בשלתי אותם שעתיים וחצי ואחרי זה שמתי אותם לייבוש יום ואז פירקתי אותם מהקלח וזרקתי אותם לדיפ.
אז בישלתה את הגרעיני תירס אם הקלח יאנו שלם 
אם ככה לא נכון רשום לך גם במדריך שיש באתר,וגם אמרו לא פעם, תפרק את הגריענים מהקלח היבש אחרי שפירקתה אותם מהקלח תכניס לסיר להרתכה אני שם בסיר עד רתיכה ואז מנמיך קצת אש לעוד 15 דקות בערך וזהו יבוש של שעתיים ככה בערך על מגבות נייר ואז הופ לדיפ

בהצלחה.
אהה סבבה טוב תודה אנדריי אני לא הבנתי נכון.
אז פשוט לקחת קלח ולייבש אותו סבבה?
לבשל אותו 20 דקות סבבה?
ואזה לזרוק לדיפ סבבה?