פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   איך הוא הוציא את הטונה הזו?! |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: איך הוא הוציא את הטונה הזו?! (נקרא 4009 פעמים) |
הדפסה |
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
תקלטו איך רובנו תכלס מזלזלים בה.. איך אפשר לחיות ככה? היא באמת לא קולטת את זה שאף אחד לא מעריך אותה באמת?  טוב אני יכול להבין שהיא לא קולטת את זה  חחח גדול סקוויד Sent from my iPhone using Tapatalk איך בר רפאלי נדדה לשרשור הזה  ניהיה סמטוכה מהשרשורים בעזרת האייפון... נראה התוכנה הזאת באמת עושה סמטוחה, יש משהו נורמלי לאייפון?? כן לפטופ\מחשב  לאייפון אנדריי לאייפון   ניסית להגדיל? מה להגדיל בדיוק אייל  נגמר לי מישחת ההגדלה  תגדיל בשקל תשעים לענק 
|
-------------------------------
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
תקלטו איך רובנו תכלס מזלזלים בה.. איך אפשר לחיות ככה? היא באמת לא קולטת את זה שאף אחד לא מעריך אותה באמת?  טוב אני יכול להבין שהיא לא קולטת את זה  חחח גדול סקוויד Sent from my iPhone using Tapatalk איך בר רפאלי נדדה לשרשור הזה  ניהיה סמטוכה מהשרשורים בעזרת האייפון... נראה התוכנה הזאת באמת עושה סמטוחה, יש משהו נורמלי לאייפון?? כן לפטופ\מחשב  לאייפון אנדריי לאייפון   ניסית להגדיל? מה להגדיל בדיוק אייל  נגמר לי מישחת ההגדלה  תגדיל בשקל תשעים לענק  
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הנה הציוד:
Calstar 700H custom rod with Accurate b2-870 reel on 40lb big game mono with 40lb seaguar flouro leader using 3/0 mustad offset hook.
40 ליברה?  והעלה דג כזה? ועם כזה מאבק? לא ראיתי כמה חוט היה יוצא אבל נראה שהיה מאבק עיקש! אבל המדליק ביותר זה הסירה! זה כפר צף ולא סירה
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
אני חושב שזה מותר דג בהחלט יפה מאוד!!!!!!
|
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בקישור הבא אפשר לקרוא את הדוח המלא על יציאת הדיג הזו שנמשכה 8 ימים. http://www.bdoutdoors.com/forums/san-diego-range-fishing/248138-red-rooster-iii-8-day-report.htmlדוח ארוך ומפורט עם המון תמונות וכמובן שגם סרטונים בסופו... הפלגות למרחקים בלתי נתפסים בשביל דיג חובבני, דיווחים על הוריקנים בתחזיות, מריבות עם אריות ים על הדגים (שבסופו של דבר האריות ניצחו...), החלפת חוטי מונו תמורת מידע עם המקומיים, שיאים אישיים לכמה וכמה מהחברה ואיך לא, תמונות של מעדנים מהתפיסות לכבוד יום העצמאות האמריקאי  שימו לב לכמויות הדגים שנתפסו בסופו של דבר: 249 אלבקורים 160 ילופין טונה 142 אינטיאסים 4 לוקוסים (והיו עוד דגים שלא נחשבים אפילו שהם שוקלים כמעט 10 קילו כי הם מסוגים "נחותים"...) מעניין כמה עולה היציאה לכזה מסע ? 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בקישור הבא אפשר לקרוא את הדוח המלא על יציאת הדיג הזו שנמשכה 8 ימים. http://www.bdoutdoors.com/forums/san-diego-range-fishing/248138-red-rooster-iii-8-day-report.htmlדוח ארוך ומפורט עם המון תמונות וכמובן שגם סרטונים בסופו... הפלגות למרחקים בלתי נתפסים בשביל דיג חובבני, דיווחים על הוריקנים בתחזיות, מריבות עם אריות ים על הדגים (שבסופו של דבר האריות ניצחו...), החלפת חוטי מונו תמורת מידע עם המקומיים, שיאים אישיים לכמה וכמה מהחברה ואיך לא, תמונות של מעדנים מהתפיסות לכבוד יום העצמאות האמריקאי  שימו לב לכמויות הדגים שנתפסו בסופו של דבר: 249 אלבקורים 160 ילופין טונה 142 אינטיאסים 4 לוקוסים (והיו עוד דגים שלא נחשבים אפילו שהם שוקלים כמעט 10 קילו כי הם מסוגים "נחותים"...) מעניין כמה עולה היציאה לכזה מסע ?  כמו כליה...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
מרשה לעצמי להוסיף-  תודה אמיר על ההסבר המעמיק  הנה הציוד:
Calstar 700H custom rod with Accurate b2-870 reel on 40lb big game mono with 40lb seaguar flouro leader using 3/0 mustad offset hook.
