omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
איך משחררים דגים שנכנסים מתחת לסעים מישהו יודע?
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צוללים 
|
-------------------------------
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
צוללים  ומחכים 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
מחכים ומחכים ואם אין ברירה ואפשר אז צוללים 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
ניסתי הם לא יוצאים אם מחכים וצללץי פעם אחץ ונתקעה לי קרס אחת מהריג עמוק באצבע
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ניסתי הם לא יוצאים אם מחכים וצללץי פעם אחץ ונתקעה לי קרס אחת מהריג עמוק באצבע
תקן את השגיאות כתיב, קשה להבין משהו.. בכל מקרה פעם הבאה בשביל שהקרס לא תתקע לך באצבע תפוס תחוט ותחזיק אותו תרד איתו לאט לאט למטה עד שאתה מוצא את הנקודה שנתפסה (הקרס\המשקולת) - רוב הפעמים הקרס.. ואז תפוס את הקרס תנער טיפה תשחרר ואז זרוק את הריג מטר קדימה ממך ותגיד למישהו על החוף שיגלגל\ וזהו .. אם נתקע ואי אפשר לצלול אז אין מה לעשות, תוריד את החכה במאונך (------ ככה ) כדאי שהטבעות לא יפגעו סגור קלאץ' עד הסוף תגלגל עד שהחוט מתוח, תפוס את השפולה ביד ותלך אחורה עד שהחוט נקרע או משתחרר IF YOU LUCKY 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הלכת לדוג בגשר הדודות ?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
הלכת לדוג בגשר הדודות ?
הולכים הרבה לדוג בגשר הדודות זה מתחת לישוב 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הלכת לדוג בגשר הדודות ?
הולכים הרבה לדוג בגשר הדודות זה מתחת לישוב  אם כן, כנראה שאלו החפפים שעושים לכם בית ספר...  תהיו עירניים,עם חוט מתוח ותלאי קצר,רצוי מעל למשקולת ולא מתחת. בהרבה מקרים הריג נתקע בסלעים אבל בלי דג בכלל... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
הלכת לדוג בגשר הדודות ?
הולכים הרבה לדוג בגשר הדודות זה מתחת לישוב  אם כן, כנראה שאלו החפפים שעושים לכם בית ספר...  תהיו עירניים,עם חוט מתוח ותלאי קצר,רצוי מעל למשקולת ולא מתחת. בהרבה מקרים הריג נתקע בסלעים אבל בלי דג בכלל...  גשר הדודות זה לא מתחת ליישוב שני. וכן אלו החפפים והקרס נתקעה לי באצבע כי אחי החכם החליט לשים באמצע הריג קרס בלי חוט ואז הדג זז פתאום והתחיל לשחות למטה.
|
|
|
|
ron porat
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הלכת לדוג בגשר הדודות ?
הולכים הרבה לדוג בגשר הדודות זה מתחת לישוב  אם כן, כנראה שאלו החפפים שעושים לכם בית ספר...  תהיו עירניים,עם חוט מתוח ותלאי קצר,רצוי מעל למשקולת ולא מתחת. בהרבה מקרים הריג נתקע בסלעים אבל בלי דג בכלל...  גשר הדודות זה לא מתחת ליישוב שני. וכן אלו החפפים והקרס נתקעה לי באצבע כי אחי החכם החליט לשים באמצע הריג קרס בלי חוט ואז הדג זז פתאום והתחיל לשחות למטה. דבר ראשון זה כן מיתחת לכרכום דבר שני זה לא ניתקע לך כל כך עמוק באצבע ודבר שלישי לא היה כל כך סיכוי להוציא את זה כי זה היה צמוד למפל.. ואני עדיין זוכר את הצעקה שלך
|
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
הלכת לדוג בגשר הדודות ?
הולכים הרבה לדוג בגשר הדודות זה מתחת לישוב  אם כן, כנראה שאלו החפפים שעושים לכם בית ספר...  תהיו עירניים,עם חוט מתוח ותלאי קצר,רצוי מעל למשקולת ולא מתחת. בהרבה מקרים הריג נתקע בסלעים אבל בלי דג בכלל...  גשר הדודות זה לא מתחת ליישוב שני. וכן אלו החפפים והקרס נתקעה לי באצבע כי אחי החכם החליט לשים באמצע הריג קרס בלי חוט ואז הדג זז פתאום והתחיל לשחות למטה. דבר ראשון זה כן מיתחת לכרכום דבר שני זה לא ניתקע לך כל כך עמוק באצבע ודבר שלישי לא היה כל כך סיכוי להוציא את זה כי זה היה צמוד למפל.. ואני עדיין זוכר את הצעקה שלך את כל האשכולות הישנים שלי תקפיץ עכשיו אהה? וזה כן היה
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
הלכת לדוג בגשר הדודות ?
הולכים הרבה לדוג בגשר הדודות זה מתחת לישוב  אם כן, כנראה שאלו החפפים שעושים לכם בית ספר...  תהיו עירניים,עם חוט מתוח ותלאי קצר,רצוי מעל למשקולת ולא מתחת. בהרבה מקרים הריג נתקע בסלעים אבל בלי דג בכלל...  גשר הדודות זה לא מתחת ליישוב שני. וכן אלו החפפים והקרס נתקעה לי באצבע כי אחי החכם החליט לשים באמצע הריג קרס בלי חוט ואז הדג זז פתאום והתחיל לשחות למטה. דבר ראשון זה כן מיתחת לכרכום דבר שני זה לא ניתקע לך כל כך עמוק באצבע ודבר שלישי לא היה כל כך סיכוי להוציא את זה כי זה היה צמוד למפל.. ואני עדיין זוכר את הצעקה שלך את כל האשכולות הישנים שלי תקפיץ עכשיו אהה? וזה כן היה  ילדים נו נו נו  התלהבתי מה- נו נו נו 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
הלכת לדוג בגשר הדודות ?
הולכים הרבה לדוג בגשר הדודות זה מתחת לישוב  אם כן, כנראה שאלו החפפים שעושים לכם בית ספר...  תהיו עירניים,עם חוט מתוח ותלאי קצר,רצוי מעל למשקולת ולא מתחת. בהרבה מקרים הריג נתקע בסלעים אבל בלי דג בכלל...  גשר הדודות זה לא מתחת ליישוב שני. וכן אלו החפפים והקרס נתקעה לי באצבע כי אחי החכם החליט לשים באמצע הריג קרס בלי חוט ואז הדג זז פתאום והתחיל לשחות למטה. דבר ראשון זה כן מיתחת לכרכום דבר שני זה לא ניתקע לך כל כך עמוק באצבע ודבר שלישי לא היה כל כך סיכוי להוציא את זה כי זה היה צמוד למפל.. ואני עדיין זוכר את הצעקה שלך את כל האשכולות הישנים שלי תקפיץ עכשיו אהה? וזה כן היה  ילדים נו נו נו  התלהבתי מה- נו נו נו  שמנו לב 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|