|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
 לאן נעלם ההוק הזה 
|
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא לא נראה לי. הוק היה {בניגוד לשחר נ הזה ,} משוחרר שנון חריף וטעים כמו חריימה טרי עם חלה טריה טריה
|
|
|
|
|
|
|
אולי אני טועה, בעיות בזיכרון  אבל בקשר לחריפות יש מצב אנשים נהיים יותר שקולים כשמשתמשים בשמם האמיתי 169s;יעני פאסון חח..
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אולי אני טועה, בעיות בזיכרון  אבל בקשר לחריפות יש מצב אנשים נהיים יותר שקולים כשמשתמשים בשמם האמיתי 169s;יעני פאסון חח.. אני לא יודע לגבי הזיכרון {רגע על מה רציתי לכתוב  } אבל הדקויות והרמיזות הנהדרות שבכתיבה עדיין שורצות על המקלדת שלך . אהבתי
|
|
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
לא לא נראה לי. הוק היה {בניגוד לשחר נ הזה ,} משוחרר שנון חריף וטעים כמו חריימה טרי עם חלה טריה טריה אני רעב יא מעצבן  רוצה מכות יצחק ? 
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
 לאן נעלם ההוק הזה  מי נעלם יצחק תמיד מאחוריך רק תסתובב 
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
בדוק עם יצחק הוא צריך לדעת 
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
אולי אני טועה, בעיות בזיכרון  אבל בקשר לחריפות יש מצב אנשים נהיים יותר שקולים כשמשתמשים בשמם האמיתי 169s;יעני פאסון חח.. ידידי היקר עם הזמן תגלה שפסון זה ממני והלאה יצחק הכל נראה שנון וחריף שמדמיינים פיראט בצד השני 
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אולי אני טועה, בעיות בזיכרון  אבל בקשר לחריפות יש מצב אנשים נהיים יותר שקולים כשמשתמשים בשמם האמיתי 169s;יעני פאסון חח.. ידידי היקר עם הזמן תגלה שפסון זה ממני והלאה יצחק הכל נראה שנון וחריף שמדמיינים פיראט בצד השני  יצחק הוא שוקולטייר בעברו (באמת היה מייצר שוקולד) ולדידו, אפילו טחינה או לבנה זה חריף 
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
אולי אני טועה, בעיות בזיכרון  אבל בקשר לחריפות יש מצב אנשים נהיים יותר שקולים כשמשתמשים בשמם האמיתי 169s;יעני פאסון חח.. ידידי היקר עם הזמן תגלה שפסון זה ממני והלאה יצחק הכל נראה שנון וחריף שמדמיינים פיראט בצד השני  יצחק הוא שוקולטייר בעברו (באמת היה מייצר שוקולד) ולדידו, אפילו טחינה או לבנה זה חריף  האיש מתוק זה אין ספק (איקון עם וורד) וסקוויד אני מותח תגבול בלבנה (ההוא עם החיוך מאוזן לאוזן )
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אולי אני טועה, בעיות בזיכרון  אבל בקשר לחריפות יש מצב אנשים נהיים יותר שקולים כשמשתמשים בשמם האמיתי 169s;יעני פאסון חח.. ידידי היקר עם הזמן תגלה שפסון זה ממני והלאה יצחק הכל נראה שנון וחריף שמדמיינים פיראט בצד השני  יצחק הוא שוקולטייר בעברו (באמת היה מייצר שוקולד) ולדידו, אפילו טחינה או לבנה זה חריף  סקווידי יש לך הרבה מה ללמוד חביבי, ואל תכתוב דברים אשר אינם נכונים או שאין להם ביסוס {או חמור} מסויים . אז לידיעתך טחינה זה חריף ולבנה מאד חריף [size11pt] וזה בדוק [/size]
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|