GuY B
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
חכת בוס
« ב- : אוקטובר 13, 2012, 15:55:03 PM » |
|
מחפש לקנות חכת בוס 5-7 מ' במצב טוב במחיר זול 
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
מחפש לקנות חכת בוס 5-7 מ' במצב טוב במחיר זול  בשביל מה צריך יד שנייה ?  המחיר של החכות האלה הם בריצפה חכה של 5 מטר יכולה לעלות בערך 50 שקל ו7 מטר בערך 80 ... לך לחנות הדייג שליד ביתך ותקנה חכה וציוד: קרסים מידה 6-12 חבילת משקולות פאקמן 3-5 מצופים סטקלייטים סביבלים (לא צריך אפילו אבל אם את רוצה) כל העסק הזה לא צריך לעלות לך יותר מ100-150 שקל 
|
|
|
|
GuY B
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מחפש לקנות חכת בוס 5-7 מ' במצב טוב במחיר זול  בשביל מה צריך יד שנייה ?  המחיר של החכות האלה הם בריצפה חכה של 5 מטר יכולה לעלות בערך 50 שקל ו7 מטר בערך 80 ... לך לחנות הדייג שליד ביתך ותקנה חכה וציוד: קרסים מידה 6-12 חבילת משקולות פאקמן 3-5 מצופים סטקלייטים סביבלים (לא צריך אפילו אבל אם את רוצה) כל העסק הזה לא צריך לעלות לך יותר מ100-150 שקל  אני יודע אבל במחיר רצפה הזה אתה לא קונה משהו איכותי מי יודע מה  ואני מעדיף לקנות יד שנייה במחיר טוב ויותר איכותי , תודה בכל מקרה ! 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
כמה אתה רוצה לשלם על חכה בוס ?
|
-------------------------------
|
|
|
GuY B
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה מוכר ?
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אתה מוכר ? השאלה מה אתה מחפש ?
|
|
|
|
GuY B
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה מוכר ? השאלה מה אתה מחפש ? חכת בוס איכותית במצב טוב באורך 5-7 מ' במחיר סביר , איזו חכה אתה מוכר ?
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אתה מוכר ? השאלה מה אתה מחפש ? חכת בוס איכותית במצב טוב באורך 5-7 מ' במחיר סביר , איזו חכה אתה מוכר ? אחי אני לא מוכר מה זה מחיר סביר 1000 שקל זה סביר ? אני רוצה לעזור לך לחפש זה הכל אבל שאתה אומר איכותית מה אתה מתכוון ?
|
|
|
|
GuY B
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה מוכר ? השאלה מה אתה מחפש ? חכת בוס איכותית במצב טוב באורך 5-7 מ' במחיר סביר , איזו חכה אתה מוכר ? אחי אני לא מוכר מה זה מחיר סביר 1000 שקל זה סביר ? אני רוצה לעזור לך לחפש זה הכל אבל שאתה אומר איכותית מה אתה מתכוון ? אם חכת בוס באורך 7 מ' תעלה בחנות 80 ש''ח אני מוכן לשלם כאן 80 ש''ח לקבל משומש אבל יותר איכותי זה מה שאני מתכוון לא התכוונתי בכמה מאות שקלים או אלפים שקלים
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אם חכת בוס באורך 7 מ' תעלה בחנות 80 ש''ח אני מוכן לשלם כאן 80 ש''ח לקבל משומש אבל יותר איכותי זה מה שאני מתכוון לא התכוונתי בכמה מאות שקלים או אלפים שקלים עכשיו אני מבין אז להגיד לך את האמת משהו איכותי ב80 שקל לא יהיה בטוח לא קרבון אז כמו שאמר לך גל לך לחנות כי לא תמצא משהו במחיר שאתה רוצה יותר איכותי , אני יש לי חכה בוס של Banax Prostar המחיר הוא יד שניה 500 שקל אני לא מוכר רק אומר לך אתה רוצה איכות יש לו גם מחיר
