itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
שלום חברים אני יוצא יום שבת לדייג חוף כמו כל יום שבת רגיל הבעיה היא שאין לי לא קלאמרי לא גמברי ופה באה התפנית מצאתי שתים וחצי קופאות של תולעים (מי יודע מימתי הם ..) במקפיא האים בכלל שווה לי לקחת אותם או פשוט לקחת סט יותר קל ולעבוד עם שניצלים ? (לקנות פיתיונות לא בא בחשבון אין כסף בקושי  )
|
-------------------------------
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תולעים קפואים לא ממש טריים אבל אתה יכול לנסות, חבל לזרוק לפח.. תקח איתך גם את התולעים וגם חזה עוף, תנסה לדוג על שתיהם מה שילך יותר איתו תשתמש.. 
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
תולעים קפואים לא ממש טריים אבל אתה יכול לנסות, חבל לזרוק לפח.. תקח איתך גם את התולעים וגם חזה עוף, תנסה לדוג על שתיהם מה שילך יותר איתו תשתמש..  נקווה לדגים 
|
|
|
|
|
שיהיה לך בהצלחה בדייג בשבת 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
סתם שאלה למה הם היו במקפיר מלחתחילה, אהה ועוד משהו, מה הבעיה ללכת לקנות מחר בערב ?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יש מצב שיש לך איזה דג במקפיא  אם כן תפשיר אותו ותפלט את מה שפילטת תחתוך לרצועות או קוביות ותכניס לקופסה עם מלח ערב לפני או כמה שעות לפני היציאה אופציה שנייה אם יש לך ציוד קל או בוס תנסה לתפוס מספר דגים קטנים שישמשו לפיתיון לאחר שיחתכו לרצועות או שלמים תלוי עם איזה ציוד תשתמש את הדגים הללו תתפוס בעזרת פיתיון מפתיע שבלולים(חלזונות) את השבלולים תאסוף מצמחים בגינה או בשדה אופן השימוש בשבלולים מרסקים בזהירות את השבלול ובעזרת הקרס שלפים אותו החוצה מסדרים אותו יפה על הקרס וזורקים בזהירות דגים שישמחו לפתיון הזה הם סרגוסים טלווזיות מרמירם ועוד...
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 17, 2012, 22:07:18 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
תאמת אפשר אם התולעים המתים הדגים תוקפים מלא תנסה על טלוויזות תעשה ז'ירז'ור עם זה ותנסה גם אם שניצל תוציא מלא טלוויזיות טעים מאוד
|
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
|
למה להשתמש בפיתיון רקוב שיש לך פיתיון חיי ובועט עכשיו במים והוא הקלמרי  הם הגיעו זה הזמן שלך ללכת לתפוס אותם 
|
Catch & Realse
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
סתם שאלה למה הם היו במקפיר מלחתחילה, אהה ועוד משהו, מה הבעיה ללכת לקנות מחר בערב ?
תאמת להגיד לך אין לי מושג ממתי הם ! ואין לי ממש הרבה כסף אני קצת בתקופת שפל אין עבודה לימודים וזה וחוסך לחליפת סערה חדשה וציוד נוסף חדש  למה להשתמש בפיתיון רקוב שיש לך פיתיון חיי ובועט עכשיו במים והוא הקלמרי  הם הגיעו זה הזמן שלך ללכת לתפוס אותם  תאמת בחופי יפו במשך כמה וכמה יציאות עדיין לא התעוררו חוץ מתמנון שקיבל חנינה 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
הכל יכול להפתיע
היו זמנים שללא פתיון אבל רצון עז לצאת לים הייתי לוקח נקנקיות
ויוצא לים וגם עם זה יצא דג
הכל תלוי היכן אתה יוצא לדוג איזה חוף האם חולי או סלעי
תולעים יכול ללכת נהדר מכוון שהן מופשרות ממליץ לקשור אותן אל הקרס והחוט .
למשל קח מאמא חוט תפירה איתו תקשור את התולעת
שבלולים הם פתיון נהדר לדגים קטנים {מה רע בהם סרגוס אחלה דג }
תן לדמיון הבריא להדריך אותך והעיקר תהנה מאויר ים בהצלחה
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
הכל יכול להפתיע
היו זמנים שללא פתיון אבל רצון עז לצאת לים הייתי לוקח נקנקיות
ויוצא לים וגם עם זה יצא דג
הכל תלוי היכן אתה יוצא לדוג איזה חוף האם חולי או סלעי
תולעים יכול ללכת נהדר מכוון שהן מופשרות ממליץ לקשור אותן אל הקרס והחוט .
