תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
20/10/2012 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
8 פלוס | דמוי דג גדול - דאיווה שורליין | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | קילו פלוס |
הדו"ח:
פעם בחודשיים שלוש מגיע הטלפון המיוחל הזה זה שאסור ללחוץ עליו אבל כן מחכים לו בנרות
הפעם הוא הגיע בתחילת השבוע רוצה לבוא לדוג באי הממוטות (מקומות סגורים לקהל) .
אני עונה בנונשלנטיות כאילו רק אתמול חננתי שתי אינטים של 15 למה לא בכייף הפלמידות כבר כאן וצריך להיות מעניין (עוד פעם הסמיילי שחסר לי זה שעושה עם האצבע מתחת לעין

סוגרים על חמישי נדחה לשישי ועוד באותו היום עובר לשבת מזל שיש את אביחי אלי קמי ועוד שתי חברה שאני מתנצל אבל סיכמנו בחוף כבר שאני חזק בפרצופים

לילה לפני ואני בוחר בובות משחיז קרסים בודק חוטים מכין כמה כבלים בקאפ חושב על דמויים שיתנו מענה לכל מצב של ים שאתקל בו (תמיד יש הפתעות גם במזג האוויר).
לאט לאט קופסת הדמויים הופכת לשתיים והשתיים לארגז

כמה שיחות עם וואדים בטלפון הרעלת דייג כבר דופקת בראש הולך לישון ב1 בכדי לקום בארבע
הבחור מאחר קצת באיסוף והאור הראשון מגיע לשובר לפנינו...
אני משחק אותה קול

מגיעים לשובר באור שני מינוס פלוס (אני יודע שאין כזה באמת אבל הבנתם אותי ).
הים בשפל נוראי....
זריקה שנייה ננעל לוקוס של 200 גרם בלחץ מחזיר אותו ואת הדמוי למיים ננעל ואחיו התאום עולה
זז קצת ימינה כמה זריקות חניתן מעצבן חוזר לשחות אחלה שאתם כאן וכן גם אתם דגים אבל אני באתי לחפש ממותות.
ממשיך ועוד תינוק עולה מתנתק באוויר נוחת על סלע מחוץ למיים ומשחק אותה מת לך תחזיר אותו עכשיו קומבינה שתי מקלות קצת רצון טוב והוא נעלם בין הסלעים משנים מיקום כמה זריקות ננעל חזק זהו יש משהו נורמלי

וחניתן נעול מהזנב

ככה עובר לו הבוקר עם עוד לוקוסון ועוד חניתן ועוד לוקוסון ועוד חניתן

מחליטים ללכת לנסות בורי עם בוס במעיין ברייכה כזאת (צעד של יאוש אני מודה )
ולהקה קטנה של בערך 15 פלמידות סביב הקילו שתיים שוחה לי מתחת לרגליים כנראה גם הן אוהבות בוס ובורי

הנוד כבר על המקל נותן זריקה 10 מטר לפנייהם והבלתי יאומן קורה הן בורחות!!!!!! מה זה מה זה כל הדגים משחקים אותה בורי היום

מתיישב מיואש מדליק סיגריה ומחכה לשמוע את ה התקפלנו...
במקום זה מגיע לחישה עצבנית בוא הנה מהרררר מרים את הראש וקבוצה של 7 או 8 טונות בין 7 ל10 קילו מתיירת לי מתחת לרגליים הם פה הממותות פה

זריקה שתי הקפצות ופיצוץ שמרגישים בעצם הזנב

בניגוד למה שנראה זה הרים אותי במקום לכבות יש דגים במיים

אין יותר גיגים מחפש את הדמוי הכי גדול שלי מוצא דיוואה שורליין 140 או 150 ומתחיל לעבוד במרץ
חצי שעה של ניסיונות ואין תגובה

לא מחפשים זהב אם ציוד לאיתור אתונות....
הבחור מודיע שמתקפלים אוטוטו ואז היא באה פלמידה בודדת מהלהקה שראיתי קודם כנראה מתפוצצת על הדמוי מפספסת כרגיל ונתפסת חזק מהבטן כמה יציאות חוט טובות היא כבר מתחת לרגליים אין גישה למיים וחייב להניף עם המקל אולי 2 מטר באוויר לוקח סיכון והיא על החול לידי

משהו סביב הקילו פלוס אבל למי אכפת אחרי יום שכזה זה בהחלט מחזיר את החיוך ......
ציוד להיום
פאווארפרו שלושים ליברה
גיג לא ידוע
דיוואה שור ליין ענק (אני יעלה תמונה מאוחר יותר )
זאובר שאחרי הגיג והטונה קיבל חופש רציני בידית (אולי 5 ס"מ משחק ) ואני חושב חזק על להחליף אותו
והקרוסטייג הישן והטוב שפשוט עומד בכל התעללות שאני יציג לו אין ספק שהוא סוס מנצח
הלוקוסון ה100 זכה לתמונה אחרי שעלה אולי שלוש או ארבע מטר עומק בכדי להתפס גבר קטן