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אם חכת בוס באורך 7 מ' תעלה בחנות 80 ש''ח אני מוכן לשלם כאן 80 ש''ח לקבל משומש אבל יותר איכותי זה מה שאני מתכוון לא התכוונתי בכמה מאות שקלים או אלפים שקלים עכשיו אני מבין אז להגיד לך את האמת משהו איכותי ב80 שקל לא יהיה בטוח לא קרבון אז כמו שאמר לך גל לך לחנות כי לא תמצא משהו במחיר שאתה רוצה יותר איכותי , אני יש לי חכה בוס של Banax Prostar המחיר הוא יד שניה 500 שקל אני לא מוכר רק אומר לך אתה רוצה איכות יש לו גם מחיר אני מוכן גם לתת לך מתנה חכה בוס מספיק טובה לדייג איך 
|
|
|
|
GuY B
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם חכת בוס באורך 7 מ' תעלה בחנות 80 ש''ח אני מוכן לשלם כאן 80 ש''ח לקבל משומש אבל יותר איכותי זה מה שאני מתכוון לא התכוונתי בכמה מאות שקלים או אלפים שקלים עכשיו אני מבין אז להגיד לך את האמת משהו איכותי ב80 שקל לא יהיה בטוח לא קרבון אז כמו שאמר לך גל לך לחנות כי לא תמצא משהו במחיר שאתה רוצה יותר איכותי , אני יש לי חכה בוס של Banax Prostar המחיר הוא יד שניה 500 שקל אני לא מוכר רק אומר לך אתה רוצה איכות יש לו גם מחיר אני מוכן גם לתת לך מתנה חכה בוס מספיק טובה לדייג איך  יש לך חכת בוס פשוטה ארוכה שאתה מוכן למכור בזול ?
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אם חכת בוס באורך 7 מ' תעלה בחנות 80 ש''ח אני מוכן לשלם כאן 80 ש''ח לקבל משומש אבל יותר איכותי זה מה שאני מתכוון לא התכוונתי בכמה מאות שקלים או אלפים שקלים עכשיו אני מבין אז להגיד לך את האמת משהו איכותי ב80 שקל לא יהיה בטוח לא קרבון אז כמו שאמר לך גל לך לחנות כי לא תמצא משהו במחיר שאתה רוצה יותר איכותי , אני יש לי חכה בוס של Banax Prostar המחיר הוא יד שניה 500 שקל אני לא מוכר רק אומר לך אתה רוצה איכות יש לו גם מחיר אני מוכן גם לתת לך מתנה חכה בוס מספיק טובה לדייג איך  יש לך חכת בוס פשוטה ארוכה שאתה מוכן למכור בזול ? אמרתי לך אחי לא רוצה למכור אני מוכן לתת לך 
|
|
|
|
GuY B
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם חכת בוס באורך 7 מ' תעלה בחנות 80 ש''ח אני מוכן לשלם כאן 80 ש''ח לקבל משומש אבל יותר איכותי זה מה שאני מתכוון לא התכוונתי בכמה מאות שקלים או אלפים שקלים עכשיו אני מבין אז להגיד לך את האמת משהו איכותי ב80 שקל לא יהיה בטוח לא קרבון אז כמו שאמר לך גל לך לחנות כי לא תמצא משהו במחיר שאתה רוצה יותר איכותי , אני יש לי חכה בוס של Banax Prostar המחיר הוא יד שניה 500 שקל אני לא מוכר רק אומר לך אתה רוצה איכות יש לו גם מחיר אני מוכן גם לתת לך מתנה חכה בוס מספיק טובה לדייג איך  יש לך חכת בוס פשוטה ארוכה שאתה מוכן למכור בזול ? אמרתי לך אחי לא רוצה למכור אני מוכן לתת לך  חח דבר בהודעות
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
יש לי חכה 7 מטר של DAIWA פיברגלאס חדשה - לא ראתה ים שסתם שוכבת אצלי באם אתה מועניין, מכון לתת לך אותה ב 160 ש"ח אזור פתח תקווה 0536064584 - עידן
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|