פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   זרזור |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: זרזור (נקרא 1852 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
זרזור
« ב- : אוקטובר 09, 2012, 16:12:15 PM » |
|
שלום לכולם , לפני יומיים הייתי עם חבר בכינרת ואיך שהגענו הוא תפס בינית מאוד יפה ומאז ביומיים האלה חרשנו הרבה מוקמות ולא תפסנו כלום , יצאנו ביומיים האלה מ 4 וחצי ונשארנו עד 7 וכלום .. ( חייב לציין .. מ 4 וחצי בבוקר ועד 7 בערב .. ) לדעתכם עדיין רלוונטי לזרזר בכינרת או בירדן ? ואם כן , באיזה מקומות בדיוק ובאיזה חופים ? ( היינו בשקמים .. אמרו לנו חוף מצויןן לדייג והיינו בכל פינה בחוף וכלום פשוט .. וגם כן אלה שהיו ליידנו כלום ..
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 09, 2012, 16:30:04 PM על ידי agamieden37
|
|
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''
|
|
כנראה זה באמת כבר סוף העונה של הטורפים בכנרת .. אל תתבאס  מי שהולך לכנרת בימים אלו זה בעיקר לקראפים
|
-------------------------------
:gear
teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi shimano stella 3000fe
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
tenryu powermaster 100mh daiwa saltiga 4000h daiwa seabass 105 daiwa c
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
העונה כבר הסתיימה אולי אם קיאק יהיה לך משהו בז'ירזור עכשיו
|
|
|
|
|
כנראה זה באמת כבר סוף העונה של הטורפים בכנרת .. אל תתבאס  מי שהולך לכנרת בימים אלו זה בעיקר לקראפים נכון מאוד, כבר נגמר העונה, הדגים נכנסו לעומק והפסיקו להיות אגרסיביים עכשיו התחיל העונה של הקרפיונים בכינרת. זה עולם אחר לגמרי. יש פה ושם תפיסה אבל לא שווה את הזמן ומאמץ. לך לים, מתחיל להתעורר לעט לעט 
|
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
|
|
|
|
כנראה זה באמת כבר סוף העונה של הטורפים בכנרת .. אל תתבאס  מי שהולך לכנרת בימים אלו זה בעיקר לקראפים נכון מאוד, כבר נגמר העונה, הדגים נכנסו לעומק והפסיקו להיות אגרסיביים עכשיו התחיל העונה של הקרפיונים בכינרת. זה עולם אחר לגמרי. יש פה ושם תפיסה אבל לא שווה את הזמן ומאמץ. לך לים, מתחיל להתעורר לעט לעט  תודה רבה .. ובאילו מקומות טוב לזרזר .. אני מאיזור המרכז .. ניסיתי פה ושם חופים אבל הלכתי בעיקר על טלוויזיות כי אני יחסית חדש בזרזור , חודשיים ומשהו לא יותר אז ככה שאני מתחיל מהקטן לגדול עכשיו אני באמת רוצה משהו יותר רציני .. בא לי על טרכון בחיים לא הוצאתי טרכון .. יש דמויים ספציפיים שמותאמים לטרכונים ? מישהו יכול להמליץ לי על משהו ?
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
כנראה זה באמת כבר סוף העונה של הטורפים בכנרת .. אל תתבאס  מי שהולך לכנרת בימים אלו זה בעיקר לקראפים נכון מאוד, כבר נגמר העונה, הדגים נכנסו לעומק והפסיקו להיות אגרסיביים עכשיו התחיל העונה של הקרפיונים בכינרת. זה עולם אחר לגמרי. יש פה ושם תפיסה אבל לא שווה את הזמן ומאמץ. לך לים, מתחיל להתעורר לעט לעט  תודה רבה .. ובאילו מקומות טוב לזרזר .. אני מאיזור המרכז .. ניסיתי פה ושם חופים אבל הלכתי בעיקר על טלוויזיות כי אני יחסית חדש בזרזור , חודשיים ומשהו לא יותר אז ככה שאני מתחיל מהקטן לגדול עכשיו אני באמת רוצה משהו יותר רציני .. בא לי על טרכון בחיים לא הוצאתי טרכון .. יש דמויים ספציפיים שמותאמים לטרכונים ? מישהו יכול להמליץ לי על משהו ? בומבט וסיליקון. ניקלים קטנים. ציקדות. דמויי מינו. בהצלחה חבר 
|
|
|
|
|
כנראה זה באמת כבר סוף העונה של הטורפים בכנרת .. אל תתבאס  מי שהולך לכנרת בימים אלו זה בעיקר לקראפים נכון מאוד, כבר נגמר העונה, הדגים נכנסו לעומק והפסיקו להיות אגרסיביים עכשיו התחיל העונה של הקרפיונים בכינרת. זה עולם אחר לגמרי. יש פה ושם תפיסה אבל לא שווה את הזמן ומאמץ. לך לים, מתחיל להתעורר לעט לעט  תודה רבה .. ובאילו מקומות טוב לזרזר .. אני מאיזור המרכז .. ניסיתי פה ושם חופים אבל הלכתי בעיקר על טלוויזיות כי אני יחסית חדש בזרזור , חודשיים ומשהו לא יותר אז ככה שאני מתחיל מהקטן לגדול עכשיו אני באמת רוצה משהו יותר רציני .. בא לי על טרכון בחיים לא הוצאתי טרכון .. יש דמויים ספציפיים שמותאמים לטרכונים ? מישהו יכול להמליץ לי על משהו ? בומבט וסיליקון. ניקלים קטנים. ציקדות. דמויי מינו. בהצלחה חבר  תודה רבה!! טרכונים נתפסים בדרך כלל באיזורים סלעיים לא ? יש מקום מומלץ לדוג אותם ?
