omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
איך מכינים דיפ לתירס אני צריך כאילו מתכון להכנת הדיפ ולא מה שיש במדריך של גיאצ'וק. תודה לעוזרים  רשימת חומרי הריח להלן: דבש, מייפל, סוכר, סוכר וניל, סוכר חום, תמצית וניל, תמצית רום, ערק, מי - ורדים, סירופ קרמל, חליטת חמוציות, רימונים ( אם זה טוב תרכיז רימונים כזה), ופיוז טי. 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איך מכינים דיפ? מה שכתבת זה הדיפים 
|
-------------------------------
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
אז מה לקחת תירס ולשים אותו בדבש פשוט בישביל תירס בטעם דבש?
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אז מה לקחת תירס ולשים אותו בדבש פשוט בישביל תירס בטעם דבש?
כן לא כל כך מסובך..
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אפשר לשים סתם בדבש לא יודע אם זה יתפוס ויחלחל לתוך התירס. אבל יש דיפים יעודיים לדבר מוכנים לקנייה דיפ בטעם דבש גם ישנו.
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אפשר לשים סתם בדבש לא יודע אם זה יתפוס ויחלחל לתוך התירס.ס אבל יש דיפים יעודיים לדבר מוכנים לקנייה דיפ בטעם דבש גם ישנו.
מה שזה כמו תמצית כזאת בריח דבש חזק?
|
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
קניתי 2 כאלה: אחד דבש אחד וניל כמה תמצית לשים על כל קלח בערך?
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
קניתי 2 כאלה: אחד דבש אחד וניל כמה תמצית לשים על כל קלח בערך? אני פשוט זורק את התירס + טייגר-נט פנימה לקופסא ונותן לו לשכב שמה עד השימוש.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
קניתי 2 כאלה: אחד דבש אחד וניל כמה תמצית לשים על כל קלח בערך? לא שמים על הקלח. תפורר את הגרגירים מהקלח כשהוא מתייבש, תרתיח אותם מעט עד שיתנפחו ויתרככו, תייבש מעט ותכניס לכלי עם הדיפ. אני מציע שתמצא קופסאות אטומות קטנות בכדי לא להרוס בטעות את כול הדיפ אם עשית משהו לא בסדר...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
קניתי 2 כאלה: אחד דבש אחד וניל כמה תמצית לשים על כל קלח בערך? לא שמים על הקלח. תפורר את הגרגירים מהקלח כשהוא מתייבש, תרתיח אותם מעט עד שיתנפחו ויתרככו, תייבש מעט ותכניס לכלי עם הדיפ. אני מציע שתמצא קופסאות אטומות קטנות בכדי לא להרוס בטעות את כול הדיפ אם עשית משהו לא בסדר... אני יודע שלא שמים על התירס התכוונתי כמה תמצית בערך לשים על כל קלח תירס שאני שם (נגיד כפית על כל קלח תירס)
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 02, 2012, 18:54:11 PM על ידי שני יצחקי
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
קניתי 2 כאלה: אחד דבש אחד וניל כמה תמצית לשים על כל קלח בערך? לא שמים על הקלח. תפורר את הגרגירים מהקלח כשהוא מתייבש, תרתיח אותם מעט עד שיתנפחו ויתרככו, תייבש מעט ותכניס לכלי עם הדיפ. אני מציע שתמצא קופסאות אטומות קטנות בכדי לא להרוס בטעות את כול הדיפ אם עשית משהו לא בסדר... אני יודע שלא שמים על התירס התכוונתי כמה תמצית בערך לשים על כל קלח תירס שאני שם (נגיד כפית על כל קלח תירס) זה לא נמדד בכמות דיפ על כל קלח תירס תיקח קופסאות קטנות עם מכסי הברגה כמו צנצנות גרבר קטנות תמלא בתירס וטייגר נט ומעל תשפוך את הדיפ בצורה כזאת שמכסה את כל גרגירי התירס
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
קניתי 2 כאלה: אחד דבש אחד וניל כמה תמצית לשים על כל קלח בערך? לא שמים על הקלח. תפורר את הגרגירים מהקלח כשהוא מתייבש, תרתיח אותם מעט עד שיתנפחו ויתרככו, תייבש מעט ותכניס לכלי עם הדיפ. אני מציע שתמצא קופסאות אטומות קטנות בכדי לא להרוס בטעות את כול הדיפ אם עשית משהו לא בסדר... אני יודע שלא שמים על התירס התכוונתי כמה תמצית בערך לשים על כל קלח תירס שאני שם (נגיד כפית על כל קלח תירס) זה לא נמדד בכמות דיפ על כל קלח תירס תיקח קופסאות קטנות עם מכסי הברגה כמו צנצנות גרבר קטנות תמלא בתירס וטייגר נט ומעל תשפוך את הדיפ בצורה כזאת שמכסה את כל גרגירי התירס מה זה טייגר נט? 
|
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|