|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רעיון נחמד ,היא לא לקחה ציידנית לדגים הגנובה הזאת שתבוא לקרית ים איך שהיא משאירה את הגלשן לשניה בדרך לרכב הוא נעלם לה 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 אביחי....  לגבי ההיא על החסקה, תקששו כרצונכם- אם תשימו לב היא עובדת בז'רזו'ר בצורה מאוד מקצועית, אני מבין שהתמקדתם בבגד הים שלה- תנסו בכל זאת להתמקד בעבודה שלה עם המקל, אפשר לראות הקפצות- ולא מכוון אל החלק העליון של הביקיני... 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפי סלח לי שלא ציטתי את הכל (אם כי ממש נחמד לראות בכל פעם שגוללים את שתי העלמות המצודדות מחכות לאיזה טרחון ולא מבינות שהאבו נפחא כבר אכל מזמן את הריג...) נחזור לעניינו  נו, כעורך דין אתה חייב להטפל לפרטים הממש לא חשובים.... את מי מעניין איך היא מקפיצה דמוי?
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
רפי סלח לי שלא ציטתי את הכל (אם כי ממש נחמד לראות בכל פעם שגוללים את שתי העלמות המצודדות מחכות לאיזה טרחון ולא מבינות שהאבו נפחא כבר אכל מזמן את הריג...) נחזור לעניינו  נו, כעורך דין אתה חייב להטפל לפרטים הממש לא חשובים.... את מי מעניין איך היא מקפיצה דמוי? ומה גם שעוד לא נגעתי לה במקל  או שהיא... 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפי סלח לי שלא ציטתי את הכל (אם כי ממש נחמד לראות בכל פעם שגוללים את שתי העלמות המצודדות מחכות לאיזה טרחון ולא מבינות שהאבו נפחא כבר אכל מזמן את הריג...) נחזור לעניינו  נו, כעורך דין אתה חייב להטפל לפרטים הממש לא חשובים.... את מי מעניין איך היא מקפיצה דמוי? ומה גם שעוד לא נגעתי לה במקל  או שהיא...  עם המזל שלך עוד תגלה שיש לה מקל משלה ושהיא יודעת איך להקפיץ 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
רפי סלח לי שלא ציטתי את הכל (אם כי ממש נחמד לראות בכל פעם שגוללים את שתי העלמות המצודדות מחכות לאיזה טרחון ולא מבינות שהאבו נפחא כבר אכל מזמן את הריג...) נחזור לעניינו  נו, כעורך דין אתה חייב להטפל לפרטים הממש לא חשובים.... את מי מעניין איך היא מקפיצה דמוי? ומה גם שעוד לא נגעתי לה במקל  או שהיא...  עם המזל שלך עוד תגלה שיש לה מקל משלה ושהיא יודעת איך להקפיץ  בימינו?? , לך תדע מה יש לה 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
רפי סלח לי שלא ציטתי את הכל (אם כי ממש נחמד לראות בכל פעם שגוללים את שתי העלמות המצודדות מחכות לאיזה טרחון ולא מבינות שהאבו נפחא כבר אכל מזמן את הריג...) נחזור לעניינו  נו, כעורך דין אתה חייב להטפל לפרטים הממש לא חשובים.... את מי מעניין איך היא מקפיצה דמוי? ומה גם שעוד לא נגעתי לה במקל  או שהיא...  עם המזל שלך עוד תגלה שיש לה מקל משלה ושהיא יודעת איך להקפיץ  בימינו?? , לך תדע מה יש לה  
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה יש לך יא מומי איך לילך אתה לא רואה שלה רטוב ולא לח? חוץ מזה לא נראה לי שלילך נכנסת לביקיני הזה ,עליה הוא יהפוך לחוטיני זעיר 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
בעניין: יש גם בסגול? אין בסגול . לא מצאתי 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|