תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
4/10/2012 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
12:00 | דמוי דג בינוני - | אריען (אמית ארין) | 1 | כמעט קילו |
הדו"ח:
שלום לכולם
אחרי נסיונות בשבועות האחרונים לז'רז'ר את דג "החמקן" שהצליח לברוח בממוצע פעמיים בשבוע

היום זה קרה.

אמצע החופש הילדים רוצים ים, לא שלא היינו אבל נמאס מהטלויזיות

לא יודע למה אבל היום בא לי על בובות אז לוקח איתי את תיק הבובות, צעדה קצרצרה ואנחנו בחוף,
כל הח'ברה כבר שם, נחים : אני מקבל "אין כלום" כקבלת פנים, איזה קבלת פנים,
מחמש את הילד עם בומבט וסיליקון ואת עצמי עם בובה של tackle house shaloow floating
צבע לבן זוהר עם נגיעות קטנות של צהבהב בהמלצה של חסדיה-תודה איש יקר

קולט להקה של ביזרי ומתחיל לזרוק לקצה הלהקה בתקווה שיצוץ לו טורף, לא עובר הרבה זמן ו...

מקבל פיצוץ רציני ועצבני ואני כבר מנחש מה יש בצד השני,
הוצאת חוט עצבנית בזזזזזזזזזזזזזזזזז ורואים צללית משתוללת בטירוף, חתיכה יפה מאוד,
כולם על הרגליים, המלחמה נמשכת עם עוד הוצאת חוט וסגירת הקלאץ' לא כלכך עוזרת,
עוברות להם 30 שניות מדהימות וזהו.

איזה באסה הדג בורח אחרי נגיחה לכוון הגלגול ונעלם בגלים, יושב להרגע ולתת לאנדרלין להספג בגוף, מעשן סיגריה

עם כוון הרוח, מכוון לקצה הרחוק של הלהקה ומנסה למשוך תשומת לב וכל הסיפור חוזר על עצמו שוב
למעט שינוי קטן: הדג חטף 3-4 הוקסטים נדיבים ו... בבזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

הפעם אני מרגיש שהוא שלי, המלחמה מזריקה לי מנת אנדרלין נדיבה "איזה כיףףףףףף"
מקרב אותו לשובר עם חשש קל לאור ההיסטוריה העצובה בשבועות האחרונים, אבל ההרגשה לא משקרת,
הנפה לא אחראית והדג על השובר, איזה גודל ממש מפלץ, שמח וטוב לב בודק את המקל גם הוא בסדר

"brave"
2.70 M
8-35 G
IM8 carbon
9 טבעות sic
חוט windthamer 20LB תודה לאייל ועדי
בודק את הדג ואיך נתפס, קרס אחת נתקעה עמוק בחיך למעלה ושפיץ אחד למטה,
הקרס השניה נתפסה בצמוד לסנפיר ככה שלא היה לו סיכוי
בנתיים יש עוד תקיפות לח'ברה אבל ללא הצלחה יתרה ועד שהגעתי חזרה נגמרה החגיגה
אז מקפלים וזזים הביתה לחמש את הקיבה במשהו טעים של אמא
שיטת העבודה: גלגול בין בינוני לאיטי, את השאר הבובה עושה לבד עם תנועות גדולות לצדדים
דמוי מומלץ בחום עושה עבודה נהדרת רק הקרסים גדולות מידי לטעמי ונראה לי שבגלל זה היו לי בריחות מרובות בזמן האחרון – ראו תמונות
בברכת מועדים לשמחה מאחל לכולכם הנאה מדייג פורה ומעניין
מומי.