אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אךך איזה סרטון ראיתי רק עכשיו.. לפי המוזיקה והפתיח והסגיר זה שוב אבי חכם?  מאמון כמה כוח יש ביד הזאת.. כזה פייט 40 דקות ולא להישבר כמו הקרסים מתאמול זה מרשים  וסאמר רציתי להריץ קצת קדימה בזמן הסרטון אבל לא רציתי להפסיד את השטויות שלך 
|
-------------------------------
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אחח, איזה יופי של עוד יציאה, סרטונים ואקשן  תענוג לראות ולקרוא. הפעם שמתי לב שהשתמש בקרס שהיא לא סירקל (זה שנפתחה טיפה)
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אךך איזה סרטון ראיתי רק עכשיו.. לפי המוזיקה והפתיח והסגיר זה שוב אבי חכם?  נחמיאס , תתפלא , אבל הסרטון האחרון כולל הפתיח וכולל הכל מעשה ידיו של מאמון לבדו  אני הייתי אומנם בטלפון והדרכתי כמעט 3 שעות את התלמיד החרוץ אבל , נגעתי - לא 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אךך איזה סרטון ראיתי רק עכשיו.. לפי המוזיקה והפתיח והסגיר זה שוב אבי חכם?  נחמיאס , תתפלא , אבל הסרטון האחרון כולל הפתיח וכולל הכל מעשה ידיו של מאמון לבדו  אני הייתי אומנם בטלפון והדרכתי כמעט 3 שעות את התלמיד החרוץ אבל , נגעתי - לא  מגניב ביותר! מאמון אתה בעניין של להתמקצע בתחום נוסף אני רואה  בחרת מורה טוב, ומשקיען ברמות (3 שעות י'זלמה??! איפה ישנם עוד אנשים?) 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אךך איזה סרטון ראיתי רק עכשיו.. לפי המוזיקה והפתיח והסגיר זה שוב אבי חכם?  נחמיאס , תתפלא , אבל הסרטון האחרון כולל הפתיח וכולל הכל מעשה ידיו של מאמון לבדו  אני הייתי אומנם בטלפון והדרכתי כמעט 3 שעות את התלמיד החרוץ אבל , נגעתי - לא  מגניב ביותר! מאמון אתה בעניין של להתמקצע בתחום נוסף אני רואה  בחרת מורה טוב, ומשקיען ברמות (3 שעות י'זלמה??! איפה ישנם עוד אנשים?)  אל תאמין לו  אני רק לחצתי עם העכבר או אינטר במקומות שסימן אבי עם החץ  ולא מתכוון ללמוד..אם כן אלמד אפסיד שעות של שיחות טלפון עם בנאדם מקסים 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
אחח, איזה יופי של עוד יציאה, סרטונים ואקשן  תענוג לראות ולקרוא. הפעם שמתי לב שהשתמש בקרס שהיא לא סירקל (זה שנפתחה טיפה) אכן נכון שרגא גם הקרסים האלה כשלו...כשלון חלקי בלבד לא יודע איזה חברה או גודל ..אבו אשרף קנה אותם מעכו וגם מהם הוא יורד
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
אין מילים ! 130 קילו דגים בכמה ימים ! ממש מטורף  צוות חזק שמביא דגים חזקים סחתיין לידע כללי, מה אתה עושים אחר כך עם כל האינטיאסים האלה ? 
|
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''
|
|
שאפו פשוט מלכים כמה דגים על הכבוד ממש אלופים תגידו זה שאתם ברוב המקרים אינטיאסים אתם מתכוונים לזה או שזה פשוט מה שבא ?
|
:gear
teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi shimano stella 3000fe
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
tenryu powermaster 100mh daiwa saltiga 4000h daiwa seabass 105 daiwa c
|
|
|
benz5
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מאמון אין כבר מה לומר
אחלה דגים תפיסות יפות .
שמח בשביל אבו אשרף שהוא אחלה בן אדם .
|
|
|
|
|
אין עליכם צוות של אלופים
יופי של עתיריס !!
כל הכבוד לכם מאמון
|
|
|
|
|
דוח נהדר מבית מידרשו של מאמון  היה יום של כיף,נהניתי מאוד,יש אווירה מאוד מיוחדת בספינה כשבא עטריס אפילו כשהוא לא אצלך. מאחל לכולנו עוד הרבה ימים כאלו.
|
|
|
|
|
איזה עתריס מהסרטים כל הכבוד אין ספק צוות וסירה מ"ס 1 (עתאבאת )  יום ראשון אנחנו איתכם בינתיים מרחתי פיניסטיל ג"ל נגד גירודים  בהצלחה בבאות 
|
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יא מאמון כל הכבוד לכם, הספונטניות של היציאות , יש חלון אז יוצאים איזה מקצוען אמיתי
כל הכבוד לכם אתם אלופים
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
אחח, איזה יופי של עוד יציאה, סרטונים ואקשן  תענוג לראות ולקרוא. הפעם שמתי לב שהשתמש בקרס שהיא לא סירקל (זה שנפתחה טיפה) אכן נכון שרגא גם הקרסים האלה כשלו...כשלון חלקי בלבד לא יודע איזה חברה או גודל ..אבו אשרף קנה אותם מעכו וגם מהם הוא יורד ולאחר בדיקה מדובר בקרסים של פיונר ..
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|