בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומים כלליים ושרותים לחברים
| |-+  פינת המטבח והמתכונים (אחראי: shragam)
| | |-+  מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק  (נקרא 5437 פעמים) הדפסה
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 52

הודעות: 10102

בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק
« הגיב #15 ב- : אוקטובר 16, 2012, 23:17:38 PM »
ציטוט
מ'כפת לי,  ירין מרשה לי


אהההההההה זה ירין טוב  המשך למטה :






















-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
אברום רומנו

דייג!!!!!
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 24

הודעות: 958

0502514926 אם תרצו לדבר!

בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק
« הגיב #16 ב- : אוקטובר 17, 2012, 15:19:20 PM »
זה מגעיל!!!!!!! גרך אגב מי שמוציא סרטן אפשר לעשות איתו משהו לשבור לו את כל הצבתות אני עושה מוציא להם כי אנלא מפחד מהם מי הם!ואז יש את הבשר הכתום שימו אותו על הקרס אמרו לי טוב לסרטנים נבדוק את זה!
-------------------------------
דייג זה החיים שלי!!!
הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
 IP: [ מחובר ]
yarin44555
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 26

הודעות: 2910

בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק
« הגיב #17 ב- : אוקטובר 17, 2012, 17:20:18 PM »
זה מגעיל!!!!!!! גרך אגב מי שמוציא סרטן אפשר לעשות איתו משהו לשבור לו את כל הצבתות אני עושה מוציא להם כי אנלא מפחד מהם מי הם!ואז יש את הבשר הכתום שימו אותו על הקרס אמרו לי טוב לסרטנים נבדוק את זה!

אברום הבשר של הסרטן הוא לא כל כך עמיד על הקרס

וזה מניסיון שכל פעם שהייתי נתקע בלי פיתיון או משהו כזה והייתי מצליח להוציא סרטן

הייתי מנסה להשים את הבשר שלו על הקרס

אבל כבר בזריקה הוא עף לי

כל הפעמים שזרקתי הוא עף

אם אתה רוצה באמת פיתיון טוב ששמעתי שהוא טוב ללברקים

אם תיהיה בחוף תחפור בקו של המים

באיזורים שיש מי חורים כאלה קטנים

יש שם סרטני חול

תתפור אחד כזה שלם על הקרס או שתי קרסים בלי לפרק את השיריון או משהו

ולזרוק שמעתי שלברקים מתים על זה

אבל אני לא יכול להגיד לך בוודאות כי לא ניסיתי את זה

בהצלחה
 IP: [ מחובר ]
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 49

הודעות: 15290

יש אכילות ???

בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק
« הגיב #18 ב- : אוקטובר 17, 2012, 18:16:25 PM »
תודה אלון וכמובן שגם לסימה  אתה בסדר

כמה יחידות להערכתך צריך בכדי שיהיה שווה לטרוח ?
5 ? 10? 20?
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 3922

בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק
« הגיב #19 ב- : אוקטובר 17, 2012, 18:32:20 PM »
תודה אלון וכמובן שגם לסימה  אתה בסדר

כמה יחידות להערכתך צריך בכדי שיהיה שווה לטרוח ?
5 ? 10? 20?
אני חושב ש10 מספיקים.. אבל במקרה שלך בשביל להשביע אותך צריך 50  גיחוך
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
Alon T

חבר פורום
****

מנותק מנותק

גיל: 43

הודעות: 495

בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק
« הגיב #20 ב- : אוקטובר 17, 2012, 19:26:00 PM »
כמה הערות
למה פטרוזיליה במים הרותחים ,יכול לגרום למרירות מסויימת ,לדעתי רק מים ומלח.
לרוטב למה להרוס עם קמח וחלב שאפשר ורצוי שמנת מתוקה עדיף 38% ולצמצם טוב ואם רוצים להסמיך את הרוטב
עדיף כפית קרונפלור בכוס עם קצת מהשמנת הקרה ולערבב טוב שלא יהיו גושים ולקראת הסוף מוסיפים לרוטב ובוחשים טוב עד שנהיה טעים.

1. פטרוזיליה עוזרת לסתור את הריח שנתקע ולא יוצא מהמטבח וזה לא פוגע בטעם של הבשר כי הוא מתבשל בתוך השריון (ככה שיש קצת ארומה וזהו)

2. לקורנפלור יש טעם לוואי שאני אישית לא אוהבת וקצת יותר בעייתי לעבוד עם השמנת בעיקר כי היא נשרפת יחסית מהר אבל החלב שלנו מדולל במים...

*שכחתי לציין שהסרטן נכנס למים שלם ופותחים אותו רק אחרי שמוכן.

