תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
28/10/2012 | כנרת - מערב | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
אני אנדריי טושקאן ואיתמר קובעים כמה ימים לפני, ומחליטים להפגש ביום חמישי בכנרת עד יום שבת.
אנדריי יוצא בצהריים לאסוף את איתמר מכרכום (איזה חור

אחר"כ מכניסים ריגים עם הקיאק (כולם השתמשו ב Hair rig במהלך כל שלושת הימים) , יותר מאוחר גם חבר של איתמר הגיע (דור) אומרים לו שלום וזה..
ואזאני לא זוכר את הסדר המדויק אבל אני הוצאתי 2 שפמנונים של קילו - 2 קילו בערך,
אחר"כ גם טושקאן הוציא שפמנון כזה, דור תפס קרפיון של 700 גרם בערך ואחר"כ עוד אחד של 3 ק"ג על תירס סקופקס, מחליטים לחמש שוב את הריגים ולהכניס שוב... איתמר מחליט לנסות את מזלו ושם בויל אחד גדול 27 מ"מ בטעם חריף חריף, מורידים ריגים ואיתמר המפונק מחליט ללכת לשבת באוטו בזמן שאני חותר ומכניס לו ריג בגשם

אנדריי לוקח את החכה נותן הוק סט מתחיל לגלגל ומרגישים משהו כבד! וזה על הבויל הגדול,
איתמר כמובן לא האמין ונשאר באוטו לא חשוב מה אמרתי לו (האוטו היה קצת רחוק מהחוף הוא לא יכל לראות),
ובסוף מגיע לחוף קרפיון של בערך 10-12 ק"ג להערכתו של דימה, ומטר לפני החוף דימה בא להרים אותו עם הרשת הרמה והוא נתן מכה ושחה בחזרה אל העומק.. והריג כמעט הוריד לי ת'ראש

מתבאסים אבל נשארים אופטימיים..
אחר"כ טושקאן מוציא גם קרפיון קטן בערך קילו אולי פחות ואז עובר הלילה והסווינגר שלי רק יורד ואנדריי אומר לי שיש לי דג קטן אבל אני מחליט לחכות, בסוף נרדמתי ויצא שחיכיתי עד הבוקר

בבוקר מחליט להוציא את החכה לבדוק מה יש שם באמת, מוציא ומגלה גם קרפיון קטן שנתפס על פופ-אפ עם בויל צף שדימה הכין.. אחר"כ מנסים עוד כמה פעמים להוריד ריגים עם הבולים החריפים, אנדריי הוציא כמה קרפיונים קטנים על הבויל החריף הענק.. יפה לראות שהוא עובד

אחר"כ איתמר מקבל גם ריצה באחת החכות שלו ויוצא לו שפמנון 5.17 ק"ג (נשקל) שנתרם לרוסים לידנו,
שכחתי לספר שגם בערב חבר שלי ושל דימה הגיע (סלבה) והוא הצחיק אותנו כל הערב

הולכים לישון עייפים מתעוריים בבוקר דור אומר שהוא צריך ללכת ומקפל קצת דברים ועוזב,
אחר"כ סלביק (סלבה) מחליט לזרוק את החכה העקומה שלו עם 3 טבעות (השאר נשברו) ,
אבל זה לא עף רחוק בלי טבעות כמובן אז אני אחרי שהכנסתי 4 ריגים לעומק מחליט להכניס לו גם,
אולי דווקא לו על הקפיץ יבוא המזל .. מכניס עד שנגמר לו החוט ברולר וצועקים לי זהו (בסביבות ה100 מטר מהחוף), אנחנו מתיישבים אני מתייבש ואומר לסלביק " סלביק, איך נדע שיש לך דג על החכה?" (כי הוא תקע אותה באבנים בלי פעמון בלי כלום), כולם מסתכלים על החכה וחושבים איך נדע.. ופתאום היא מקבלת כיפוף עצבני ונופלת לכיוון המים! סלביק דופק ריצה ואני ודימה מחממים "וואה וואה וואה "

רק אמרתי ויש דג

ואז גם לאנדריי הייתה ריצה שהוא חשב שזה מפלצת ובסוף יצא קרפיון של קילו גג

בלילה גם שכחתי לספר איתמר הוציא עוד שפמנון גדול בסביבות ה5 ק"ג לפי מה שהבנתי (אני ישנתי בזמן הזה

נכנסים כמה ילדים למים ומתחילים לצרוח ולשיר ולמחוא כפיים (כאש ראש רציני

אומרים "מזל שהם הגיעו כשאנחנו כבר מקפלים" .. מקפלים את כל הציוד ויוצאים לדרך אני סלביק טושקאן ואנדריי לתחנה מרכזית.. בדרך קונים בירות שלא יהיה משעמם מגיעים לתחנה אומרים שלום לאנדריי היה כיף מאוד,
יושבים שותים ת'בירות ועולים על אוטובוס הביתה.. (אנדריי חזר לחוף לקחת את איתמר הביתה) ,
לסיכום: היה יציאה מוצלחת, חבל על הקרפיון הגדול שברח מטר מהחוף (איתמר פעם הבאה תקשיב לי),
היה כיף והיו דגים ( לא כמו יציאות קודמות שאז היה יוצא 2 שפמנונים וקרפיון ל5 איש וזהו

עוד חודש בערך נפסיק עם הקיאק ונתחיל עם זריקות מהחוף..
היה טוב וטוב שהיה , מחכה לפעם הבאה..

ועכשיו לתמונות ולסרטונים:
התחנה מרכזית בעפולה לפני שעליתי לאוטובוס:

(באוהל) מה זה מזכיר לכם ?

תמונות נוף: