פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   ריג |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ריג (נקרא 2457 פעמים) |
הדפסה |
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
 |
ריג
« ב- : ספטמבר 03, 2011, 18:33:15 PM » |
|
מישו יכול לעזור ולתת לי ריג לדיג פתיונות חיים בדיג חופי
|
-------------------------------
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
 |
בעניין: ריג
« הגיב #1 ב- : ספטמבר 03, 2011, 18:41:31 PM » |
|
אולי יצא מפה גם שרשור לריגים בדיג חופי 
|
|
|
|
Itamar
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
50
|
|
 |
« הגיב #2 ב- : ספטמבר 03, 2011, 19:13:25 PM » |
|
זה רעיון אחד: 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
« הגיב #3 ב- : ספטמבר 03, 2011, 21:42:10 PM » |
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 03, 2011, 22:48:56 PM על ידי motim
|
|
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
« הגיב #4 ב- : ספטמבר 04, 2011, 08:30:20 AM » |
|
חברים, תיקחו מהדוגמא את הרעיון, לא את המידות וגדלי הקרסים.
במקום המישקולת המתאימה להורדה מסירה מעל ריפים, תשתמשו במשקולות זריקה עם אוזן במישקלים שמתאימים למקלות שלכם,
וקרסים במידות שמתאימות לדייג חופי ולא לאינטיאסים.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
« הגיב #5 ב- : ספטמבר 04, 2011, 08:38:28 AM » |
|
תקראו לי מיושן אבל אני מעדיף ריג פשוט מחוט ניילון עבה עם קרס גדול בודד מסוגים שונים לפי דג הפיתיון והצורך לזרוק או לשלוח בעדינות. זה כמובן בהנחה ואכן מדובר על דיג על חי ולא סתם דיג עם דג מת בתור פיתיון...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
 |
« הגיב #6 ב- : ספטמבר 04, 2011, 12:45:47 PM » |
|
כבוד על השיתוף שבין החברים כאן ! 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
« הגיב #7 ב- : ספטמבר 04, 2011, 16:31:06 PM » |
|
במקום המישקולת המתאימה להורדה מסירה מעל ריפים, תשתמשו במשקולות זריקה עם אוזן במישקלים שמתאימים למקלות שלכם,
נכון מאוד לקחת את הרעיון ,אני חלק מהם משתמש לדייג על חי וקרסים במידות שמתאימות לדייג חופי ולא לאינטיאסים.לא מובן למה אינטיאסים לא ניתן לדוג בדייג חופי ?
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 04, 2011, 16:35:12 PM על ידי motim
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
« הגיב #8 ב- : ספטמבר 04, 2011, 16:50:59 PM » |
|
נכון מאוד לקחת את הרעיון ,אני חלק מהם משתמש לדייג על חי וקרסים במידות שמתאימות לדייג חופי ולא לאינטיאסים.לא מובן למה אינטיאסים לא ניתן לדוג בדייג חופי ?אני חושב שהכוונה היתה שלא צריך להשתגע עם גודל הקרסים וללכת על קרסים לאינטיאסים כשדגי המטרה הם לברקים/גומברים/מוסרים ולוקוסים של 2-3-4 קילו... אין כמו אינטיאסים מהחוף 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
 |
« הגיב #9 ב- : ספטמבר 04, 2011, 19:17:52 PM » |
|
נכון מאוד לקחת את הרעיון ,אני חלק מהם משתמש לדייג על חי וקרסים במידות שמתאימות לדייג חופי ולא לאינטיאסים.לא מובן למה אינטיאסים לא ניתן לדוג בדייג חופי ?אני חושב שהכוונה היתה שלא צריך להשתגע עם גודל הקרסים וללכת על קרסים לאינטיאסים כשדגי המטרה הם לברקים/גומברים/מוסרים ולוקוסים של 2-3-4 קילו... אין כמו אינטיאסים מהחוף  רוב התקיפות הרציניות היו אצלי על קרסים גדולות 169s;כמו אינטיאסים
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
« הגיב #10 ב- : ספטמבר 04, 2011, 19:26:45 PM » |
|
נכון מאוד לקחת את הרעיון ,אני חלק מהם משתמש לדייג על חי וקרסים במידות שמתאימות לדייג חופי ולא לאינטיאסים.לא מובן למה אינטיאסים לא ניתן לדוג בדייג חופי ?אני חושב שהכוונה היתה שלא צריך להשתגע עם גודל הקרסים וללכת על קרסים לאינטיאסים כשדגי המטרה הם לברקים/גומברים/מוסרים ולוקוסים של 2-3-4 קילו... אין כמו אינטיאסים מהחוף  רוב התקיפות הרציניות היו אצלי על קרסים גדולות 169s;כמו אינטיאסים ולא נראה לך שיש קשר בין גודל הקרס שהשתמשת בו לבין גודל הפיתיון ולכן גם יחס ישיר לגודל הדגים שבחרו להתעסק איתו ?  וסתם מתוך סקרנות,התקיפות האלו היו על קלאמרי שלם בחורף או סתם על חתיכת דג בקיץ?
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
 |
« הגיב #11 ב- : ספטמבר 04, 2011, 20:03:13 PM » |
|
וסתם מתוך סקרנות,התקיפות האלו היו על קלאמרי שלם בחורף או סתם על חתיכת דג בקיץהיו על קאלמרי שלם גם בקיץ וגם בחורף ,אני דג קאלמרי בחורף ונשאר לי לקיץ,וגם על חתיכות דג היו תוצאות יפות ,אבל לפי דעתי עדיף להשתמש בחתיכות גדולות של קאלמרי פיתיון גדול הוא פחות סביר שיינקטו על ידי דגים קטנים 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]