פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   אחחחח איזה יום ! שחר נ. הדוח מוקדש לך ! |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: אחחחח איזה יום ! שחר נ. הדוח מוקדש לך ! (נקרא 5560 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
|
|
ירין איזה יופי של דוח מלא שיתוף מרמת העבודה ולסריקת החוף ולתוצאות יפות  החניתנים אכן משתחררים הרבה קיבלת יופי של שיטה ממאמון ונראה לי שהתוצאות לא יאחרו לבוא  החמרמיר ממש יפה וזה בהחלט לא תפיסה שיגרתית כבוד על ההתמדה וההשקעה  עם האינטי הייתי שמח לעזור לך  סתם נשמע כמו חוויה מטורפת אני לא חושב שהוא פלט את הדמוי אולי לא נתפס טוב והשתחרר התיישרה קרס במקרה ? תודה על ההקדשה  אבל הדוח הזה הוא שלך בלבד הוא מסמן בעיני את הגדילה המרשימה שלך מימיך הראשונים פה בפורום איך לאט לאט גדל לנו דייג לא קטן מתחת לאף בלי מניירות בלי שטויות נטו אהבה גדולה לתחביב ובדרך הזאת אוטוטו ואתה עושה לכולנו בית ספר (לא להתלהב  ולא על חשבון לימודים  ) רק שמור על החיוך שלך והאמת שלך משם כל השאר יבוא בקלות  ישר כוח מאוד נהנתי לקרוא איך אומרים [/color][/size] תודה שחר על המחמאות החמות  הקרס של הניקל לא התיישרה אבל אני חושב שהוא פלט את הקרס מכייון שהקרס לא הייתה כל כך חדה ושמתי לב לזה רק בסוף יום שבת בעזרת ה' אני יגיע לשם עם סט יותר כבד לחפש אותו בחזרה אם הדוח מייצג את האקשן, היה לך באמת יום עמוס  נהנתי לקרוא  אישית מצאתי את החניתנים כמהנים ביותר, במיוחד כשאין שום דבר אחר אבל כול אחד והעדפותיו... ניקל 10 או 14 גרם עם קרס משולשת קטנה יחסית ודווקא יצאו בלי הרבה שחרורים אבל אלו היו החניתנים של דאהב אז לך תדע...  תודה גיאצ'וק לא היה עליי ניקל 10 או 14 גרם בהחלט מהזמן הקצר שהם היו לי תפוסים בקרס נתנו פייט די מהנה לא הצלחתי להנות ממנו עד הסוף אבל בהחלט סיפקו קצת אקשן 
|
|
|
|
חוסאם
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
דו"ח יפה במיוחד, נהניתי לקרוא.. תמשיך לנסות והדגים עוד ייצאו.. כבוד
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
יופי של דו"ח, מפורט בצורה מעולה וברורה, והכי חשוב - מעביר את החוויה במלואה.
האינטיאס שראית הוא אחד מרבים שיגיעו לחוף בתקופה הקרובה, יעשו רעש ובאלגן, ויחזרו למקומם הטבעי. בדרך כלל הם באים לגיחה אחת וחוזרים. חבל שהוא ברח, אבל לדעתי גם אם היה תפוס טוב היית מתקשה להביא אותו לחוף עם ציוד קל.
המרמיר טעים מאוד, תאסוף עוד כמה חתיכות ותעשה ארוחה :-)
אדם הם כבר כאן וישנם תפיסות גדולות גם בצפון וגם במרכז במרכז הייתה צ'ונצ'ילה שהביאה משהו כמו ו טון אינטיאסים בגדלים של 5-10 קילו בצפון ולפני 3 ימים עוד 400 קילו במכה אחת אותם גדלים של 5-10 קילו הם כבר כאן נשאר משהו שיגיע לחוף?? ?? ?? ?? ??
