תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
27/10/2012 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | שקט עד גלי | 10 - 20 מטר | דיג מסירה - טרולינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
08:00 | דמוי דג גדול - | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | מספיק פלוס דו"ס | |
08ף00 | קלמארי - | דוראדו / פוטה (רעמתן כחלחל) | מספיק בהחלט |
הדו"ח:
טוב אחרי תקופה ארוכה של מנחוס בסירה

כמו תמיד אחרי מנחוס ארוך צריך לחזור מלמטה ,בפיש פיינדר יש לנו בעיה אז יציאות לעומק לחיפוש אחר אנטיאסים לא בא בחשבון.....
סוכות זה תמיד זמן טוב לטרולינג וחיפוש דוראדו אז מתמקדים בזה.
כבר ביציאה הראשונה רואים שהים השתנה לטובה ,בפיש פיינדר יש אותות שהסרדינים והפתיונות הגיעו ומקווים שהטורפים איתם.

בים יש מלא רתיחות ,אורי ברנס אחראי לבדוק מה מבעבע שם ותופס כמה טוניות קטנות ,אחרי שמבינים שאלו הגדלים אז מוותרים על המשך העיניין.....
מתחילים לחפש דוראדו ולמזלנו השנה אנחנו נתקלים שלוש פעמים ביציאות שונות בלהקות ענק!!!!!!

להקות שנשארות ליד הסירה גם שהדוראדו עולה לסיפון ,כל מה שהיה צריך לעשות זה לזרוק מידי פעם קצת צ'אמינג שאורי ברנס הכין מבעוד מועד תחת ההשפעה של תוכנית "דייגי הטונות" בנשיונאל למי שמכיר.
באמת השנה היו גדלים יפים יחסית ואחרי שהוצאנו כמות יפה לתחום הקולונארי

אחרי שהדוראדו מתחילים להעלם והאמת שבענו מהם לא ממשיכים לחפש אותם ומתרכזים בטרולינג ,יש כמה סירות שמנסות וזה סימן שיש שמועות על תפיסות!!
מתמקדים ביציאה הראשונה בניסיון כלים ודמויים ,אנחנו מתמקדים ברפלה X-RAP (שלא מאכזב אותנו ) בגדלים שונים וצבעים שונים כדי לחוש מה עובד השנה .
חיש מהר האקשן מתחיל ,גדלים לא הכי מרשימים אבל יש להקות תאומות של 4+- קילו ,ביחידות ובזוגות הם תוקפות במשך כמה יציאות ,יש גם בריחות אבל אנחנו מרוצים וכל אחד שמצטרף אלינו לסירה מקבל את חלקו גם אם לא יצא לו אישית לתפוס.

הכל מתנקז ליציאה האחרונה ,התחזית ככה ככה אבל מחליטים לצאת ולא להתרחק ,רק טרולינג ממש בקטנה.
הפעם יוצאים צוות מלא ,אסף ,אורי ווויס ,שוב פעם ארבע דמויי רפלה ואני מחליט להוסיף אחרי הרבה זמן ריתמה (בגלל דיווח על פלמידה בומבה שנתפסה השבוע) ,על הריתמה עולה בורי כבן שנתיים

אני לא אגלה מי חבר הצוות שאמר ביציאה מהמרינה שהוא שונא את ההיתעסקות עם הריתמות (טוב הוא מכין לנו אותם

על הבוקר ממש בהתחלה פלמידה קטנה משתחררת ממש ליד הסירה ואחת אחרת נחמדה מסיימת את חייה בצידנית

לאט ,לאט המזג אויר משתנה לרעה ,רוחות חזקות

ברגע שאני מוציא מהסטנד אני מבין שזו קצת יותר רצינית ,אחרי פייט יפה בים רע ,גשם ואפלה מתגלה לבנה שחיכינו לה הרבה זמן ,דוסית יפיפיה!!!
זהו היו כמה יציאות טובות ,נהננו והסירה סופסוף התכבדה גם בדג רציני יחסית ,חוזרים רטובים אך מרוצים!!!

ל"קטן" של חסר האמונה שלום

הציוד שלי בטרולינג:
שני מקלות ג'יג PENN TORQUE (לא אוהב את מקלות הגלגלת ,כבדות ולא נוחות לדגים פה בארץ ברדוד).
רולרים - 1- FIN NOR OFFSHORE 30H.
2- ACCURATE 665W.
חוט -0.50 מ"מ.
עד הפעם הבאה חברים......