|
|
|
|
|
כנראה זה באמת כבר סוף העונה של הטורפים בכנרת .. אל תתבאס  מי שהולך לכנרת בימים אלו זה בעיקר לקראפים נכון מאוד, כבר נגמר העונה, הדגים נכנסו לעומק והפסיקו להיות אגרסיביים עכשיו התחיל העונה של הקרפיונים בכינרת. זה עולם אחר לגמרי. יש פה ושם תפיסה אבל לא שווה את הזמן ומאמץ. לך לים, מתחיל להתעורר לעט לעט  תודה רבה .. ובאילו מקומות טוב לזרזר .. אני מאיזור המרכז .. ניסיתי פה ושם חופים אבל הלכתי בעיקר על טלוויזיות כי אני יחסית חדש בזרזור , חודשיים ומשהו לא יותר אז ככה שאני מתחיל מהקטן לגדול עכשיו אני באמת רוצה משהו יותר רציני .. בא לי על טרכון בחיים לא הוצאתי טרכון .. יש דמויים ספציפיים שמותאמים לטרכונים ? מישהו יכול להמליץ לי על משהו ? בומבט וסיליקון. ניקלים קטנים. ציקדות. דמויי מינו. בהצלחה חבר  תודה רבה!! טרכונים נתפסים בדרך כלל באיזורים סלעיים לא ? יש מקום מומלץ לדוג אותם ? זה כבר לא קשור לפה עדיף שתפתח שירשור בז'ירז'ור במים מלוחים אבל טרכונים לא נתפסים באיזורים סלעיים אלא בחופים חוליים
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
כנראה זה באמת כבר סוף העונה של הטורפים בכנרת .. אל תתבאס  מי שהולך לכנרת בימים אלו זה בעיקר לקראפים נכון מאוד, כבר נגמר העונה, הדגים נכנסו לעומק והפסיקו להיות אגרסיביים עכשיו התחיל העונה של הקרפיונים בכינרת. זה עולם אחר לגמרי. יש פה ושם תפיסה אבל לא שווה את הזמן ומאמץ. לך לים, מתחיל להתעורר לעט לעט  תודה רבה .. ובאילו מקומות טוב לזרזר .. אני מאיזור המרכז .. ניסיתי פה ושם חופים אבל הלכתי בעיקר על טלוויזיות כי אני יחסית חדש בזרזור , חודשיים ומשהו לא יותר אז ככה שאני מתחיל מהקטן לגדול עכשיו אני באמת רוצה משהו יותר רציני .. בא לי על טרכון בחיים לא הוצאתי טרכון .. יש דמויים ספציפיים שמותאמים לטרכונים ? מישהו יכול להמליץ לי על משהו ? בומבט וסיליקון. ניקלים קטנים. ציקדות. דמויי מינו. בהצלחה חבר  תודה רבה!! טרכונים נתפסים בדרך כלל באיזורים סלעיים לא ? יש מקום מומלץ לדוג אותם ? זה כבר לא קשור לפה עדיף שתפתח שירשור בז'ירז'ור במים מלוחים אבל טרכונים לא נתפסים באיזורים סלעיים אלא בחופים חוליים לא פעם ולא פעמיים תפסתי טרכונים באזורי ריפים סלעיים אם יש אוכל הם יהיו שמה 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
 |
|
|
כנראה זה באמת כבר סוף העונה של הטורפים בכנרת .. אל תתבאס  מי שהולך לכנרת בימים אלו זה בעיקר לקראפים נכון מאוד, כבר נגמר העונה, הדגים נכנסו לעומק והפסיקו להיות אגרסיביים עכשיו התחיל העונה של הקרפיונים בכינרת. זה עולם אחר לגמרי. יש פה ושם תפיסה אבל לא שווה את הזמן ומאמץ. לך לים, מתחיל להתעורר לעט לעט  תודה רבה .. ובאילו מקומות טוב לזרזר .. אני מאיזור המרכז .. ניסיתי פה ושם חופים אבל הלכתי בעיקר על טלוויזיות כי אני יחסית חדש בזרזור , חודשיים ומשהו לא יותר אז ככה שאני מתחיל מהקטן לגדול עכשיו אני באמת רוצה משהו יותר רציני .. בא לי על טרכון בחיים לא הוצאתי טרכון .. יש דמויים ספציפיים שמותאמים לטרכונים ? מישהו יכול להמליץ לי על משהו ? בומבט וסיליקון. ניקלים