פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   ירוק עולה, אולה אולה, עולה אולה.... |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: ירוק עולה, אולה אולה, עולה אולה.... (נקרא 5408 פעמים) |
הדפסה |
|
אבי אלשך
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד רפי הבנתי שהדורדו טעים כמו שהוא יפה אז שיהיה בתיאבון 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
איזה מקבץ רפי. הן מבקרים בחופים יותר ויותר בעונה הזאת
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
מלאכת מחשבת  הרגשתי עצמי משייט אתך והמקל רועד כל זריקה במחשבה תחילה ובהתאם התוצאות. תמשיך להלהיב אותנו חג שמח לכל חברי הפורום באשר הם ביבשה ובים. 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אחלה רפי אחלה  אוהב את הכתיבה של הדוח בסוף עוד תיהיה משורר  לגבי הלוקוס לא הבנתי, נתפס במהלך הנסיעה מנקודה לנקודה ? קצת לא אופייני  רק שאלה, שמעתי כשדגים דוראדו צריך להשאיר את הראשון ואז כשמגיע השני מעלים את הראשון ומשאירים את השני וכך הלאה.. בגלל שהראשון נתפס מהחוט מה עשיתם  הכנסתם לו קרס קצת אכזרי לא ? בכל מקרה שמח שתפסתם ובהצלחה עם הפלמידות  גל שמשאירים דוראדו במים לא מכיניסים לו קרס אלא אתה קושר את הפה שלו לחבל או לשחילר מוריד למים וממשיך לדוג נראה לי שהתבלבלת קצת... את הדורדו הראשון משאירים במים כשהקרס שהוא נתפס בו תקוע לו בפה כרגיל. לא מוציאים ומחזירים למים... יופי של שלל ודוח רפי 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
דוח תענוג רפי  אני במקומך הייתי שומר כמה ירוקים לאינטיאסים.
|
|
|
|
Maor slootzky
|
לפי שיטת זרחין ומר גבלו חבר פורום  
מנותקגיל:
44
אלוהים אוהב אותי!
|
|
יפה מאוד אחלה אחלה להחליט שתופסים ירוקים ולא מוותרים !!!!
מאור
|
תמיד רוצה לדוג אבל לא תמיד יכול אך... הייתי מת להפשיט אותך לאור נרות קצת מוסיקה ברקע , למרוח אותך בדבש טהור... להכניס לחדר נחיל דבורים ולברוח... חחח
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דו"ח מעולה!
אף על פי שהריג שאתה עובד איתו ככל הנראה עושה את העבודה בצורה מושלמת, הרשה לי להמליץ על עוד ריג מוכר. חוט ראשי, עליו מושחל בומבט (אפשר 30 גרם), חרוז, סוויבל ותלאי של מטר וחצי ובסופו הקרס עם הפיתיון. המכות של הבומבט על המים מושכות את הדגים ומביאות אותם לקרבת הפיתיון ומכאן הדרך לאכילה מובטחת.
הסיפור על הדג שנתפס בחוט בלבד מזכיר לי סיפור ישן, עוד מימי תפוז. ותיקי תפוז שקוראים פה ודאי זוכרים את הדוראדו שנתפס מהחוף ביפו, ברח עם הדמוי בפה, ונתפס כשבוע מאוחר יותר בהרצליה בדיג מסירה.
לפני כמה לילות קפצתי לאחד המזחים בתל אביב ותפסתי כמה חדלסת, מה שמבשר באופן ודאי על בוא הדוראדו לחופינו. שמרתי כמה לפיתיון ואני מתכוון השנה לטרגט דוראדו מהחוף עם בולונז, צפו לדיווחים מעניינים :-)
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
דו"ח מעולה!
אף על פי שהריג שאתה עובד איתו ככל הנראה עושה את העבודה בצורה מושלמת, הרשה לי להמליץ על עוד ריג מוכר. חוט ראשי, עליו מושחל בומבט (אפשר 30 גרם), חרוז, סוויבל ותלאי של מטר וחצי ובסופו הקרס עם הפיתיון. המכות של הבומבט על המים מושכות את הדגים ומביאות אותם לקרבת הפיתיון ומכאן הדרך לאכילה מובטחת.
הסיפור על הדג שנתפס בחוט בלבד מזכיר לי סיפור ישן, עוד מימי תפוז. ותיקי תפוז שקוראים פה ודאי זוכרים את הדוראדו שנתפס מהחוף ביפו, ברח עם הדמוי בפה, ונתפס כשבוע מאוחר יותר בהרצליה בדיג מסירה.
לפני כמה לילות קפצתי לאחד המזחים בתל אביב ותפסתי כמה חדלסת, מה שמבשר באופן ודאי על בוא הדוראדו לחופינו. שמרתי כמה לפיתיון ואני מתכוון השנה לטרגט דוראדו מהחוף עם בולונז, צפו לדיווחים מעניינים :-)
אדם, אין ספק שיש לך טאקט בשפע...  כשהדגים מצויים בשפע ובבולמוס של אכילה- כמעט כל ריג יהיה מצוין לכל דג.... כדי לדעת מה האטרקטיביות של ריג, צריך לבדוק כמה ריגים זה מול זה - בפרק זמן נתון בו הדגים אינם תוקפים כל מה שזז.... משהו שמאפיין את הריג שלי- ובתנאי שהקלמארי נתפר נכון, הוא שתוך כדי הגרירה הקלמארי מקפץ לעיתים על פני המים ועושה "בפלאשים" כמו בומבט קטן- אם כי ברור שלא באותה עוצמה... בכל אופן, בהחלט מתכוון לנסות את הריג שהצעת ולבדוק בו זמנית את שניהם- תודה... מצפים לדיווח שלך... 
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
אחחחח איזה דוח חוויה אמיתית
כל הכבוד רפי דוח יפה מאוד
שלל מדהים ביופיו
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה יפה רפי איזה יופי של דו״ח מושקע ומהנה יופי של דגים בשישי יצאתי עם חבר לחפש את הירוקים ליד כל מצוף אפשרי בגזרת מפרץ חיפה למעט שלושה שרק באו להביט בנו ולא תקפו לא בובות ולא ניקלים לא היה כלום היה יבש אפילו טרכונים חיים הם לא רצו לקחת. בסוף בגרירה נתפסה פלמידה לבנה אחת חמודה של קילו בערך שנהייתה לדג מלוח.
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
בסוף חגגתם  אנחנו אכלנו קש מסביב לבויות עד 11  אפילו לא התעניינות קטנה  כנראה שהם היו פעילים יותר באיזור אחר  שמזג האוויר הקייצי יחזור בתקווה בתחילת שבוע הבא - נחפש אותם באיזור הצפוני יותר 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
רפי אחלה דוח כרגיל, עם כל השיתוף והידע. יופי של תוצאות ותמונות 
|
|
|
|
lirany
|
HOBIE ADVENTURE ISLAND 2010 + P&H Cetus 178 MV + BISCUIT 65-Liquidlogic WW חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
רפי מצטער על האיחור בתגובות היה כיף להפגש  היה יום מדהים אבל ללא תוצאות גדולות עבורנו  שמח שלקחת פיקוד ונתתם בראש  דוח לתפארת ויופי של תמונות  כן יירבו איש יקר 
|
|
|
|
sami
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפוללללללל סחתיין על הדו"ח תענוג אמיתי יתותח...
|
|
|
|
yaniv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
45
|
|