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
גם עובדת אבל ומנסיון אחוז התפיסה והתקיפה בכלל עדיף ג'רג'ור עם דג טבעי לא משנה כמה טוב המלאכותי תמיד הטבעי יותר טוב...ריח טעם וצורה
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
...............הדוח הזה הוא שלך בלבד הוא מסמן בעיני את הגדילה המרשימה שלך מימיך הראשונים פה בפורום איך לאט לאט גדל לנו דייג לא קטן מתחת לאף בלי מניירות בלי שטויות נטו אהבה גדולה לתחביב ובדרך הזאת אוטוטו ואתה עושה לכולנו בית ספר (לא להתלהב  ולא על חשבון לימודים  ) רק שמור על החיוך שלך והאמת שלך משם כל השאר יבוא בקלות  ישר כוח מאוד נהנתי לקרוא איך אומרים [/color][/size] מסכים לכל מילה...  אמנם בתחילת הדרך היה צריך קצת להעיר ולכוון  אך לזכותך ירין שהפנמת ויישמת מהר, סיגלת לעצמך גישה בוגרת ועניינית, סגנון הכתיבה שלך הולך ומשתבח- כך גם הדוחות שמוגשים ללא "פוזות" עם דגשים שאתה שם על השיתוף בציוד ודיווח מדויק...  עברת יום עשיר בחוויות והמרמיר נראה בהחלט אחד מהגדולים שיש- לדעתי 200-300 גרם ואין הרבה כאלו... בדו"ח הבא אני רוצה לראות חניתן... 
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
האינטיאס שראית הוא אחד מרבים שיגיעו לחוף בתקופה הקרובה, יעשו רעש ובאלגן, ויחזרו למקומם הטבעי. בדרך כלל הם באים לגיחה אחת וחוזרים. חבל שהוא ברח, אבל לדעתי גם אם היה תפוס טוב היית מתקשה להביא אותו לחוף עם ציוד קל.
אדם הם כבר כאן וישנם תפיסות גדולות גם בצפון וגם במרכז במרכז הייתה צ'ונצ'ילה שהביאה משהו כמו ו טון אינטיאסים בגדלים של 5-10 קילו בצפון ולפני 3 ימים עוד 400 קילו במכה אחת אותם גדלים של 5-10 קילו הם כבר כאן נשאר משהו שיגיע לחוף?? ?? ?? ?? ?? מומי, הצ'ינצ'ולות כל שנה מביאות כאלה כמויות. מדובר בספינות שלא עובדות בקיץ ומתחילות לעבוד מחודש אוקטובר בערך עד אפריל מאי. בקיץ אין להם מה לחפש בים כי פשוט אין להקות כמו בחורף. זה דיג הרשתות הכי מוערך בעיני. הם עובדים נקודתית על להקות שהם מאתרים על ידי תצפיתן שיושב על כיסא שמחובר לתורן מאוד ארוך בקדמת הספינה. הם גם תופסים לנו את האנשובי ואת הסרדינים בשיא העונה. אגב, פעמים רבות הם חוזרים בלי שלל, אבל כשיש מכה יש מכה, וגם להם מגיע להתפרנס. תחשוב שהכמויות האלה הן פעם ב...והן מתחלקות על שנה שלמה של הוצאות שוטפות, בלי קשר לעונת הדיג. הבעיה היא עם הטרולים שהורסים את בתי הגידול וגורפים מלא דגיגים שלא הגיעו לבגרות מינית. אינטיאס של 3-10 ק"ג הספיק להשריץ כבר וזה מה שחשוב. מאמון, שמעתי על הצ'ינצ'ולה שהביאה אינטיאסים, אבל לדעתי בדרך, בכביש החוף בין יפו לעכו, הכמות הכפילה את עצמה ואף שילשה :-) כל יום אני בנמל ומדבר עם לפחות שלושה דייגים - על כמות כזאת כולם מדברים שבוע.
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
תודה אדם ! כן כבר הבנתי שהאינטאיסים האלה יעשו רש ובלאגן בתקופה הזאת פעם הבאה שנלך לשם נביא איתי גם סט כבד יותר כן אני יודע שהייתי מאוד מתקשה להביא אותו לחוף עם ציוד קל ומה שכן ראיתי סירטונים ודוחות דייג וכו' שהאינטאיסים נותנים ריצות של 100 מטר ויותר ומה שהיה לי ברולר בקושי 150 מטר לכן היה סביר מאוד להניח שהוא היה גומר לי את החוט בשפולה מהר מאוד ורוב הסיכוים שלא הייתי מצליח להביא אותו אליי לאט לאט עם האינטיאסים והסטים הכבדים. תשתפשף בדגים ה"רגילים" שנה שנתיים ותתקדם. לך לים ותדוג בסגנון אחד. מניסיון, ריבוי סטים וסגנונות מותיר אותך עם המון ציפיות אבל פחות דגים. והכי חשוב, תהנה מהאוויר הטוב, מהשמש, מהגלים ומהזכות שנפלה בחלקך להיות נוכח באחד הקונצרטים הכי יפים של הטבע שלנו.
