תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
3/11/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 10 - 20 מטר | דיג מסירה - טרולינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6 | דמוי דג בינוני - | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 5 | 7 |
7 | - | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | 1 |
8 | דמוי דג בינוני - | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | כמעט קילו מנה לזוג |
הדו"ח:
יציאה לא מתוכננת מתחילה בטלפון מחיים wind-b ומסתיימת בתכנון יציאה לטרולינג סגנון שנחשפתי לו לאחרונה דרך מאמון שלא הפסיק להגיד : לי כל יציאה שלך לים תגרור רפאלה אין לך מה להפסיד וראיתי אותו מוציא דגים עם רפאלה ולאחרונה במפגש בדוגית רפי חידד לי את העניין ותוך 10 דקות הצלחתי להבין ממנו את יסודות הטרולינג
ואיך לסדר יותר ממקל אחד לגרירה ולהימנע מסיבוכים מיותרים החוטים(תיסלם רפי אין ספק מאסטר בטרולינג

יוצאים לים אני חיים אחיו אריק ואימה שלהם שהביאה איתה את הברכה והרבה אוכל ושתיה
מתחילים גרירה מול יפו ותוך 5 דקות חיים ננעל ומוציא פלמוד יפה של יותר מקילו יש סיפתח ממשיכים ומגיעים ליעד ריף של מאות מטרים שאני מכיר כל פינה שלו וקובע את המסלול לאורך הריף ומזהים קפיצות של דגים ותוך כמה שניות יש נעילה שניה אצל חיים ועוד פלמוד בסירה ולאחר שתי דקות אני ואריק ננעלים אריק מוציא פלמוד ואני לוקוס אירדי חוזרים לאותו המסלול ואריק ננעל ומביא עוד פלמוד וחיים טונית ואני עוד אירדי חוזרים לכיוון הנמל ולא היו יותר תקיפות לדעתי הדגים תוקפים יותר בשעות הבוקר המוקדמות 6_עד 9 . מה זה משנה העיקר יציאה ראשונה במיוחד לטרולינג ויש תוצאות לא רעות