פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   צריך עזרה בקניית סט חדש |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: צריך עזרה בקניית סט חדש (נקרא 8838 פעמים) |
הדפסה |
|
gal1990
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
35
|
|
שלום לכולם, אני מחפש סט חופי חדש ואני צריך עזרה בבחירה טווח מחירים (רולר+מקל+חוט) 600-1000 ש"ח מטרת החכהדייג חופי רגיל..סרגוסים, דניסים וכו' מפעם לפעם טירגוט של דגים טורפים ותפירה של פיתיון נכבד או על חי חשוב לי שהחכה תיהיהקלה חזקה עמידה בפני בלאי(!!!) ושהרולר פשוט יהיה..טוב.. (לא מבין בפרמטרים של רולרים..) חוט ראשי - איזה חברה ואיזה עובי מומלץ? (רק ניילון, לא אוהב בד) חוט לקשירת קרסים - חשוב כמה שיותר ללא זיכרון, איזה עובי? (שמעתי על אמנזיה סאנסט?) שימור החכה שאני חוזר אני שוטף את החכה באמבטיה - פותח חלק חלק, שוטף במים, שוטף טבעות, מייבש כמה שאפשר ומשאיר שתי חלקים פתוחים לייבוש ויום אחרי מחליף את החלקים הפתוחים באחרים (בד"כ היא עדיין לא מתייבשת לגמרי) שימור הרולר פשוט שוטף בכיור מכל הכיוונים, טיפה סיבובים, מים על החוט (קלאצ סגור כל הזמן?) ושם לייבוש אשמח לשמוע על דגמים מומלצים והאם שימור הסט שלי נכוןתודה! 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
התקציב מכובד בהחלט , במיוחד הרף העליון.
בטווח הזה 600-1000 יש הרבה דברים שיכולים להתאים.
האם זה סט חופי ראשון שלך ?
האם ביקרת קצת בחנויות לראות ציוד שעשוי להתאים לך ,
מבחינת אורך מקל, גודל הרולר, המשקל של שניהם ?
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
לפי רישום הדרישות נראה שאתה מבין בענין
אולי תכתוב קצת עליך בו כמה ממתי דייג
מבנה גוף יכול לעזור גם
סיגנונות דייג ועוד
ואולי נוכל להתאים לך סט לדייג
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
gal1990
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
35
|
|
האם זה סט חופי ראשון שלך ?
האם ביקרת קצת בחנויות לראות ציוד שעשוי להתאים לך ,
מבחינת אורך מקל, גודל הרולר, המשקל של שניהם ?
-זה הסט השני שלי (שלישי אם תחשיב את הז'רזור) -הייתי בדוגית ובחנות שכונתית, אני לא יודע מה מומלץ אבל מן הסתם כל מוכר ימליץ על מה שיש לו.. לכן אני מעדיף לשאול פה על דגמים (אפילו אם זה דורש הזמנה מחו"ל של רולר או מקל אין לי בעיה, כמובן שמעדיף בחנות בארץ) אורך מקל - אישית אני מעדיף שלא יהיה יותר מ3.90 - לא אוהב כל כך את הארוכות הם פחות נוחות לי לזרוק איתם גודל רולר - אני ממש לא מבין מזה אומר 3000-5000-7000 והאמת זה נראה לי פחות משנה, מה שחשוב לי שהוא יהיה קל ואיכותי משקל של שניהם - מעדיף פחות משקל מהממוצע לפי רישום הדרישות נראה שאתה מבין בענין
אולי תכתוב קצת עליך בו כמה ממתי דייג
מבנה גוף יכול לעזור גם
סיגנונות דייג ועוד
ואולי נוכל להתאים לך סט לדייג
דג פחות או יותר שנה וקצת.. מבנה גוף..רגיל (בן 23) סגנון מועדף בהחלט - פתיונות thumbUp;תודה 
|