|
|
|
|
|
...............הדוח הזה הוא שלך בלבד הוא מסמן בעיני את הגדילה המרשימה שלך מימיך הראשונים פה בפורום איך לאט לאט גדל לנו דייג לא קטן מתחת לאף בלי מניירות בלי שטויות נטו אהבה גדולה לתחביב ובדרך הזאת אוטוטו ואתה עושה לכולנו בית ספר (לא להתלהב  ולא על חשבון לימודים  ) רק שמור על החיוך שלך והאמת שלך משם כל השאר יבוא בקלות  ישר כוח מאוד נהנתי לקרוא איך אומרים [/color][/size] מסכים לכל מילה...  אמנם בתחילת הדרך היה צריך קצת להעיר ולכוון  אך לזכותך ירין שהפנמת ויישמת מהר, סיגלת לעצמך גישה בוגרת ועניינית, סגנון הכתיבה שלך הולך ומשתבח- כך גם הדוחות שמוגשים ללא "פוזות" עם דגשים שאתה שם על השיתוף בציוד ודיווח מדויק...  עברת יום עשיר בחוויות והמרמיר נראה בהחלט אחד מהגדולים שיש- לדעתי 200-300 גרם ואין הרבה כאלו... בדו"ח הבא אני רוצה לראות חניתן...  תודה רפי  בדוח הבא בעזרת ה' תראה חניתן 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
 |
|
|
תודה אדם ! כן כבר הבנתי שהאינטאיסים האלה יעשו רש ובלאגן בתקופה הזאת פעם הבאה שנלך לשם נביא איתי גם סט כבד יותר כן אני יודע שהייתי מאוד מתקשה להביא אותו לחוף עם ציוד קל ומה שכן ראיתי סירטונים ודוחות דייג וכו' שהאינטאיסים נותנים ריצות של 100 מטר ויותר ומה שהיה לי ברולר בקושי 150 מטר לכן היה סביר מאוד להניח שהוא היה גומר לי את החוט בשפולה מהר מאוד ורוב הסיכוים שלא הייתי מצליח להביא אותו אליי לאט לאט עם האינטיאסים והסטים הכבדים. תשתפשף בדגים ה"רגילים" שנה שנתיים ותתקדם. לך לים ותדוג בסגנון אחד. מניסיון, ריבוי סטים וסגנונות מותיר אותך עם המון ציפיות אבל פחות דגים. והכי חשוב, תהנה מהאוויר הטוב, מהשמש, מהגלים ומהזכות שנפלה בחלקך להיות נוכח באחד הקונצרטים הכי יפים של הטבע שלנו. 
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
Ziv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
26
Tica Libra SA3000 משודכת לSureCatch Tournament XP
|
|
אני נכנס לדוח... אומר מה עכשיו לקרוא את כל זה ? יורד לתמונה ונבהלתי מהמרמיר, אמרתי חייב לקרוא.. חחח אחלה דוח  .. איך המצב שם בחופית\חוף הדקל? חוץ מלברקים בים גועש יש מה לחפש שם ? לא זכור לי שיש שם ריפים וכאלה... ואיזה בית ספר אתה ? אורט ?
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
אהה ירין כמה גרם היה הניקל ששמת?
בתודה אברום!
|
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
|
אני נכנס לדוח... אומר מה עכשיו לקרוא את כל זה ? יורד לתמונה ונבהלתי מהמרמיר, אמרתי חייב לקרוא.. חחח אחלה דוח  .. איך המצב שם בחופית\חוף הדקל? חוץ מלברקים בים גועש יש מה לחפש שם ? לא זכור לי שיש שם ריפים וכאלה... ואיזה בית ספר אתה ? אורט ? חחחח תודה זיו וואלה המצב שם די טוב מלא חניתנם שלא עוזבים את הדמוים שלך וגם לא נתפסים מצד שני יש יש מה לחפש שם דווקא היום הייתי שם עברתי את הבטונדה של חוף הדקל היו שם רתיחות יפות במרחק 100 מטר בערך גומברים רדפו אחרי בורים לא הצלחתי להגיע לרתיחה כי הייתי עם ציוד קל (3-15 גרם ) וזהו לא היה עוד שום דבר מיוחד לפעמים יש שם הפתעות  ואני לומד ברונסון בהצלחה אהה ירין כמה גרם היה הניקל ששמת?
בתודה אברום!
היי אברום הניקל שקל 7.5 גרם בהצלחה
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
תודה ירין אחשלי אנחנו יכולים להיות חבריים מזה טובים
בהצלחה גם לך!
|
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|
|