יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
מגיע לים בסביבות 4 פלוס ושועל רעבתן מברך לשלום תוך חיטוט בזבל שהדייגים משאירים פעם אחרי פעם. . . ניסיון לצלם אותו גורם לו להבחין בי הופ והוא כבר בחושך על גבול האור מציץ עלי כאילו בודק אם גם אני מחפש פה משהו לאכול  עוזב אותו לנפשו עולה על השובר כמה זריקות והם עוקבים בקבוצה עד מתחת לרגליים בלי לגעת עבודה עדינה הניבה תקיפה עדינה ללא נעילה הקפצות אגרסיוויות גרמו להם להתרחק הדבר ביחידי שעבד היה גילגול בינוני בגוף המיים יותר קרוב לפני המיים מאשר לקרקעית בגילגול איטי רק עקבו עובר לבינוני והן תוקפות כמה פיספוסים בעיקר בגלל גודלן הקטן קשה לנעול אותם שעה ומשהו של עבודה ויש שלוש בחוץ אז הגיעו החניתנים והחלו לעקוב אחרי הדמוי ובמיידי נעלמו הקלמרים עוד 20 דקות של חיפושים כמה זריקות עם קסט 7 אולי איזה טרחון רעב התביית עלייהם גם והגיע הטלפון שמסמן את הסוף מקפל מצלם והבייתה תודה רבה על הדו"ח הזה  נותן בי תיקווה שאוטוטו יכנסו גם הטורפים שלהם  איזה יופי של קאלמרים ניתן עוד להבחין בצבע הירוק זרחני שלהם שמהפנט אותי כל פעם מחדש הדמוי הכי טוב לכל חכה לעונת האנטיאסים 
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
אחלה קלאמרי שחר כל הכבוד
האם תפסתם אותם איפה שהתקינו את הפרוז'קטורים החדשים ?
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
שוקי ככה צוחק לנו על הפלסטיקים  האמת קשה להתווכח יללאה שתתחיל העונה כבר ירין בדיוק שם היום בערב היה ניסיון שני אחד נתפס אצלי ועוד 2 אצל אורי מעלה הדוח המקורי במיים היו אולי 20 חתיכות שלא התיחסו לכלום לא גילגול לא הקפצה כלום בהחלט מתסכל אולי בגלל הגל מיהו ניסה פעם לעבוד לקלמרי בלי משקולת בכלל זאת אומרת טופווטר בעצם? הם אכלו ממש על המיים בגלים היום ואולי זה היה נותן מענה
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
שחר היה שווה לצאת לים רק בשביל לקבל ממך טיפים והסברים על עבודה בז'רז'ור בכלל ולמדתי היום מה שלא למדתי בשנה האחרונה שאני עובד על אולטרה. ממש חברים מדהימים יש כאן בפורום הנפלא הזה כ"כ הרבה שיתוף ואכפתיות ועזרה אחד לשני. תאמין לי הקלאמרי בסוף זה רק בונוס ליציאה היום (תכף אני יוצא בדוק אותם בפתיונות) תודה רבה אחי על הטיפים וההסברים ועל הכל  ואל תדאג אני לא מגלה את המיקומים של הנקודות הכי חמות ומניבות באשקלון שגילית לי 
|
Major Craft Zaltz 5/28 3000 shimano sustain VARIVAS Avani PE 17.4 lb 0.6/10 Graphiteleader Calzante EX 2500 shimano sustain YGK P.E Line G-Soul X8 22lb sunline pockit s.l f.c 20/30 lb
|
|
|
|
שוקי ככה צוחק לנו על הפלסטיקים  האמת קשה להתווכח יללאה שתתחיל העונה כבר ירין בדיוק שם היום בערב היה ניסיון שני אחד נתפס אצלי ועוד 2 אצל אורי מעלה הדוח המקורי במיים היו אולי 20 חתיכות שלא התיחסו לכלום לא גילגול לא הקפצה כלום בהחלט מתסכל אולי בגלל הגל מיהו ניסה פעם לעבוד לקלמרי בלי משקולת בכלל זאת אומרת טופווטר בעצם? הם אכלו ממש על המיים בגלים היום ואולי זה היה נותן מענה תודה שחר בהחלט מעניין למה הם לא תקפו את הדמויים
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