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אני משתמש במקל בוסטון אולימפיק בלו 4.20 משקלי זריקה 200-300 מקל חזק אמין וזול יחזית בין 150 ל 200 ש''ח רולר של בנקס שפולה גובהה תכולת חוט 0.40 280 מ' מחיר בסביבות 450 ש''ח חוט טרבוקו 0.40 מתאים למים מלוחים צבע כחול גליל 300 מ' מחיר 60 ש''ח חוט לקרסים טרבוקו 0.30 מתאים למים מלוחים צבע כחול גליל 150 מ' 30 ש''ח קישור לחכה http://eranko.co.il/index.php?pids=39&theme=he קישור לרולר http://www.ebay.com/itm/Banax-Triton-Boat-Surf-Fishing-Reel-/380473671163?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5895ff7dfbמחיר הרולר בארץ די דומה כמו שרשמתי לך אני קניתי אותו ב450 ש''ח עלות החבילה בסביבות 750 ש''ח בהצלחה מה זה באיביי זה יותר יקר  100 $ + 25 $ משלוח +מע"מ עובר את ה-500
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
|
|
-זה הסט השני שלי (שלישי אם תחשיב את הז'רזור) -הייתי בדוגית - חנות היבואן,מן הסתם המגוון מוגבל למותגים שלו (ואין בזה שום דבר פסול) ובחנות שכונתית, - מגוון של יותר חברות, עדיין תלוי בגודל החנות , אך סביר שיהיה לך בחירה רחבה יותר. אני לא יודע מה מומלץ אבל מן הסתם כל מוכר ימליץ על מה שיש לו.. לכן אני מעדיף לשאול פה על דגמים (אפילו אם זה דורש הזמנה מחו"ל של רולר או מקל אין לי בעיה, כמובן שמעדיף בחנות בארץ) מוכר טוב ימליץ על מה שטוב לך, מעניין על מה הוא המליץ ?
אורך מקל - אישית אני מעדיף שלא יהיה יותר מ3.90 - לא אוהב כל כך את הארוכות הם פחות נוחות לי לזרוק איתם ציינת נתון שחשוב מאד עבורך , אישית לא עבדתי עם פחות מ-4.2 (עומד להשתנות בקרוב), כדאי שתמתין לתשובות מבעלי ניסיון באורכים הללו. גודל רולר - אני ממש לא מבין מזה אומר 3000-5000-7000 והאמת זה נראה לי פחות משנה, מה שחשוב לי שהוא יהיה קל ואיכותי ככל שהמספר עולה, השפולה תכיל יותר חוט, והרולר יהיה גדול יותר, אך לא תמיד - למשל אצלי 4500 ו-5000 זה רק שפולה אחרת. המידות משתנות בין היצרנים למשל רולר 10000 יכול להיות זהה בקיבולת לרולר 7000 של חברה אחרת.
משקל של שניהם - מעדיף פחות משקל מהממוצע
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
gal1990
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
35
|
|
תודה על העזרה!
אגב אני מעדיף משקלי זריקה נמוכים יותר (100-200)
יש עוד הצעות לדגמים ספציפיים?
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
תודה על העזרה!
אני משתמש במקל שקניתי בכפק קאסם חזק(הוציא דג של 2 וחצי קילו) אומרים לך שזה לז'ירז'ור ותאמת זה לא כי שמתי דמוי ששוקל 30 גרם וזרק לי 15 מטר שזה כלום והמקל בקושי הרזיק אותו אני שם עופרות של 50 ו60 גרם וזה לא כזה כבד לא ואני יש לי אותו כבר שנה זה 2 וחצי מטר,הרולר יש לי רולר של AT50 טובה מאוד=שנתיים אצלי כבר ועדיין עובדת טוב מאוד יש לה קיבולת של 150 מטר שלי זה מספיק כי אני זורק 90 מטר הכי רחוק ולפעמים 80 מטר וזה אבל לא עובר את ה90 מטר אני.חוט ניילון 0.35 כול זה ביחד חכה+רולר עלה לי 450 ש"ח חכה=300 ש"ח רולר=150 ש"ח וחוט אני לא יודע אבא שלי קנה גליל של 1000 מטר של חוט שנשאר 500 מטר בערך עכשיו אז ממליץ לקנות את זה
|
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
|
תודה על העזרה!
