omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
מישהו יודע למה התירסים לא מתנפחים לי בדיפים? הם סגורים והם היו מיובשים בשלתי אותם 2 וחצי ככה למה הם לא מתנפחים?
איך אפשר לדוג בורים בכינרת? איך אפשר לדוג בורים בירדן חוץ מניקל?
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
מישהו יודע למה התירסים לא מתנפחים לי בדיפים? הם סגורים והם היו מיובשים בשלתי אותם 2 וחצי ככה למה הם לא מתנפחים?
למה אתה סתם מספים עומר? אתה יודע שלא תופסים בורים על ניקל ושרון תפס אותו בפוקס מטורף מהבטן  תופסים בורים על בצק או בצק עם תוספות. אתה צריך לקנות תירס רגיל מהסופר להכניס אותו למים חמים איזה שעה אחרי זה ליבש אותו כמה שעות ולהשגיח להפוך כמה פעמים ואז להכניס אותו ישר לדיפ כדי שיספג בדיפ ויתנפח. נראה לי שהם לא התנפחו לך כי הכנסת אותם שהם היו מנופחים ממים.
|
-------------------------------
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
למה אתה סתם מספים עומר? אתה יודע שלא תופסים בורים על ניקל ושרון תפס אותו בפוקס מטורף מהבטן  תופסים בורים על בצק או בצק עם תוספות. אתה צריך לקנות תירס רגיל מהסופר להכניס אותו למים חמים איזה שעה אחרי זה ליבש אותו כמה שעות ולהשגיח להפוך כמה פעמים ואז להכניס אותו ישר לדיפ כדי שיספג בדיפ ויתנפח. נראה לי שהם לא התנפחו לך כי הכנסת אותם שהם היו מנופחים ממים. לא נכון, הוא צריך לקנות קלח תירס ולשים אותו ישר לייבוש בשמש, 24 שעות בערך. לא צריך להחזיר שעה במים חמים, ואחרי זה הוא מפרק גרגיר גרגיר את כל הקלח ואז מכניס לדיפ בתרמוס עם מים רותחים (תראו את המאמר של גיאצו'ק http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=1911.0)
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
למה אתה סתם מספים עומר? אתה יודע שלא תופסים בורים על ניקל ושרון תפס אותו בפוקס מטורף מהבטן  תופסים בורים על בצק או בצק עם תוספות. אתה צריך לקנות תירס רגיל מהסופר להכניס אותו למים חמים איזה שעה אחרי זה ליבש אותו כמה שעות ולהשגיח להפוך כמה פעמים ואז להכניס אותו ישר לדיפ כדי שיספג בדיפ ויתנפח. נראה לי שהם לא התנפחו לך כי הכנסת אותם שהם היו מנופחים ממים. לא נכון, הוא צריך לקנות קלח תירס ולשים אותו ישר לייבוש בשמש, 24 שעות בערך. לא צריך להחזיר שעה במים חמים, ואחרי זה הוא מפרק גרגיר גרגיר את כל הקלח ואז מכניס לדיפ בתרמוס עם מים רותחים (תראו את המאמר של גיאצו'ק http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=1911.0) אני יודע אחי התבלבלתי בסדר פשוט
|
|
|
|
Gal-nami
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
58
|
|
אני פשוט קונה פלח תירס מהסופר ומפרק אותו...גם זה עובד 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יש לי פלאשבק של דה-ז'ה-וו 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
יש לי פלאשבק של דה-ז'ה-וו  לי יש פלאשבק על הפלאש בק קודם שראיתי את הכותרת הזאת
|
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
באיזה פלאשבק מדובר?
ושני הרסת לי את כל האשכול אני רציתי לספר על זה סתם רשמתי את זה בצחוק.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
באיזה פלאשבק מדובר?
מדובר על הזה שהשאלות שלך חוזרות על עצמן ולא נראה שאתה בכלל קורא את התשובות... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
באיזה פלאשבק מדובר?
מדובר על הזה שהשאלות שלך חוזרות על עצמן ולא נראה שאתה בכלל קורא את התשובות...  פעם שאלתי איך מכינים אבל עכשיו אני שואל למה הם לא מתנפחים ועשיתי לפי המדריך שלך רק שהדיפ שלי היה קופסאות וצנצנות אם תמציות וניל או רום או מייפל.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
באיזה פלאשבק מדובר?
מדובר על הזה שהשאלות שלך חוזרות על עצמן ולא נראה שאתה בכלל קורא את התשובות...  פעם שאלתי איך מכינים אבל עכשיו אני שואל למה הם לא מתנפחים ועשיתי לפי המדריך שלך רק שהדיפ שלי היה קופסאות וצנצנות אם תמציות וניל או רום או מייפל. וואלה... "מישהו יודע למה התירסים לא מתנפחים לי בדיפים? הם סגורים והם היו מיובשים בשלתי אותם 2 וחצי ככה למה הם לא מתנפחים?" איך בישלת ומה זה 2 וחצי ? ?
|
|
|
|
ron porat
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חחח עומר אני ניכנס לפה פעם בחודש ככה וכמעט 3 פעמים ככה יש לך אותו אשכול אל דיפים..
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
חחח עומר אני ניכנס לפה פעם בחודש ככה וכמעט 3 פעמים ככה יש לך אותו אשכול אל דיפים..
 וואלה צודק אחי
|
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
בשלתי אותם שעתיים וחצי ואחרי זה שמתי אותם לייבוש יום ואז פירקתי אותם מהקלח וזרקתי אותם לדיפ.
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
בשלתי אותם שעתיים וחצי ואחרי זה שמתי אותם לייבוש יום ואז פירקתי אותם מהקלח וזרקתי אותם לדיפ.
אז בישלתה את הגרעיני תירס אם הקלח יאנו שלם  אם ככה לא נכון רשום לך גם במדריך שיש באתר,וגם אמרו לא פעם, תפרק את הגריענים מהקלח היבש אחרי שפירקתה אותם מהקלח תכניס לסיר להרתכה אני שם בסיר עד רתיכה ואז מנמיך קצת אש לעוד 15 דקות בערך וזהו יבוש של שעתיים ככה בערך על מגבות נייר ואז הופ לדיפ  בהצלחה.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|