תודה סקווידי  סקווידי ואמיר, שאפו גדול!!! מדהים איך אתם מזהים את הציוד!!! אם הוא היה כותב מתחת לסרטון מה הוא אכל בצהריים - אני מניח שהייתי כותב גם את זה....  מוסר השכל: לא מסתכלים רק על הדג והדייג והציוד- אלא גם על מה שכתוב....  בקישור הבא אפשר לקרוא את הדוח המלא על יציאת הדיג הזו שנמשכה 8 ימים. http://www.bdoutdoors.com/forums/san-diego-range-fishing/248138-red-rooster-iii-8-day-report.htmlדוח ארוך ומפורט עם המון תמונות וכמובן שגם סרטונים בסופו... הפלגות למרחקים בלתי נתפסים בשביל דיג חובבני, דיווחים על הוריקנים בתחזיות, מריבות עם אריות ים על הדגים (שבסופו של דבר האריות ניצחו...), החלפת חוטי מונו תמורת מידע עם המקומיים, שיאים אישיים לכמה וכמה מהחברה ואיך לא, תמונות של מעדנים מהתפיסות לכבוד יום העצמאות האמריקאי  שימו לב לכמויות הדגים שנתפסו בסופו של דבר: 249 אלבקורים 160 ילופין טונה 142 אינטיאסים 4 לוקוסים (והיו עוד דגים שלא נחשבים אפילו שהם שוקלים כמעט 10 קילו כי הם מסוגים "נחותים"...) מעניין כמה עולה היציאה לכזה מסע ?  מרתק  תודה על הקישור גיאצוק... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בקישור הבא אפשר לקרוא את הדוח המלא על יציאת הדיג הזו שנמשכה 8 ימים. http://www.bdoutdoors.com/forums/san-diego-range-fishing/248138-red-rooster-iii-8-day-report.htmlדוח ארוך ומפורט עם המון תמונות וכמובן שגם סרטונים בסופו... הפלגות למרחקים בלתי נתפסים בשביל דיג חובבני, דיווחים על הוריקנים בתחזיות, מריבות עם אריות ים על הדגים (שבסופו של דבר האריות ניצחו...), החלפת חוטי מונו תמורת מידע עם המקומיים, שיאים אישיים לכמה וכמה מהחברה ואיך לא, תמונות של מעדנים מהתפיסות לכבוד יום העצמאות האמריקאי  שימו לב לכמויות הדגים שנתפסו בסופו של דבר: 249 אלבקורים 160 ילופין טונה 142 אינטיאסים 4 לוקוסים (והיו עוד דגים שלא נחשבים אפילו שהם שוקלים כמעט 10 קילו כי הם מסוגים "נחותים"...) מעניין כמה עולה היציאה לכזה מסע ?  נכנסתי לקישור, מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!! איזו חוויה אדירה- דיג וארוחות דגים וכל מה שמסביב... הולם בהזדמנות לשקוע איזו שעה בדוח הזה ובסרטונים....
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
סרטון מצויין לא הייתה לי סבלנות לחכות עד הסוף אז זיפזפתי קדימה ...בהחלט טונה יפה ופייט כייפי . 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|
|