אני משתמש במקל שקניתי בכפק קאסם חזק(הוציא דג של 2 וחצי קילו) אומרים לך שזה לז'ירז'ור ותאמת זה לא כי שמתי דמוי ששוקל 30 גרם וזרק לי 15 מטר שזה כלום והמקל בקושי הרזיק אותו אני שם עופרות של 50 ו60 גרם וזה לא כזה כבד לא ואני יש לי אותו כבר שנה זה 2 וחצי מטר,הרולר יש לי רולר של AT50 טובה מאוד=שנתיים אצלי כבר ועדיין עובדת טוב מאוד יש לה קיבולת של 150 מטר שלי זה מספיק כי אני זורק 90 מטר הכי רחוק ולפעמים 80 מטר וזה אבל לא עובר את ה90 מטר אני.חוט ניילון 0.35 כול זה ביחד חכה+רולר עלה לי 450 ש"ח חכה=300 ש"ח רולר=150 ש"ח וחוט אני לא יודע אבא שלי קנה גליל של 1000 מטר של חוט שנשאר 500 מטר בערך עכשיו אז ממליץ לקנות את זה אברום אולי הדמוי נזרק 15 מטר כי הדמוי הוא לא במשקלי זריקה של המקל שלך אם אתה אומר שאתם שם משקולות של 50 60 גרם זה אומר שהחכה שלך היא חכת ז'רז'ור כבד והיא מיועדת לדמוים יותר גדולים מ 30 גרם שלא מתאימים לחוףף בהצלחה !
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
אני זורק עם זה רק עופרות פעם גם זרקתי 70 גרם ועדיים זה היה טוב למקל
|
|
|
|
|
אני זורק עם זה רק עופרות פעם גם זרקתי 70 גרם ועדיים זה היה טוב למקל
אברום אתה עדיין כנראה לא מבין אותי אנסה לאסביר בורה יותר פשוטה המקל שמכרו לך הוא מקל ז'ירז'ור ! פשוט המשקלים שלו גדולים אם אמרת שזרקת דמוי של 30 גרם ל15 מטר ושאתה זורק עופרות של 50-60-70 גרם למרחקים של 90 מטר סימן שהמשקלי זריקה שלך המקל שלך הם כבדים תבדוק מה כתוב על המקל שלך בנוגע למשקלי זריקה המקל שלך מיועד לדמוים גדולים מעל 40 גרם אני מאמין שהגודל שלהם לא מתאים לחוף אלא לזי'רז'ור מסירה ולכן אתה זורק רק עופרות אבל המקל בעיקרון הוא מקל ז'רז'ור כבד ! בהצלחה
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
זה הבעיה שלי שאין שום משקלי זריקה על החכה.במפגש בדוגית אני אולי יחפש חכה טובה וזולה ואם יהיה רולר זול אז אני יקנה אבל מקסימום יש לי רולר של החכה שלי אם אני לא ימצא
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אברום הרולר שלך הוא רולר בסיסי לדייג מתחיל הוא של חברת d.a.m יש אותו במספר גדלים הגוף מפלסטיק וגם השפולה והמחיר ששילמת עליו יקר הרולר הזה נמכר בין 60 ל 100 שח היתי ממליץ לך לחפש משהוא יותר איכותי ואת זה לשמור כרולר גיבוי
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
ידוע לי שהוא מפלסטיק אבל לא פלסיק של מתחילים גם קניתי את זה בחנות מקצועית הוא טוב מאוד לבן דוד שלי ששיש לו חכה של 40 ש"ח בחנות של כפר השעשועים של מתחילים מפלסטיק הוא לא מרזיק מעמד בקושי שלי מקצועי אם אתה רוצה אני יעלה מונה שלו לפה ואז תבין שהוא לא למתחילים והוא די טוב
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3
|
|