MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
זה מתאים יותר למים מתוקים. לא קלאץ' אחורי או ידית כפולה. אנחנו לא רגילים לזה בארץ שלום momi זה למים מלוחים ידית כפולה אין בעיה בכלל ,יש שתי דגמים קלאץ אחורי וקלאץ קדמי וידית יש גם לא כפול אותו דגם 
|
-------------------------------
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
זה מתאים יותר למים מתוקים. לא קלאץ' אחורי או ידית כפולה. אנחנו לא רגילים לזה בארץ שלום momi זה למים מלוחים ידית כפולה אין בעיה בכלל ,יש שתי דגמים קלאץ אחורי וקלאץ קדמי וידית יש גם לא כפול אותו דגם  יכול להיות. לא חפרתי במודלים האלה אני מכיר את PENN לא איכזב לדעתי זה רולר עמיד כמובן שאני לא מבטל שום דעה של אף אחד כל אחד יתן המלצה על משהו אחר לפי נסיונו אם לוקחים בחשבון תקציב לדעתי זה הרולר (מנסיוני) שימנו חברה מעולה היה לי רולרים של שימנו אבל כמו לכל חברה יש ציוד מהזול(וזה מה שהוא שווה למעט הלוגו) שזה בדרך כלל ציוד פשוט יותר ומשם מתחיל לעלות וזה כבר לבעלי תקציב "לא מוגבל" כי הרי אתה יודע שאין סוף למה שהיינו קונים בלי הגבול הזה בכל מקרה שיהיה אחלה ערב ואלי בסופו של דבר זו החלטה שלך אולי כדאי שתכנס לחנות ותרגיש את הרולרים שנראים לך
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
תודה לכם חברים על התשובות והעצות. בסופו של דבר הזמנו 3 רולרים של אוקומה טריו החדש. פשוט נידלקנו עליו. אעדכן אתכם בקשר לאיכות כאשר יגיע אם תירצו. שוב תודה לכם.
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אני לא מכיר איך האיכות של הרולר?
קבל http://www.ebay.co.uk/itm/SHIMANO-EXAGE-3000-SRC-DOUBLE-HANDLE-FISHING-REEL-/330534022937 זה מתאים יותר למים מתוקים. לא קלאץ' אחורי או ידית כפולה. אנחנו לא רגילים לזה בארץ שלום momi זה למים מלוחים ידית כפולה אין בעיה בכלל ,יש שתי דגמים קלאץ אחורי וקלאץ קדמי וידית יש גם לא כפול אותו דגם  יכול להיות. לא חפרתי במודלים האלה אני מכיר את PENN לא איכזב לדעתי זה רולר עמיד כמובן שאני לא מבטל שום דעה של אף אחד כל אחד יתן המלצה על משהו אחר לפי נסיונו אם לוקחים בחשבון תקציב לדעתי זה הרולר (מנסיוני) שימנו חברה מעולה היה לי רולרים של שימנו אבל כמו לכל חברה יש ציוד מהזול(וזה מה שהוא שווה למעט הלוגו) שזה בדרך כלל ציוד פשוט יותר ומשם מתחיל לעלות וזה כבר לבעלי תקציב "לא מוגבל" כי הרי אתה יודע שאין סוף למה שהיינו קונים בלי הגבול הזה בכל מקרה שיהיה אחלה ערב ואלי בסופו של דבר זו החלטה שלך אולי כדאי שתכנס לחנות ותרגיש את הרולרים שנראים לך אחי בכיף נכון מאוד בסופו של יום אלי יחליט מה טוב לו, וpenn אחלה רולרים אבל עו ד לא התנסיתי עם הרולרים שלהם
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
 |
|
|
אני לא מכיר איך האיכות של הרולר?
קבל http://www.ebay.co.uk/itm/SHIMANO-EXAGE-3000-SRC-DOUBLE-HANDLE-FISHING-REEL-/330534022937 זה מתאים יותר למים מתוקים. לא קלאץ' אחורי או ידית כפולה. אנחנו לא רגילים לזה בארץ שלום momi זה למים מלוחים ידית כפולה אין בעיה בכלל ,יש שתי דגמים קלאץ אחורי וקלאץ קדמי וידית יש גם לא כפול אותו דגם  יכול להיות. לא חפרתי במודלים האלה אני מכיר את PENN לא איכזב לדעתי זה רולר עמיד כמובן שאני לא מבטל שום דעה של אף אחד כל אחד יתן המלצה על משהו אחר לפי נסיונו אם לוקחים בחשבון תקציב לדעתי זה הרולר (מנסיוני) שימנו חברה מעולה היה לי רולרים של שימנו אבל כמו לכל חברה יש ציוד מהזול(וזה מה שהוא שווה למעט הלוגו) שזה בדרך כלל ציוד פשוט יותר ומשם מתחיל לעלות וזה כבר לבעלי תקציב "לא מוגבל" כי הרי אתה יודע שאין סוף למה שהיינו קונים בלי הגבול הזה בכל מקרה שיהיה אחלה ערב ואלי בסופו של דבר זו החלטה שלך אולי כדאי שתכנס לחנות ותרגיש את הרולרים שנראים לך אחי בכיף נכון מאוד בסופו של יום אלי יחליט מה טוב לו, וpenn אחלה רולרים אבל עו ד לא התנסיתי עם הרולרים שלהם אתה מוזמן לנסות יש לי והוא אחלה. בלי שום קשר אפשר לצאת לדיג ביחד אם השעות לא מתנגשות לנו תודה לכם חברים על התשובות והעצות. בסופו של דבר הזמנו 3 רולרים של אוקומה טריו החדש. פשוט נידלקנו עליו. אעדכן אתכם בקשר לאיכות כאשר יגיע אם תירצו. שוב תודה לכם.
תהנה מהרולרים אחי זה לא רולר רע בכלל ובהחלט עומד בתקציב בכל מקרה עם הזמן אתה בטוח תתחדש שוב ועד אז תוציא את המירב ממה שיש
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
נ.ב. אהבתי את התמונה של הפרופיל נראה צפוני או שאני טועה?
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
כן אחי צודק זה במקום בו ניפגשנו ובאותו יום שנישברה החכה
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
תודה לכם חברים על התשובות והעצות. בסופו של דבר הזמנו 3 רולרים של אוקומה טריו החדש. פשוט נידלקנו עליו. אעדכן אתכם בקשר לאיכות כאשר יגיע אם תירצו. שוב תודה לכם.
אלי שלום לך  היופי של רולר בזרזור קונה רק את העין אני לא האיתי קונה רולר בגלל שהוא יפה אבל זה כסף שלך השאלה איך הוא מסדר חוט בד טוב או לא ? עכשיו בתור התחלה אתה תתחיל אם חוט ניילון רגיל מה יהיה שתרצה חוט בד ? על תשכח שזה רולר שצריך לעבוד non stop זרזור זה עבודה נטו אבל בכל זאות בהצלחה אחי 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אתה מוזמן לנסות יש לי והוא אחלה. בלי שום קשר אפשר לצאת לדיג ביחד אם השעות לא מתנגשות לנובהחלט momi עוד נדבר 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
מוטי אתה צודק אחי אבל יש לי רולר אוקומה ואני מאוד מרוצה ממנו מה עוד שבדקתי את הדגם הקודם של הרולר שהזמנתי והוא מעולה וגם הביקורות שלו מעולות וברולר שהזמנתי ישנם עוד שיפורים.
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 04, 2011, 21:59:00 PM על ידי motim
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
סוף טוב הכל טוב  מתי? 
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
סוף טוב הכל טוב  מתי?  יש טלפון momi נדבר ?
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אחלה אחי ותודה פה בארץ המחיר של הרולר 790 שקל ורשום רולר לדיג מצופים  ??
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|