שחר היה שווה לצאת לים רק בשביל לקבל ממך טיפים והסברים על עבודה בז'רז'ור בכלל ולמדתי היום מה שלא למדתי בשנה האחרונה שאני עובד על אולטרה. ממש חברים מדהימים יש כאן בפורום הנפלא הזה כ"כ הרבה שיתוף ואכפתיות ועזרה אחד לשני. תאמין לי הקלאמרי בסוף זה רק בונוס ליציאה היום (תכף אני יוצא בדוק אותם בפתיונות) תודה רבה אחי על הטיפים וההסברים ועל הכל  ואל תדאג אני לא מגלה את המיקומים של הנקודות הכי חמות ומניבות באשקלון שגילית לי  אין על מה אורי יהיו עוד הרבה יצאות ונקווה שגם הרבה דגים  אכן קיבלנו כמה קלמרי מתנה  הרבה בהצלחה בבוקר מחכה לדוח  הנקודות שלי הם נקודות של כל מזרזר אשקלוני עם קצת וותק  הנה הצתרפת  עד הפעם הבאה 
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
שוקי ככה צוחק לנו על הפלסטיקים  האמת קשה להתווכח יללאה שתתחיל העונה כבר ירין בדיוק שם היום בערב היה ניסיון שני אחד נתפס אצלי ועוד 2 אצל אורי מעלה הדוח המקורי במיים היו אולי 20 חתיכות שלא התיחסו לכלום לא גילגול לא הקפצה כלום בהחלט מתסכל אולי בגלל הגל מיהו ניסה פעם לעבוד לקלמרי בלי משקולת בכלל זאת אומרת טופווטר בעצם? הם אכלו ממש על המיים בגלים היום ואולי זה היה נותן מענה תודה שחר בהחלט מעניין למה הם לא תקפו את הדמויים בטח מעניין קבל אחד יותר מוזר מליטה לקחה לי היום דמוי קלמרי לבן בגיג עדין מתחת לרגללים בתוך המרינה לפחות יודעים עכשיו שגם המליטות פה 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יופי שחר אין על דייג קלמרי עכשיו הם גם שם יופי של הקדשה לאיש והאגדה  שוקי יש קלמרי תן לנו בדוחות אינטיאס כמו שאתה יודע בהצלחה בהמשך אח יקר 
|
|
|
|
ואדים
|
שיאי דייג בזירזור - פלמידה 7 kg לוקוס 4.2kg. טרכון 3.2 kg גומבר 4.8kg מליטה 2.1 kg לברק. 2.1kg חבר פורום  
מנותקגיל:
38
|
|
תודה על העדכון אחי גם הבוקר היה נחמד יצאו כמה ממש קטנים ( כמו שנה שעברה המוזר שהוצאתי חחח זוכר)  אבל עדיין נחמד היה
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
מחר כנראה אני ילך לחוף הסלע תפסו שם כבר 2 קלאמרים ואני ינסה שם עם מישהו שתפס אותם.ושחר כל הכבוד גבר
|
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בשורות משמחות מאוד!
מאמין שבקרוב מאוד נראה אותם גם במרכז.
למה לא תפרת אחד חי וזרקת למים, אם כבר היית במקום בשעה הנכונה? אם הם פה יש כבר סיכוי גם לאינטיאס מהחוף, וחוץ מזה, בגודל הזה גם היה יכול לאכול טרכון גדול.
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
תודה על הדוח
תודה על השיעור {אכן יש מה ללמוד }
תודה גדולה לשוקי .
נ.ב. במידה ואני בדרום האם צריך תשלום עבור עמידה על הסלע שלכם??
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
תודה על הדוח
תודה על השיעור {אכן יש מה ללמוד }
תודה גדולה לשוקי .
נ.ב. במידה ואני בדרום האם צריך תשלום עבור עמידה על הסלע שלכם??
שתי חיוכים שלום לבבי ואתה בפנים טוב נו לך מספיק חיוך אחד 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מה שמבקשים אתה נותן שחר, איזה בחור זהב...  דוח עם תובנה חשובה- לא להתקבע אלא לשנות ולבחון איזו שיטה עובדת טוב יותר ביום נתון 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|