע מאשר רולר אמיתי. נכון שלא צריך לקנות רולר ב3000 ש"ח לג'יגינג אבל היה לי מקרה שנשבר לי רולר פשוט רק מפעולת הג'יגוג עצמה, כך שבאמת צריך רולר חזק. אני קניתי daiwa spheros בסביבות 850 ש"ח ועליו יש ביקורת טובה מאוד בין הדייגים וגם כשניסיתי אותו היה מעולה.
תודה (;
בהצלחה.
קנית שימאנו ספירוס
אופ, מתי אתאפס עם ההתבלבלות הזאת, דיוא, שימנו, דיוא, שימנו...
שימנו ספירוס כמובן. תודה על התיקון חסדייה
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
הרולר שעליו אני ממליץ לך בחום הוא של akuma salina 65 רולר חזק לגייג גם כבד אני מבסוט ממנו יש לי אותו כבר שנתיים {חמסה חמסה}ואני מבסוט הוא לא יקר במיוחד מתאים לכל כיס בארץ עולה 550 ש"ח אמין וחזק כבר הוצאתי איתו אנטיאסים של 24 קילו ופלמידות של 17 קילו
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך"