תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
20/10/2012 | מרכז רחב: חדרה - תל אביב יפו | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
5:30+- | דמוי דג בינוני - X RAP | פלמידה | 1 | 2.8KG |
הדו"ח:
טוב אני מעלה דח לבקשת חברי שחר דוח ראשון
אני מזרזר מעל 10 שנין (אני בן 25)
לאחרונה עברתי לגור במרכז אחרי הרבה מאוד שנים בדרום (הרבה שנים של דייג שם)
לא מכיר כול כך את האזור עדיין היה מספיק לי בדרום חחח
מנסה לדבר עם כמה אנשים מהמרכז לברר קצת מה הולך פה כרגע במרכז ואיזה
אבל מקבל תשובות לא כול כך נעימות ולא נותנים ממש מידע לאן להגיע
כמעט ונשבר להשאר בבית אבל אומר לעצמי 10 שנים של זירזור אני לא צריך אף אחד אני ימצא לבד יסע ינסה פה ינסה שם ונראה
מקבל מידע שיש פלמידות בגזרה
מגיע למקום פעם ראשונה בחיים עדיין חושך לא מבין מה הולך פה ושם איפה סלעים איפה עומק בודק בחושך את העומק עם דמוי שאני בודק איתו עומק בחופים בלי קרסים רק לבדיקת העומק
ולפיו בוחר את דמוי העבודה
מבין ש5 מטר ראשונים זה סלע ואז 3 מטר פלוס
מרכיב X RAP לבן האהוב עליי ו וכבר לפני הזריקה רואה ניצוצות קטנות של פלמידה {המבין יבין}
דמוי שעשה בלאגן בשנים האחרונות מבחינת פלמידות ולוקוסים
זריקה ראשונה לכיוון ה ניצוצות
5 מטר גילגול 2 מכות עם המקל ויש נעילה
הדג מושך והויברציות במקל מסגירות את הדג שיוצא בגודל נחמד לפתיחת העונה
מביא אותו אליי ולתיק חתיכה יפה מאוד מלחמה של 5 דקות בערך בגלל המיקום בדייג 2.8KG שקל הבחור
2 דייגי קאלמרי באים לראות מכניס דג לתיק וממשיך לעבוד אבל זהו כנראה הגיע זמנם של דייגי הרשתות מגיע שם רשת 10 מטר ממני אני צועק לו אבל אותו זה לא מעניין
חוזר לרכב שם במקרר הקטן את הדג
שניה לפני קיפול רואה 3 מזרזרים במרך 300 מטר ממני מחליט לבדוק גם מגיע ורואה שאחד מהשלוש מכיר אותי שנים מדברים ודגים שכולם כבר הלכו בערך עד השעה 11 ואומר לי אתה דפוק למה לא דיברת איתי היתי אומר לך הכול על החופים פה ומה הולך פה
הבחור מביא גם פלמידה חמודה ומאז לא רואים פעילות רצינית ולא תקיפות אבל מדברים ומעבירים תזמן עד 11 ומתקפלים לפני קיפול רואים קפיצה של דוראדו ונותנים עוד כמה זריקות אבל כלום
ציוד להיום מקל סור קאטש האהוב עליי
רולר ראיובי זאובר חוט
סאן ליין 15 ליברה
דמויי המנצח של היום ראפאלה אקס ראפ לבנה
תודה לשחר שעודד אותי אתמול בערב שהכול בסדר תלך תלך אתה תמצא כבר תאזור הטוב אתה לא צריך מידע מאף אחד
חברים תשתפו אנשים אחרים
ניקודה בים זה לא מכרה זהב היום יש מחר אין ! גם אם יש אף אחד לא מבטיח שאתה תוציא
אחלה פורום יש פה