תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
27/10/2012 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 10 - 20 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6:55 | - | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 10.500 |
הדו"ח:
זה כבר כמה ימים שיש לי מין הרגשה כזאת שרק אני מכיר לא יודע להסביר את זה אבל הרגשה כזאת נדירה
עכשיו כי עדיין אוקטובר ויש עוד זמן לפתיחת עונת האנטיאסים אבל הרגשה זו הרגשה ויום שישי אחר הצהריים אני
יוצא לתפוס קאלמרים כפיתיון מנסה מספר נקודות שלא מעלות שום דבר וחושב לעצמי אולי
אני טועה בהרגשה ועוד מוקדם לעונה מחליט לנסות עוד נקודה שבשנה שעברה לא איכזבה ואחרי חצי שעה
תופס סבידה קטנה בגודל כף יד ממשיך לזרוק והשנייה לא איחרה לבוא מכניס לתוך מיכל מפעיל את המשאבה
מקפל וחוזר הביתה מכוון שעון לשעה 4:00 בבוקר אבל מרוב התרגשות, מחשבות ,וגעגועים,שלא נותנים לי לישון אני מתעורר ב-3 ללא שעון מעורר מחליט לצאת מוקדם לנקודה הגשר נראה קטן וצר מלהכיל את כל הדייגים
אני מחכה ומעביר את הזמן עד הזמן המתאים להורדת הפיתיון בשתיית קפה וסיגריות
ולוקח נשימה מהאוויר הצח שמלטף את פניי. הזמן הגיע 5:35 מוריד את הסבידות לאחר שנתפרו על הקרסים
מוריד חוטים וזהו מחכה שהוקנצרט יתחיל הכל מוכן ואני דרוך כמו אקדח יש לי הרגשה שמשהו טוב עומד לקרות
ב:6:55 ללא שום התראה זה קרה יציאת חוט כמו שרק אני מכיר ואנדרלנין שמשתולל אצלי בכל הגוף
הצללית שעולה מין המים רק מגבירה את קצב דפיקות הלב מלחמה ,מלחמה , והוא שלי
יש, יש ,יששששששששש אני צועק ומנשק את כל מי שלידי "יש לי הרגשה שמשהו טוב עומד לקרות"
ההרגשה הזאת אף פעם לא איכזבה אותי