Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
אח אייל אייל איזה דוח. עם כזה דוח אני מאחל לך לתפוס כל יציאה ולפנק אותנו. אלוףףףףףף 
|
-------------------------------
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אתה תופס דגים , אני תופס ניילונים.... מאחל לך שאחרי כל יציאה יהיה לך דוח כזה
|
|
|
|
ערן199
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
דג דגים - מוכר בשר- אטליז בשרים זכרון יעקב
|
|
תענוג של דוח.. דרכם של נאכסים להישבר כשזה קורה צריך לנצל את המומנטום ולתת בראש. הגומבר בגדלים האלה הוא הכי טעים. 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה לך ששברת מנחוס אחלה דו״ח אבל בלי תמונה זה לא נחשב ,גם אני יכול לכתוב סיפורים  עכשיו שלרבי מומי יש מקל חוף והוא מתחיל להתארגן ,יש מצב שנפגש על החוף בקרוב.
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
יפה לך ששברת מנחוס אחלה דו״ח אבל בלי תמונה זה לא נחשב ,גם אני יכול לכתוב סיפורים  עכשיו שלרבי מומי יש מקל חוף והוא מתחיל להתארגן ,יש מצב שנפגש על החוף בקרוב. הללויה 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
איזה כיף לשבור אותו... בלי הרבה גינונים,בלי התייפיפות,בלי סנטימנטים... פשוט לשבור. לפרק,לנפץ,לרוצץ,לנתץ ואת הרסיסים לאייד... כיף לשבור מנחוס  לגבי השייטים,אם הפיתיון מספיק גדול ולא עבר עליו מספיק זמן כרסום,הגומברים חוטפים להם אותו בלי לחשוב פעמיים...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אחלה דוח היה כיף לקרוא! טוב לראות שיצא משהו מאזור הצפון.  יאללה שיתחילו כבר התפיסות! אלון
|
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אין מה לומר סקווידי, שכנעת אותי סופית.... הדוח שלך כל כך מלא טעמים ותבלינים- שאפשר לוותר על התמונה...  דו"ח ענק, סוחף ומהנה... ובנוסף אינפורמטיבי ועשיר בתובנות... סתם שאלה- אם מורידים ראש וזנב אז למה לא לתפור על 2 קרסים, אחת בראש ואחת בזנב?!  עדי מלך הקישורים- תמיד תביא את הקישור המתאים  אגב, זה כבר נמצא בפורום סרטוני ההדרכה?! 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין מה לומר סקווידי, שכנעת אותי סופית.... הדוח שלך כל כך מלא טעמים ותבלינים- שאפשר לוותר על התמונה...  דו"ח ענק, סוחף ומהנה... ובנוסף אינפורמטיבי ועשיר בתובנות... סתם שאלה- אם מורידים ראש וזנב אז למה לא לתפור על 2 קרסים, אחת בראש ואחת בזנב?!  פעם ראשונה שאני רואה שהם אוכלים את הראש...לרוב הוא נשאר. תמיד יש קרס באיזור הזנב הם פשוט נזהרים ונוגסים ממתחת לה, מאחריה, מאיזור הבטן....בקיצור- איפה שהיא לא נמצאתץ
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
עם כתיבה כזו אתה חייב לצאת 5 ימים בשבוע  איזה דוח תענוג ..יפה אייל  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Gal-nami
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
58
|
|
כל הכבוד , אחלה דו''ח 
|
|
|
|
shauli_oz
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד אחי סחטיין על הדוח ועל הדג ועכשיו שנישבר המנחוס תארגן בולוס לילה בקיאק....
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
יופי של דיווח אייל! 3 פעמים בשבוע בים... אני לא נשוי, אין לי ילדים - ואני לא מגיע פעם אחת 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דיווח אייל! 3 פעמים בשבוע בים... אני לא נשוי, אין לי ילדים - ואני לא מגיע פעם אחת  אתה מוזמן להצטרף לצוות חרטא.... חרטא - חרטא אבל כמעט כל יום בים 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
דוח מרתק ומלמד בהחלט שווה את הטיזר זכור לי לילה אחד עם תופעת הביסים ללא נעילה מזיז את הקרס לראש לוקחים זנב מזיז לזנב לוקחים ראש שם באמצע לוקחים מלמטה גם כשסדרתי שתי קרסים הגיעו שתי תקיפות ביינהם .... זה היה מזמן ממש בהתחלה שלי ועד היום אין לי מושג מה קרה שם אבל התחושה (המאוד חזקה ) שנשארה לי זה שהם רואים/מרגישים את הקרס אולי השראות אלקטרומגנט אולי נצנוץ אל מול אור ירח לא יודע... סטטיסתית זה פשוט לא הגיוני אחרת הקרס שתפסה בסוף הייתה בצבע אחר ? לגבי הסרטנים לא יודע כמה זה באמת מפריע לגומברים אולי אפילו מזמין אותו לראות על מה חוגגים שם ומה אפשר לחטוף מהחברה האיטים האלה מחכה לטיזר הבא 
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|