פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   ירדן ספטמבר 2011 |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: ירדן ספטמבר 2011 (נקרא 3362 פעמים) |
הדפסה |
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 3/9/2011 | ירדן - צפון לכנרת | מים מתוקים | גועש | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
בוקר | דמוי דג קטן - קראנק+בייבי מינואו | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 6 | בערך 3 ק"ג |
הדו"ח:שבת בבוקר , עדיין אפלה , מוצא את עצמי צועד בין עצי אקליפטוס שומע מרחוק את רעש המים הגועשים . השבוע אני בנהר הירדן , מדי פעם הפייט עם בינית בהחלט יכול לעלות חיוך .  כשהאור עלה קצת סיימנו את המסע לנהר ופילוס הדרך לנקודה , הגענו בדיוק בזמן לארוחת הבוקר של הביניות .  בזריקה השניה עם דמוי מינואו זהב שחור קטן מקבל תקיפה מהבינית של היום ( קילו בערך ) מאבק קצרצר אך נחוש ולתוך הסל , ואז השלמות נגמרה . התחיל האקשן - נאבדו דמויים במאות שקלים , דגים נפלו מבין הידיים  , אבנים ניזרקו מעצבים על המים - בקיצור דייג מתוקים אקסטרים שלשמו באתי  .  התמונה צולמה על ידי חבר כדי להסיח את הדעת מקראנק יקר במיוחד שהושאר בשיחים  ( לכן אין אווירה שמחה בתצלום ) , הסיגריה לא יצאה מהפה כל הבוקר . הפעם עבדו לי אך ורק הדמוים , הניקלים והספינרים לא עוררו אפילו עניין קטן . שבוע  לכולם
|
-------------------------------
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יום של הכל מכל, סיפוק לצד קריזות, אין ספק שהאדרנלין זרם..  התמונות יפות- יש איכות... רק למה אבדו כל כך הרבה דמויים?!! חוצמזה, יש מצב לתמונה של הדמוי? 
|
|
|
|
קובי לוי
|
אין כמו בים חבר פורום   
מנותקגיל:
51
אני כאן תמיד בשבילכם 052-6570506
|
|
יופי של יום העברת תמונות יפות (גם אני מיצטלם עם סיגריה  ) איבוד דמויים גיגים בובות משקולות וריגים זה חלק מהתחביב שלנו אז קח הכל בקלות  תודה על השיתוף 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
איבוד של דמויים בירדן זה חלק אינטגרלי,גם אם מעצבן...  אבל מאז שהתחלתי לקנות דמויים ב-5 דולר באיביי,זה הרבה פחות כואב...  מרגישים התעוררות של ביניות גדולות או עדיין לא?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
יופי של דוח בניות חמדמדות!! 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
איבוד של דמויים בירדן זה חלק אינטגרלי,גם אם מעצבן...  אבל מאז שהתחלתי לקנות דמויים ב-5 דולר באיביי,זה הרבה פחות כואב...   ויש לי שאלה אתה דג עם הזרם? (זורק לכוון הזרימה ) כי אם כן יש שיטה להחזרת הדמויים הסוררים (לפחות 70%) והשיטה היא בקבוק ריק של חצי ליטר סגור קשור בקשר חניקה בצד אחד וצד השני מולבש על חוט הראשי ואז אתה נותן לו להיסחף בזרם בשילוב מכות paddle:קטנות וברוב המקרים זה משחרר את הדמוי
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
איבוד של דמויים בירדן זה חלק אינטגרלי,גם אם מעצבן...  אבל מאז שהתחלתי לקנות דמויים ב-5 דולר באיביי,זה הרבה פחות כואב...   ויש לי שאלה אתה דג עם הזרם? (זורק לכוון הזרימה ) כי אם כן יש שיטה להחזרת הדמויים הסוררים (לפחות 70%) והשיטה היא בקבוק ריק של חצי ליטר סגור קשור בקשר חניקה בצד אחד וצד השני מולבש על חוט הראשי ואז אתה נותן לו להיסחף בזרם בשילוב מכות paddle:קטנות וברוב המקרים זה משחרר את הדמוי השיטה מוכרת (רק עם ליטר וחצי ולא חצי ליטר) וגם עבדה מספר פעמים אבל ברוב המקרים התפיסה בשורש או עף אינה מאפשרת שחרור של הקרס ולא משנה מה. במקרים כאלו,בנוסף לאיבוד הדמוי גם נשלח בקבוק מזהם במורד הירדן... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
בפעם הבאה תנסה להשיג תולעים אדומים \ אדומות להכין ריג עם קרסים רגילות [ לא משולשות ] ומשקולת יחסוך לך הרבה כסף ועצבים מסתבר שהדגים בירדן אוהבים אותם ! אחלה תמונות 
|
. !
