יש לי רק סייג אחד קטן-
.
אמנם ישנם אנשים שאינם יודעים לשלוט על יצר ה"אני דייג תותח" שלהם וחייבים שזה יתבטא בכמות
אז הם לוקחים מכל הבא ליד : קטן מידי,גדול מידי, המון יחידות.
אמנם ישנם אנשים שאינם יודעים לשלוט על יצר ה"אני דייג תותח" שלהם וחייבים שזה יתבטא בכמות
אז הם לוקחים מכל הבא ליד : קטן מידי,גדול מידי, המון יחידות.
לא מסכים עם ההגדרה שלך של הקשר בין לקיחת קרפיונים לבין "אני דייג תותח":
אני מניח כי במשפט הזה כוונתך על הצגת הדגים בבית-
ולא לשיתוף בפורום שמתבטא ממילא רק בתמונות עם או בלי שחרור....
בכל אופן, מי שרוצה להראות "אני דייג תותח" - מצלם (אם הרבה קטנים שומר בסל רשת ומצלם) -
ולא צריך לקחת הביתה את הדגים כי יש תמונות להראות.
לכן, מי שלוקח קרפיונים זה לא כדי "להיראות תותח"- אלא כדי לאכול או לפנק אמא/סבתא בדג שתפס...
רפי ידידי,
לצערי ישנם לא מעט דייגים שמאד מאד חשוב להם ה"אני דייג תותח" ובמידה מסוימת זה היה גם הבסיס של הפורומים השונים.
אולי היום הכתרנו לפורומים כותרת של "מרכז שיתוף ידע ולימוד" אבל הבסיס הפשוט של "תראו איזה דג תפסתי!!" היה שם וממנו הכול התחיל...
לא פעם ולא פעמיים שמעתי על דייגים שגולשים בפורומים ומודעים לאספקט הבעייתי של אכילת ביניות מבחינת הקוצים ושעדיין לקחו 10-20 ביניות בכדי להראות כמה הם תפסו.
כנ"ל לגבי לקיחה של קרפיון במשקל של 10 קילו מגשר אריק על ידי חבר שאני מאד מעריך אבל שהתעקש לקחת הביתה ולהראות לכווווווולם איזה דג הוא תפס במקום לשחרר...
אם הדגים שנלקחים הביתה היו נאכלים זה היה מוריד מעט מעוגמת הנפש האישית שלי אבל במקרים רבים הדגים נתרמים לכול מיני,מחולקים לכול העולם ואשתו,נמכרים ואפילו נזרקים

צריך להפסיק לרדת לרזולוציות של אחד-אחד ולהבין שיש כאן בעיה הרבה יותר גדולה ומקיפה