קטנים. ציקדות. דמויי מינו. בהצלחה חבר  תודה רבה!! טרכונים נתפסים בדרך כלל באיזורים סלעיים לא ? יש מקום מומלץ לדוג אותם ? זה כבר לא קשור לפה עדיף שתפתח שירשור בז'ירז'ור במים מלוחים אבל טרכונים לא נתפסים באיזורים סלעיים אלא בחופים חוליים לא פעם ולא פעמיים תפסתי טרכונים באזורי ריפים סלעיים אם יש אוכל הם יהיו שמה   לא פעם בשיא העונה בצלילה ניתן לראות כמעט תמיד טרחון שהולך וחוזר סביב מבנה הסלע באם יש ביזרי מקובץ באזור יהיו יותר בגלל היותו טייל לא קטן הוא מופיע גם בחול גם סלע וגם במעורב פשוט סורק את כל האזורים בחיפוש אחרי אוכל היו לי יציאות פיתיון שכל רבע שעה 20 דקות קיבלתי מכה הם פשוט טיילו הלוך חזור וכל פעם שעברו ליד הריג אחד תקף גם בצפוני (חוף הבית שלך אם אני לא טועה  ) הם נתפסים גם קרוב לסלע וגם בפתוח לדעתי יותר ליד המסלע בהצלחה
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
 |
|
|
כנראה זה באמת כבר סוף העונה של הטורפים בכנרת .. אל תתבאס  מי שהולך לכנרת בימים אלו זה בעיקר לקראפים נכון מאוד, כבר נגמר העונה, הדגים נכנסו לעומק והפסיקו להיות אגרסיביים עכשיו התחיל העונה של הקרפיונים בכינרת. זה עולם אחר לגמרי. יש פה ושם תפיסה אבל לא שווה את הזמן ומאמץ. לך לים, מתחיל להתעורר לעט לעט  תודה רבה .. ובאילו מקומות טוב לזרזר .. אני מאיזור המרכז .. ניסיתי פה ושם חופים אבל הלכתי בעיקר על טלוויזיות כי אני יחסית חדש בזרזור , חודשיים ומשהו לא יותר אז ככה שאני מתחיל מהקטן לגדול עכשיו אני באמת רוצה משהו יותר רציני .. בא לי על טרכון בחיים לא הוצאתי טרכון .. יש דמויים ספציפיים שמותאמים לטרכונים ? מישהו יכול להמליץ לי על משהו ? בומבט וסיליקון. ניקלים קטנים. ציקדות. דמויי מינו. בהצלחה חבר  תודה רבה!! טרכונים נתפסים בדרך כלל באיזורים סלעיים לא ? יש מקום מומלץ לדוג אותם ? זה כבר לא קשור לפה עדיף שתפתח שירשור בז'ירז'ור במים מלוחים אבל טרכונים לא נתפסים באיזורים סלעיים אלא בחופים חוליים לא פעם ולא פעמיים תפסתי טרכונים באזורי ריפים סלעיים אם יש אוכל הם יהיו שמה   לא פעם בשיא העונה בצלילה ניתן לראות כמעט תמיד טרחון שהולך וחוזר סביב מבנה הסלע באם יש ביזרי מקובץ באזור יהיו יותר בגלל היותו טייל לא קטן הוא מופיע גם בחול גם סלע וגם במעורב פשוט סורק את כל האזורים בחיפוש אחרי אוכל היו לי יציאות פיתיון שכל רבע שעה 20 דקות קיבלתי מכה הם פשוט טיילו הלוך חזור וכל פעם שעברו ליד הריג אחד תקף גם בצפוני (חוף הבית שלך אם אני לא טועה  ) הם נתפסים גם קרוב לסלע וגם בפתוח לדעתי יותר ליד המסלע בהצלחה כן הצפוני הוא חוף הבית שלי  עשיתי הרבה צלילות שם ללא רובה פשוט חרשתי שם ריפים עד שאני מכיר אותם בעל פה כמעט בעומקים של 3-4 מטר ולא יצא לי לראות אף טרכון אפילו לא קטן יצא לי לראות את כל סוגי הדגים הנפוצים מהחוף מרמירים סרגוסים אפילו כמה בייבי לוקסים אראסים בורים ועוד לא ראיתי שם אף טרכון שחר מתי שיא העונה של הטרכונים ? שיהיה ניתן לראות אותם בריפים ? מאוד מעניין אותי לחקור את הדג הזה בצלילה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|