למשל קח מאמא חוט תפירה איתו תקשור את התולעת
שבלולים הם פתיון נהדר לדגים קטנים {מה רע בהם סרגוס אחלה דג }
תן לדמיון הבריא להדריך אותך והעיקר תהנה מאויר ים בהצלחה
תודה יצחק אני ישים חוט תפירה בתיק ויצא לי לים  מקסימום נוריד כמה סרטנים 
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לך בלי פיתיון ותחפש סרטני סלע וצדפות על הסלעים (אלה שנראות כמו כובע סיני).
את הצדפות תופסים עם סכין. מוצאים את הצדפה, מקרבים את הסכין למפגש של הצדפה עם הסלע, ואז במכה אחת מכניסים ביניהם. אם נגעת בצדפה לפני, פשוט תעבור צדפה, אין לה להתעכב כי לא תצליח להוציא אותה בחיים.
צדפות - מוציאים את הבשר מבפנים, כולל האיברים הפנימיים ופשוט תופרים על הקרס. לפעמים, תלוי בגודל הקרס ובגודל הצדפה, אפשר לתפור כמה.
סרטני סלע - אפשר לדוג עם הקטנים בשלמותם, ואפשר לפרק את הבינוניים. עם הגדולים אל תתעסק בינתים כי צביטה מהם זה לא נעים. מהבינוניים מסירים את הרגליים והזרועות ככה שיש לך רק גוף. בפתחי הרגליים מכניסים את הקרס, נועצים לכיוון הבטן ושולפים החוצה חזרה. מה שישאר לך על הקרס זה קצת בשר מבפנים ומעין "חוליה" כזאת מהבטן. אפשר גם לקלף אותם לגמרי ולדוג רק עם הבשר. עם הזרועות והרגליים אין לך מה לעשות.
אלו שני פיתיונות נהדרים. אם תתמיד בדיג איתם (אל תיקח חזה עוף בשביל להיות בטוח שתתמיד) אתה תזכה להפתעות יפות.
בהצלחה!
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
לך בלי פיתיון ותחפש סרטני סלע וצדפות על הסלעים (אלה שנראות כמו כובע סיני).
את הצדפות תופסים עם סכין. מוצאים את הצדפה, מקרבים את הסכין למפגש של הצדפה עם הסלע, ואז במכה אחת מכניסים ביניהם. אם נגעת בצדפה לפני, פשוט תעבור צדפה, אין לה להתעכב כי לא תצליח להוציא אותה בחיים.
צדפות - מוציאים את הבשר מבפנים, כולל האיברים הפנימיים ופשוט תופרים על הקרס. לפעמים, תלוי בגודל הקרס ובגודל הצדפה, אפשר לתפור כמה.
סרטני סלע - אפשר לדוג עם הקטנים בשלמותם, ואפשר לפרק את הבינוניים. עם הגדולים אל תתעסק בינתים כי צביטה מהם זה לא נעים. מהבינוניים מסירים את הרגליים והזרועות ככה שיש לך רק גוף. בפתחי הרגליים מכניסים את הקרס, נועצים לכיוון הבטן ושולפים החוצה חזרה. מה שישאר לך על הקרס זה קצת בשר מבפנים ומעין "חוליה" כזאת מהבטן. אפשר גם לקלף אותם לגמרי ולדוג רק עם הבשר. עם הזרועות והרגליים אין לך מה לעשות.
אלו שני פיתיונות נהדרים. אם תתמיד בדיג איתם (אל תיקח חזה עוף בשביל להיות בטוח שתתמיד) אתה תזכה להפתעות יפות.
בהצלחה!
תודה רבה אני ינסה כל אפשרות אני יהיה דיי הרבה זמן בים 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
חוסר פיתיון ושאר ירקות
ידוע לך שדגים נתפסים גם על ירקות
דג נתפס על אבטיח {וזה ירק}
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
חוסר פיתיון ושאר ירקות
ידוע לך שדגים נתפסים גם על ירקות
דג נתפס על אבטיח {וזה ירק}
גם על שיפקה שזה חריף ןשמעתי שגם על עגבנייה יש סירטונים.........עדי? 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|