פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   עזרה-חכת חוף |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: עזרה-חכת חוף (נקרא 2411 פעמים) |
הדפסה |
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
250 כולל משלוח ? לתעמי האישי הרולר קרוב מדי לקצה החכה משמעות הנפת חכה חלשה יותר
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אלון יש לך את הבוסטון אולימפיק 4.2 או 4.5 מ' משקלי זריקה 200 -300 במחיר של 150-200 ש''ח
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אלון יש לך את הבוסטון אולימפיק 4.2 או 4.5 מ' משקלי זריקה 200 -300 במחיר של 150-200 ש''ח
מה חוות הדעת שלך עליה? האם היא נוחה לך?
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תבדוק גם את leader alfa 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
250 כולל משלוח ? לתעמי האישי הרולר קרוב מדי לקצה החכה משמעות הנפת חכה חלשה יותר
כולל משלוח:) זה מחנות דייג בארץ  צור, אני לא ממש אוהב את הבוסטון... היא קשיחה מדי בשביל משקל זריקה שלה...כמו החכה שיש לי כרגע. השאלה....האם מישהו ניסה את החכה? אולי 4.5מ ארוך מדי? (אני 1.75מ)... סה"כ נראה חכה סבירה למחיר שלה. אולי יש הצעות אחרות?
|
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
צור, אני לא ממש אוהב את הבוסטון... היא קשיחה מדי בשביל משקל זריקה שלה...כמו החכה שיש לי כרגע. אכן קשיחה ולא הכי רגישה, אך רבים רואים בקשיחות זו יתרון וביטחון בהטלה , אני בעד משהו "רגיש" יותר, במיוחד אם יש לך ניסיון ועד כמה שאני יודע יש לך  השאלה....האם מישהו ניסה את החכה? אולי 4.5מ ארוך מדי? (אני 1.75מ)... לא בהכרח, ולכן ממליץ שתתנסה בשטח עם 4.5 - אם אתה במרכז תן צלצול  ועצה נוספת, אל תסתמך רק על ההמלצות שיועלו כאן, ממליץ מאד שתרגיש את המקל טרם ההזמנה 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
צור, אני לא ממש אוהב את הבוסטון... היא קשיחה מדי בשביל משקל זריקה שלה...כמו החכה שיש לי כרגע. אכן קשיחה ולא הכי רגישה, אך רבים רואים בקשיחות זו יתרון וביטחון בהטלה , אני בעד משהו "רגיש" יותר, במיוחד אם יש לך ניסיון ועד כמה שאני יודע יש לך  השאלה....האם מישהו ניסה את החכה? אולי 4.5מ ארוך מדי? (אני 1.75מ)... לא בהכרח, ולכן ממליץ שתתנסה בשטח עם 4.5 - אם אתה במרכז תן צלצול  ועצה נוספת, אל תסתמך רק על ההמלצות שיועלו כאן, ממליץ מאד שתרגיש את המקל טרם ההזמנה  תודה, הרגשתי את החכה...מרגיש נוח. אני פשוט מפחד להוציא כסף על עוד חכה לאוסף  אני מעדיף לקנות משהו שמוכר כחכת חוף נוחה לזריקות ורגישה כדי לחסוך זמן וכסף. אם אני מגדיל תקציב לאזור 350 ש"ח יש משמעות רצינית?
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
צור, אני לא ממש אוהב את הבוסטון... היא קשיחה מדי בשביל משקל זריקה שלה...כמו החכה שיש לי כרגע. אכן קשיחה ולא הכי רגישה, אך רבים רואים בקשיחות זו יתרון וביטחון בהטלה , אני בעד משהו "רגיש" יותר, במיוחד אם יש לך ניסיון ועד כמה שאני יודע יש לך  השאלה....האם מישהו ניסה את החכה? אולי 4.5מ ארוך מדי? (אני 1.75מ)... לא בהכרח, ולכן ממליץ שתתנסה בשטח עם 4.5 - אם אתה במרכז תן צלצול  ועצה נוספת, אל תסתמך רק על ההמלצות שיועלו כאן, ממליץ מאד שתרגיש את המקל טרם ההזמנה  תודה, הרגשתי את החכה...מרגיש נוח. אני פשוט מפחד להוציא כסף על עוד חכה לאוסף  אני מעדיף לקנות משהו שמוכר כחכת חוף נוחה לזריקות ורגישה כדי לחסוך זמן וכסף. אם אני מגדיל תקציב לאזור 350 ש"ח יש משמעות רצינית? תבדוק גם את ה imperial טבעות קשורות
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אלון אחי לך לחנות תבדוק מה טוב לך ובדיוק מה אתה רוצה ,כאן כל אחד יגיד לך מה טוב לו ולא מה טוב לך מחר אנחנו בדייג אני יביא כמה סוגי חכות ואתה יכול לנסות אני יביא חלקים ,וגם טלסקופי ויהיה לך יותר קל לבדוק ,וגם חכות קרפיונים אתה יכול לבדוק יש מצב שיהיה לך יותר טוב להגיד לך את האמת אני חכות קרפיונים אוהב יותר ,יש לי גם את החכה silstar חכה חדשה תבדוק מחר אחי תנסה הכל ואז תחליט מה אתה חושב 
|
|
|
|
|
תודה חברים  אני לוקח את הזמן ואבדוק מה שהמליצו לי כאן. לקנות מקל (כך אצלי בזרזור) זה כמו לקנות נעליים... זה חייב להיות נוח וצריך למדוד כמה סוגים וחברות בכל מקרה תמיד חשוב לשמוע מה יש לאנשים אחרים להגיד ולהציע. תודה!!!!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|