@ סימה
כן ברור לי שהסרטן נכנס שלם ומפורק רק לאחר מכן
לא יודע לי אף פעם לא נשרפה שמנת עובדים על אש קטנה ומשגיחים ,הטעם עם שמנת זה עולם אחר לחלוטין.
טוב אוכל זה עינין של טעם,אני דווקא עם קמח לא עובד בכלל לצמצום רטבים.
אני אתחיל לאסוף לי סרטנים מהחברים ואכין את זה בקרוב.
תודה


סבבה, על טעם וריח....
אני כמעט אף פעם לא עושה מתכונים בדיוק כמו שכתוב תמיד כדאי לתת מגע אישי

תודה אלון וכמובן שגם לסימה  אתה בסדר

כמה יחידות להערכתך צריך בכדי שיהיה שווה לטרוח ?
5 ? 10? 20?

כמה אתה מסוגל לתפוס?
כמעט ואין בשר בסרטן.אוכלים את הצבתות ומעט בשר בפנים.כדאי ללמוד מה אוכלים ומה לא.

<a href="http://www.youtube.com/embed/fdIjdsLlGfg" target="_blank">http://www.youtube.com/embed/fdIjdsLlGfg</a>

-------------------------------
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
 IP: [ מחובר ]
Alon T

חבר פורום
****

מנותק מנותק

גיל: 43

הודעות: 495

בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק
« הגיב #21 ב- : אוקטובר 17, 2012, 19:30:09 PM »
כמה הערות
למה פטרוזיליה במים הרותחים ,יכול לגרום למרירות מסויימת ,לדעתי רק מים ומלח.
לרוטב למה להרוס עם קמח וחלב שאפשר ורצוי שמנת מתוקה עדיף 38% ולצמצם טוב ואם רוצים להסמיך את הרוטב
עדיף כפית קרונפלור בכוס עם קצת מהשמנת הקרה ולערבב טוב שלא יהיו גושים ולקראת הסוף מוסיפים לרוטב ובוחשים טוב עד שנהיה טעים.

1. פטרוזיליה עוזרת לסתור את הריח שנתקע ולא יוצא מהמטבח וזה לא פוגע בטעם של הבשר כי הוא מתבשל בתוך השריון (ככה שיש קצת ארומה וזהו)

2. לקורנפלור יש טעם לוואי שאני אישית לא אוהבת וקצת יותר בעייתי לעבוד עם השמנת בעיקר כי היא נשרפת יחסית מהר אבל החלב שלנו מדולל במים...

*שכחתי לציין שהסרטן נכנס למים שלם ופותחים אותו רק אחרי שמוכן.

@ סימה
כן ברור לי שהסרטן נכנס שלם ומפורק רק לאחר מכן
לא יודע לי אף פעם לא נשרפה שמנת עובדים על אש קטנה ומשגיחים ,הטעם עם שמנת זה עולם אחר לחלוטין.
טוב אוכל זה עינין של טעם,אני דווקא עם קמח לא עובד בכלל לצמצום רטבים.
אני אתחיל לאסוף לי סרטנים מהחברים ואכין את זה בקרוב.
תודה


סבבה, על טעם וריח....
אני כמעט אף פעם לא עושה מתכונים בדיוק כמו שכתוב תמיד כדאי לתת מגע אישי
אתה חושב שעל בסיס חלב קוקוס יהיה גם טוב?

תודה אלון וכמובן שגם לסימה  אתה בסדר

כמה יחידות להערכתך צריך בכדי שיהיה שווה לטרוח ?
5 ? 10? 20?

כמה אתה מסוגל לתפוס?
כמעט ואין בשר בסרטן.אוכלים את הצבתות ומעט בשר בפנים.כדאי ללמוד מה אוכלים ומה לא.

<a href="http://www.youtube.com/embed/fdIjdsLlGfg" target="_blank">http://www.youtube.com/embed/fdIjdsLlGfg</a>

מומי זה בשבילך  מקיאים מקיאים מקיאים מקיאים מקיאים מקיאים

זה פינוק ונחשב לגורמה לכן המנות בד"כ קטנות.
מומלץ לאכול עם נודלס.

@סימה ואלון
-------------------------------
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
 IP: [ מחובר ]
אברום רומנו

דייג!!!!!
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 24

הודעות: 958

0502514926 אם תרצו לדבר!

בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק
« הגיב #22 ב- : אוקטובר 17, 2012, 20:23:14 PM »
אני שם את הבשר זה כתום זה נשאר לי על הקרס 20 דקות במים ונשאר בזריקה ובמשיכה מהירה הלבשתי את זה כמו תולעת
-------------------------------
דייג זה החיים שלי!!!
הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
 IP: [ מחובר ]
yuval.v

חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 29

הודעות: 647

''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''

בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק
« הגיב #23 ב- : אוקטובר 18, 2012, 00:26:50 AM »
לא כשר לא נוגע אלון תודה על ההשקע
-------------------------------
:gear

teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi
shimano stella 3000fe

evergreen salty sensation 7''8
shimano ultegra 1000
shimano soare bb 7''6
varivas violente 7''7
grphitaleader calzente7''4
stella c2000s

tenryu powermaster 100mh
daiwa saltiga 4000h
daiwa seabass 105
daiwa c
 IP: [ מחובר ]
momi

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 54

הודעות: 5445

הים של כולם

בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק
« הגיב #24 ב- : אוקטובר 18, 2012, 05:13:40 AM »
כמה הערות
למה פטרוזיליה במים הרותחים ,יכול לגרום למרירות מסויימת ,לדעתי רק מים ומלח.
לרוטב למה להרוס עם קמח וחלב שאפשר ורצוי שמנת מתוקה עדיף 38% ולצמצם טוב ואם רוצים להסמיך את הרוטב
עדיף כפית קרונפלור בכוס עם קצת מהשמנת הקרה ולערבב טוב שלא יהיו גושים ולקראת הסוף מוסיפים לרוטב ובוחשים טוב עד שנהיה טעים.

1. פטרוזיליה עוזרת לסתור את הריח שנתקע ולא יוצא מהמטבח וזה לא פוגע בטעם של הבשר כי הוא מתבשל בתוך השריון (ככה שיש קצת ארומה וזהו)

2. לקורנפלור יש טעם לוואי שאני אישית לא אוהבת וקצת יותר בעייתי לעבוד עם השמנת בעיקר כי היא נשרפת יחסית מהר אבל החלב שלנו מדולל במים...

*שכחתי לציין שהסרטן נכנס למים שלם ופותחים אותו רק אחרי שמוכן.

@ סימה
כן ברור לי שהסרטן נכנס שלם ומפורק רק לאחר מכן
לא יודע לי אף פעם לא נשרפה שמנת עובדים על אש קטנה ומשגיחים ,הטעם עם שמנת זה עולם אחר לחלוטין.
טוב אוכל זה עינין של טעם,אני דווקא עם קמח לא עובד בכלל לצמצום רטבים.
אני אתחיל לאסוף לי סרטנים מהחברים ואכין את זה בקרוב.
תודה


סבבה, על טעם וריח....
אני כמעט אף פעם לא עושה מתכונים בדיוק כמו שכתוב תמיד כדאי לתת מגע אישי
אתה חושב שעל בסיס חלב קוקוס יהיה גם טוב?

תודה אלון וכמובן שגם לסימה  אתה בסדר

כמה יחידות להערכתך צריך בכדי שיהיה שווה לטרוח ?
5 ? 10? 20?

כמה אתה מסוגל לתפוס?
כמעט ואין בשר בסרטן.אוכלים את הצבתות ומעט בשר בפנים.כדאי ללמוד מה אוכלים ומה לא.

<a href="http://www.youtube.com/embed/fdIjdsLlGfg" target="_blank">http://www.youtube.com/embed/fdIjdsLlGfg</a>

מומי זה בשבילך  מקיאים מקיאים מקיאים מקיאים מקיאים מקיאים

זה פינוק ונחשב לגורמה לכן המנות בד"כ קטנות.
מומלץ לאכול עם נודלס.

@סימה ואלון
על הבוקר?? גם אני אוהב אותך 
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
 IP: [ מחובר ]
אברום רומנו

דייג!!!!!
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 24

הודעות: 958

0502514926 אם תרצו לדבר!

בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק
« הגיב #25 ב- : אוקטובר 18, 2012, 06:04:03 AM »
יש ברידינג איפה שאני דג בגלל שזה מקום שקט מאוד על סרטנים יש שם רוסים כל אחד אחד שרירי אחד ושמן אחד וכל אחד אחד מפחידים קצת אנחנו מוציאים סרטן תופס אני מוציא מהקרס הולך להביא להם ולידהם יש את כל המרדפים!
-------------------------------
דייג זה החיים שלי!!!
הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
 IP: [ מחובר ]
Alon T

חבר פורום
****

מנותק מנותק

גיל: 43

הודעות: 495

בעניין: מתכון לסרטנים - מוקדש לגאיצ'וק
« הגיב #26 ב- : אוקטובר 18, 2012, 18:16:33 PM »
לא כשר לא נוגע אלון תודה על ההשקע

גם אני לא נוגע, זה פשוט לא נראה...אכיל
חברה שלי אוכלת, ובדיון קודם גיא ביקש את המתכון אז ביקשתי ממנה לעלות את המתכון.

הסבר קטן איך הוצאתי אותם למי שמעוניין:

סביקי-משקולת למעטה, קרסים קטנים (לא זוכר איזה מידה), ממש ממש קצת קלמרי על הקרס.
חכה רגישה, מחזיקים את החכה ביד, אצבע על החוט ושמרגישים משיכה ממושכת הוקסט והוא בחוץ.



 
-------------------------------
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!