פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   חוות דעת ועזרה לגבי רולר |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: חוות דעת ועזרה לגבי רולר (נקרא 2830 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהצלחה בקניה! דווח אם הגיע ואיך מחזיק בים אגב, איך משלמים להם?
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
וזאת למרות שישנם מוצרים סיניים בעייתיים עדיין יש יוצאים מן הכלל. השאלה אם המוצר הזה אחד מהם  סה"כ לא מדובר בסכום גבוה ובאופן אישי אין לי ניסיון עם aliexpress ונושא התשלומים שם, ממליץ לך לא להשתמש בכרטיס האשראי הרגיל אלא בכרטיס ויזה נטען של דואר ישראל , ואם אפשר אז paypal. אני אופתע אם יש למישהו ניסיון עם אותו רולר ולכן ההמלצות יהיו מבוססות על המחיר בלבד, ופה זה רק שיקול שלך, ייתכן ותופתע לטובה והסיכון של 41 דולר שווה לך.
|
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
|
אני מתעסק לא מעט עם סוחרים מאלי-באבא / אלי-אקספרס. לגבי האיכות של המוצר קשה להגיד לך, כי זה תלוי לגבי כל מוכר. אם תשאל אותם מאיזה חומרים זה עשוי, הם ב-99% מהמקרים יגידו לך את האמת. מציע לך ליצור איתם קשר בצ'אט (TradeManager). הם ברוב המקרים יתנו לך לשלם ב-Paypal, ואם תבקש הנחה הם גם כנראה יתנו. במידה ואתה צריך עוד עזרה בקשר לאתר, אתה מוזמן
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
לגבי הרכישה באתר זה, עשיתי קודם להתעניינות שיעורי בית וקראתי חוות דעת של רוכשים שם (מקווה לא להתאכזב). לגבי אופן התשלום ישנם מספר אפשרויות כמו כרטיסי אשראי, העברה בנקאית, ועוד. לגבי הרולר איך נראים הנתונים שלו?
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
yossid
|
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
אני מתעסק לא מעט עם סוחרים מאלי-באבא / אלי-אקספרס. לגבי האיכות של המוצר קשה להגיד לך, כי זה תלוי לגבי כל מוכר. אם תשאל אותם מאיזה חומרים זה עשוי, הם ב-99% מהמקרים יגידו לך את האמת. מציע לך ליצור איתם קשר בצ'אט (TradeManager). הם ברוב המקרים יתנו לך לשלם ב-Paypal, ואם תבקש הנחה הם גם כנראה יתנו. במידה ואתה צריך עוד עזרה בקשר לאתר, אתה מוזמן תודה על התגובה ואשמח להסתייע בך ובידה ואצטרך.
|
|
|
|
|
|
|
לגבי הרכישה באתר זה, עשיתי קודם להתעניינות שיעורי בית וקראתי חוות דעת של רוכשים שם (מקווה לא להתאכזב). לגבי אופן התשלום ישנם מספר אפשרויות כמו כרטיסי אשראי, העברה בנקאית, ועוד. לגבי הרולר איך נראים הנתונים שלו?
בהמשך להודעה הקודמת שלי, ממליץ לך בחום ליצור קשר עם המוכר באופן ישיר. רוב המוכרים גם מאפשרים לך לבצע את התשלום באמצעות Paypal, וככה אתה לא חושף את פרטי כרטיס האשראי שלך, ומקבל סוג של ביטוח (ואולי גם הנחה מהמוכר על הדרך).
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מזכיר קצת במראה את ה- Ryobi Proskyer Nose
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
gal1990
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
35
|
|
מכיר מישהו שנעקץ ב5000 ש"ח בהעברה בנקאית.. אמנם הרולר זה "כסף קטן" אבל ממליץ לך להשתמש אך ורק בפייפאל.. גם אם הוא הזה לא מאפשר פייפאל..סיכוי טוב שתמצא את אותו מוצר אצל מישהו אחר שכן מאפשר..
|
|
|
|
|
|
yossid
|
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
רכשתי באיביי את הרולר הזה OKUMA AVENGER ABF-90 BAITFEEDER SALTWATER [http://www.ebay.com/itm/OKUMA-AVENGER-ABF-90-BAITFEEDER-SALTWATER-SPINNING-REEL-NEW-/150927660536?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2323fd55f8] (ממתין שיגיע). ורציתי עוד אחד מעט יותר חזק, אם יש לך המלצות אשמח לקבל קישור לרולר בעל נתונים חזקים יותר במעט.
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אם אתה רוצה עוד רולר לזרקיות רחוקות, יש את הדיאוה אמקס ( ספורט, פלוס) עעולה בין 65-75 דולר , רולר מוכר וטוב
|
|
|
|
|
|
yossid
|
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
תודה על ההמלצה, יש עוד מומלצים?
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מי שלא מאפשר לך לשלם בפייפאל הוא לרוב רמאי ולא תזכה לראות שוב את הכסף או את הרולר.
אליאקספרס זו חממת ריבוי לרמאים סיניים ולא לחינם פייפאל הפסיקה לעבוד עם האתר הזה.
אמץ לך מוטו: לא פייפאל - לא קונה
|
|
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
מי שלא מאפשר לך לשלם בפייפאל הוא לרוב רמאי ולא תזכה לראות שוב את הכסף או את הרולר.
אליאקספרס זו חממת ריבוי לרמאים סיניים ולא לחינם פייפאל הפסיקה לעבוד עם האתר הזה.
אני ממליץ לך בחום לא לקנות משם הכי טוב מאייביי 
|
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
|
|
בשביל זה מדברים איתם בפרטי. רוב המוכרים שיסכימו בפרטי שתשלם ב-Paypal, גם לא ירמו אותך. אני הזמנתי משם לא מעט פעמים, אני עובד קבוע עם אנשים משם. גם שהייתי בסין והסתובבתי בכל מיני מקומות של סוחרים, ראיתי על הכרטיסי ביקור שלהם שיש להם פרופילים באליבאבא/אליאקספרס.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2