שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
לפני יומיים הייתי עם המשפחה בנחל ראש פינה וקטפתי בקבוק שלם של חצי ליטר פטל.(הרבה עבודה  ) בכל מקרה הכנתי מזה תמצית פטל משהו מתוק רצח!! מה אתם אומרים יעבוד?  השאלה מופנית בעיקר לגיאצוק שידוע בתור אחד שמכין דברים בעצמו  תמונות:   מצטער שהתמונות ככה ניסיתי לפי מדריך של רון דדון וזה לא עובד 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 06, 2012, 18:01:56 PM על ידי שני יצחקי
|
|
-------------------------------
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא רואה סיבה שלא, למרות שיכולת לקנות בסופר תמצית פטל בכמה שקלים ולחסוך את העבודה
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
לא רואה סיבה שלא, למרות שיכולת לקנות בסופר תמצית פטל בכמה שקלים ולחסוך את העבודה
למה אתה מבאס?  אתה יודע כמה זמן עבדתי על זה?  תפרגן משהו  דרך אגב התמונות עובדות?
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
למה אתה מבאס?  אתה יודע כמה זמן עבדתי על זה?  תפרגן משהו  דרך אגב התמונות עובדות? חחחח כי זה בקושי יספיק לך כ-דיפ לשים בו תירסים\טייגר נאטס ... והתמונות עובדות
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
למה אתה מבאס?  אתה יודע כמה זמן עבדתי על זה?  תפרגן משהו  דרך אגב התמונות עובדות? חחחח כי זה בקושי יספיק לך כ-דיפ לשים בו תירסים\טייגר נאטס ... והתמונות עובדות יש לי עוד 
|
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
יפה אחי אבל מתי בפעם האחרונה שטפתה ידיים?
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
מצחיק
|
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
מצחיק אני רציני הם מטונפות
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני לא רואה שום סיבה שזה לא יעבוד. תשים את התירס והטייגר נט שישכבו בדיפ שבועיים ככה. ובחייאת תפסיקו לקרוא לזה תמצית אנחנו לא מבשלים עוגה פה  דיפ בבקשה. 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
סחתיין על ההשקעה ואני בהחלט חושב שיש מצב שזה יעבוד לא רע! תנסה לקחת כמות כפולה מזו ולהוסיף לה חצי כף סוכר ולערבב טוב טוב ללא הרתחה. אם המיץ הזה לא יחמיץ או יתעפש, סביר להניח שתקבל סירופ צמיגי ומתוק עם ריח מצויין שיכול להוות דיפ מעולה לטייגר נאטס ותירסים 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
סחתיין על ההשקעה ואני בהחלט חושב שיש מצב שזה יעבוד לא רע! תנסה לקחת כמות כפולה מזו ולהוסיף לה חצי כף סוכר ולערבב טוב טוב ללא הרתחה. אם המיץ הזה לא יחמיץ או יתעפש, סביר להניח שתקבל סירופ צמיגי ומתוק עם ריח מצויין שיכול להוות דיפ מעולה לטייגר נאטס ותירסים  יש לי כמות יפה של תמצית כמו שאמרת גיא. אני עכשיו בקמפינג משפחתי בחוף סוסיתא . הכנסתי את התמצית לתערובת פידור ומישהו לידי עם סירה תכף מוציא את הפתיונות והפידור שלי לעומק.
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחתיין על ההשקעה ואני בהחלט חושב שיש מצב שזה יעבוד לא רע! תנסה לקחת כמות כפולה מזו ולהוסיף לה חצי כף סוכר ולערבב טוב טוב ללא הרתחה. אם המיץ הזה לא יחמיץ או יתעפש, סביר להניח שתקבל סירופ צמיגי ומתוק עם ריח מצויין שיכול להוות דיפ מעולה לטייגר נאטס ותירסים  יש לי כמות יפה של תמצית כמו שאמרת גיא. אני עכשיו בקמפינג משפחתי בחוף סוסיתא . הכנסתי את התמצית לתערובת פידור ומישהו לידי עם סירה תכף מוציא את הפתיונות והפידור שלי לעומק. תתקשר אליי ברגע שאתה תופס משהו 
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
איזה אחי. עונה ראשונה שלי אני עם זמזמם צולע ועוד 2 פעמונים על הרוד פוד. הבן אדם עם הסירה החליט בסוף שלא בא לו להכניס לי ושניסיתי לזרוק בגלשקות הם נתקעו באבנים. בקיצור פעם הבאה יהיה יותר טוב
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
איזה אחי. עונה ראשונה שלי אני עם זמזמם צולע ועוד 2 פעמונים על הרוד פוד. הבן אדם עם הסירה החליט בסוף שלא בא לו להכניס לי ושניסיתי לזרוק בגלשקות הם נתקעו באבנים. בקיצור פעם הבאה יהיה יותר טוב
איך בדיוק הבגלשקה נתקעה באבנים הרי היא לא צוללת למיים ביחד אם הכדור פידור. אתה זורק אם הבגלשקה היא עפה כמה מטרים ומשחחרת את הכדור שממשיך לדרכו ואתה מחזיר את הבגלשקה אליך.
|
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
איך בדיוק הבגלשקה נתקעה באבנים הרי היא לא צוללת למיים ביחד אם הכדור פידור. אתה זורק אם הבגלשקה היא עפה כמה מטרים ומשחחרת את הכדור שממשיך לדרכו ואתה מחזיר את הבגלשקה אליך. אנדריי אחי זה שני עזוב 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|