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
איבוד של דמויים בירדן זה חלק אינטגרלי,גם אם מעצבן...  אבל מאז שהתחלתי לקנות דמויים ב-5 דולר באיביי,זה הרבה פחות כואב...   ויש לי שאלה אתה דג עם הזרם? (זורק לכוון הזרימה ) כי אם כן יש שיטה להחזרת הדמויים הסוררים (לפחות 70%) והשיטה היא בקבוק ריק של חצי ליטר סגור קשור בקשר חניקה בצד אחד וצד השני מולבש על חוט הראשי ואז אתה נותן לו להיסחף בזרם בשילוב מכות paddle:קטנות וברוב המקרים זה משחרר את הדמוי השיטה מוכרת (רק עם ליטר וחצי ולא חצי ליטר) וגם עבדה מספר פעמים אבל ברוב המקרים התפיסה בשורש או עף אינה מאפשרת שחרור של הקרס ולא משנה מה. במקרים כאלו,בנוסף לאיבוד הדמוי גם נשלח בקבוק מזהם במורד הירדן...  תמיד אפשר לאבטח את הבקבוק בעוד חוט אף אחד לא רוצה לזהם את הירדן 
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
תודה לכל המפרגנים . לעניין הדמויים - ניסיתי את כל הפטנטים כולל אומגות יפניות אבל כשהטבע רוצה את הדמוי ...  לעניין קניית הדמויים אני מעדיף דמויים של לאקי קראפט וסמיט לעבודה בזרם חזק , הפשוטים פשוט קופצים החוצה או נעטפים בבועת אוויר כידוע אלא לא דמויים זולים גם כשיש לך עסק בתחום . בשעות החזקות אני עובד בחתך רוחבי בנקודות הרחבות יותר , אני מחפש שיהיו שני נקודות במרחק כמה עשרות מטרים כדי לעשות סוויץ' בינהן כל חצי שעה - שעה . כשהתקיפות נרגעות אני עובר למקום צוואר בקבוק ועובד עם הזרם , לא זורק אלא פותח את הקשת ונותן לסחף למשוך את הדמוי 10-15 מטר . אפילו בינית של כמה מאות גרמים מספקת אתגר כשמנסים לשלוף אותה מהזרם אבל יש זה מחיר בדמויים  .
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בשעות החזקות אני עובד בחתך רוחבי בנקודות הרחבות יותר , אני מחפש שיהיו שני נקודות במרחק כמה עשרות מטרים כדי לעשות סוויץ' בינהן כל חצי שעה - שעה . כשהתקיפות נרגעות אני עובר למקום צוואר בקבוק ועובד עם הזרם , לא זורק אלא פותח את הקשת ונותן לסחף למשוך את הדמוי 10-15 מטר . אפילו בינית של כמה מאות גרמים מספקת אתגר כשמנסים לשלוף אותה מהזרם אבל יש זה מחיר בדמויים  .  מדהים איך שהדברים האלו כ"כ טריביאליים לאנשי המים המתוקים שפשוט לא עלה בדעתי שזה משהו שראו לציון ועד שכתבת את זה, זה לא קפץ לי לראש בכלל...  זה כמו להגיד לדייגי חוף שכשהם זורקים את החכה,שיעשו את זה לכיוון המים...  כיף שיש שותפים למתוקים 
|
|
|
|
|
יופי של תמונות ודוח 
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דו"ח יפה ותמונות משגעות
שאלה לגבי התמנות איך אתה מצליח להכניס את התמונות בין השורות של הדו"ח
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
דו"ח יפה ותמונות משגעות
אני עושה רווח בין השורות עם אנטר ואז מדביק את שורת קוד של התמונה מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי , בהצלחה 
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דו"ח יפה ותמונות משגעות
אני עושה רווח בין השורות עם אנטר ואז מדביק את שורת קוד של התמונה מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי , בהצלחה  לא בדיוק הבנתי אתה מתכוון למספר של התמונה? אשמח להסבר יותר מפורט
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|