פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   חוף בכנרת לא סלעי |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: חוף בכנרת לא סלעי (נקרא 1743 פעמים) |
הדפסה |
|
יוסי .ל
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
50
|
|
היי, מישהו יודע איפה יש בצד המערבי של הכנרת חוף טוב לדייג שהוא לא סלעי ש"בולע" רינגים?
|
-------------------------------
זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי!! ותודה לילד עומריקי שלי שהכניס אותי לדייג,אוהב אותך
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ברוך הבא יוסי לשאלתך מחוף גינוסר ועד לצומת מגדל יש רצועת חוף חולית כנס שם לאחד החופים ונסה את מזלך
|
|
|
|
יוסי .ל
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
50
|
|
אחלה , תודה רבה
|
זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי!! ותודה לילד עומריקי שלי שהכניס אותי לדייג,אוהב אותך
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אם אתה מגלגל מהר ורציף בכינרת לא יתקעו לך ריגים, עוד לא קרה לי שבגלל סלעים קרעתי ריגים בכינרת, הדבר שהכי הפריע לי שם זה כל מיני חבלים ושיחים שקועים, בז׳ירז׳ור זה כבר משהו אחר ,חופשי נתקעים ספינרים וניקלעם בסלעים
|
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
אם אתה מגלגל מהר ורציף בכינרת לא יתקעו לך ריגים, עוד לא קרה לי שבגלל סלעים קרעתי ריגים בכינרת, הדבר שהכי הפריע לי שם זה כל מיני חבלים ושיחים שקועים, בז׳ירז׳ור זה כבר משהו אחר ,חופשי נתקעים ספינרים וניקלעם בסלעים
בירדן זה יותר נורא כל שניה הם יכולים להיכנס לאיזה שיח מדבר מנסיון
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא יתקעו לך ריגים? חחח מה אתה אומרר .. לך לחוף דקל תנסה לתפוס קרפיונים אני רוצה לראות עם כמה ריגים תחזור 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
לא יתקעו לך ריגים? חחח מה אתה אומרר .. לך לחוף דקל תנסה לתפוס קרפיונים אני רוצה לראות עם כמה ריגים תחזור  אני לא ילך לדוג קרפיונים מלחתחילה,לא יודע לי אף פעם לא נתקעו שם ריגים בגלל סלעים
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא יתקעו לך ריגים? חחח מה אתה אומרר .. לך לחוף דקל תנסה לתפוס קרפיונים אני רוצה לראות עם כמה ריגים תחזור  אני לא ילך לדוג קרפיונים מלחתחילה,לא יודע לי אף פעם לא נתקעו שם ריגים בגלל סלעים אז אתה מיוחד , יש שם רק נקודה אחת (איפה שה"שובר גלים" הזה, שישר יש עומק של מטר וחצי), ורק שם אין תקיעות לא יודע למה זאת הנקודה היחידה שלא נתקעו לי בה ריגים. הייתי עם חברים בנקודות מצד ימין לשובר גלים הזה ומצד שמאל לשובר גלים ובכל נקודה איבדנו המון ריגים. נדיר שגלגלנו והריג חזר אלינו.. ובנקודה של השובר גלים תמיד יש הרבה הרבה אנשים שבאים עם מכוניות ושמים מוזיקה בפול ווליום ולא כיף לשבת לידם.. בקיצור חוף לא מוצלח לדיג קרפיונים (שצריך להכניס\לזרוק דיי רחוק)
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
לא יתקעו לך ריגים? חחח מה אתה אומרר .. לך לחוף דקל תנסה לתפוס קרפיונים אני רוצה לראות עם כמה ריגים תחזור  אני לא ילך לדוג קרפיונים מלחתחילה,לא יודע לי אף פעם לא נתקעו שם ריגים בגלל סלעים אז אתה מיוחד , יש שם רק נקודה אחת (איפה שה"שובר גלים" הזה, שישר יש עומק של מטר וחצי), ורק שם אין תקיעות לא יודע למה זאת הנקודה היחידה שלא נתקעו לי בה ריגים. הייתי עם חברים בנקודות מצד ימין לשובר גלים הזה ומצד שמאל לשובר גלים ובכל נקודה איבדנו המון ריגים. נדיר שגלגלנו והריג חזר אלינו.. ובנקודה של השובר גלים תמיד יש הרבה הרבה אנשים שבאים עם מכוניות ושמים מוזיקה בפול ווליום ולא כיף לשבת לידם.. בקיצור חוף לא מוצלח לדיג קרפיונים (שצריך להכניס\לזרוק דיי רחוק) אהה אתה מדבר על הדקל, אני דיברתי בכללי על הכינרת
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא יתקעו לך ריגים? חחח מה אתה אומרר .. לך לחוף דקל תנסה לתפוס קרפיונים אני רוצה לראות עם כמה ריגים תחזור  אני לא ילך לדוג קרפיונים מלחתחילה,לא יודע לי אף פעם לא נתקעו שם ריגים בגלל סלעים אז אתה מיוחד , יש שם רק נקודה אחת (איפה שה"שובר גלים" הזה, שישר יש עומק של מטר וחצי), ורק שם אין תקיעות לא יודע למה זאת הנקודה היחידה שלא נתקעו לי בה ריגים. הייתי עם חברים בנקודות מצד ימין לשובר גלים הזה ומצד שמאל לשובר גלים ובכל נקודה איבדנו המון ריגים. נדיר שגלגלנו והריג חזר אלינו.. ובנקודה של השובר גלים תמיד יש הרבה הרבה אנשים שבאים עם מכוניות ושמים מוזיקה בפול ווליום ולא כיף לשבת לידם.. בקיצור חוף לא מוצלח לדיג קרפיונים (שצריך להכניס\לזרוק דיי רחוק) אהה אתה מדבר על הדקל, אני דיברתי בכללי על הכינרת נו אז כנראה שלא היית בחופים סלעיים
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]