andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אחרי שישה ימים בכנרת של מרתון דיג אני ואיתמר חזרנו סוף סוף הבייתה היה מעייף אך מספק. אוטוטו נעלה דוח מסודר יש מלא סרטונים ותמונות לסדר לפני. בנתיים נשים תמונה אחת של כמות פידור שנדרשת לשישה ימים אך אף פעם לא מספיקה חחחח....  טוב נו עוד תמונה אחת  
|
-------------------------------
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה אני אגיד לכם מטורף העינין הזה ,יותר מידי עבודה המתוקים האלה. לא בשבילי 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מוכר לי המקום הזה  יאללה איתמר! מחכים לדו"ח 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
יאללה מחכים 
|
|
|
|
|
יופי של מקום ויופי של ארגון! הצלחת לגרום לאיתמר להזיז את התחת ולעשות עוד משהו חוץ מדיג, או שנאלצת לבשל כל פעם מחדש לבד? 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
יופי של מקום ויופי של ארגון! הצלחת לגרום לאיתמר להזיז את התחת ולעשות עוד משהו חוץ מדיג, או שנאלצת לבשל כל פעם מחדש לבד?  הפעם איתמר דפק עבודה יומיים ראשונים על המנגל ושאר הימים אכין את ארוחת הערב, אני כבר לקראת השעות הללו הייתי גמור מת כל יום מעיפות של להכניס ריגים ולפדר כל יום איזה 20 פעם אומנם זה רק 200 מטר אבל אם עושים את זה 20 פעם מתים מעיפות
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
התמונות אומרות הכל אנדרי כל הכבוד  אני אומר  6 ימים אני בדייג ,לפי כל מה שלקחתה הייתה אומרת לי אתה יכול להישאר לגור בכנרת ,יש מיטה יש אוהל אוכל יש הרבה לקרפיונים לא נורא גם זה אכיל  יש מצב גם לדגים על האש ,אחי סתם שאלה כמה עולה כל הפיתיון הזה לידע כללי ? זה בערך מה שהכלב שלי אוכל בשנה  מחכה לדוח אח יקר כל הכבוד על הארגון כמו שאתה יודע
|
|
|
|
|
יופי של מקום ויופי של ארגון! הצלחת לגרום לאיתמר להזיז את התחת ולעשות עוד משהו חוץ מדיג, או שנאלצת לבשל כל פעם מחדש לבד?  הפעם איתמר דפק עבודה יומיים ראשונים על המנגל ושאר הימים אכין את ארוחת הערב, אני כבר לקראת השעות הללו הייתי גמור מת כל יום מעיפות של להכניס ריגים ולפדר כל יום איזה 20 פעם אומנם זה רק 200 מטר אבל אם עושים את זה 20 פעם מתים מעיפות טוב לשמוע! אני פעם אחרונה הראתי לו שהוא כן יודע לחתור בסירה, אתה הראת לו שהוא כן יכול לבשל ולמנגל. בסוף היציאות דיג יהפכו לנופש דיג באירוחו של איתמר  יאללה, מחכים לדו"ח 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אלבז שתבוא גם אתה ל 6 ימים אני מבטיח שאני גם יבשל שלא תתרגלו 
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
מה איזה באסה רציתי לבוא לבקר אותם אבל לא אמרתם לי שאתם משישי בכנרת או לפני אבל התרגלתם טוב אין ספק מחכה לדו׳ח
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יופי של מקום ויופי של ארגון! הצלחת לגרום לאיתמר להזיז את התחת ולעשות עוד משהו חוץ מדיג, או שנאלצת לבשל כל פעם מחדש לבד?  הפעם איתמר דפק עבודה יומיים ראשונים על המנגל ושאר הימים אכין את ארוחת הערב, אני כבר לקראת השעות הללו הייתי גמור מת כל יום מעיפות של להכניס ריגים ולפדר כל יום איזה 20 פעם אומנם זה רק 200 מטר אבל אם עושים את זה 20 פעם מתים מעיפות לדפוק יומים על המנגל+ארוחת בוקר לשני אנשים זה לא עבודה נראה אותו עושה את זה כשיש 10 אנשים ולגבי הכנסת הריגים והפידור היגיע הזמן שתלמד את חסר הקורדינציה הזה לחתור
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 ללא מילים
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
אלבז שתבוא גם אתה ל 6 ימים אני מבטיח שאני גם יבשל שלא תתרגלו  בקצב הזה יהיה לי זמן לבוא ל-6 ימים רק שאני אצא לפנסיה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|