omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
תודה אתה יודע זה מזכיר לי קטע שמישהו בשובר בקריות מספר לי שאישתו קנתה ממישהו שחזר מבולוס במפרץ חיפה דגי סלמון שהוא תפס. אחרי שניסיתי להסביר לו שבים שלנו אין סלמון הוא התעקש אז אמרתי בסדראתה צודק העיקר שהיה טעים. אתה אותו הדבר כולם אומרים לך שטונה זה בטוח לא יכול להיות ואתה מתעקש. נ.ב. אולי זאת הייתה פורטונה שקפצה??? גם לא מצחיק שילוב של פורל וטונה אחי הדיון הזה מטיש, אין מצב שיהיה דבר כזה בירדן, מקסימום חידקן שברח לא יוצר מזה, עוד מעט תתחיל להמציא לי פה שילובים של מושט רדיואקטיבי עם אוגר למה ניראה לך שהוא התכוון שהוא אמר פורטונה אחי תחשוב שנייה.
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
תודה אתה יודע זה מזכיר לי קטע שמישהו בשובר בקריות מספר לי שאישתו קנתה ממישהו שחזר מבולוס במפרץ חיפה דגי סלמון שהוא תפס. אחרי שניסיתי להסביר לו שבים שלנו אין סלמון הוא התעקש אז אמרתי בסדראתה צודק העיקר שהיה טעים. אתה אותו הדבר כולם אומרים לך שטונה זה בטוח לא יכול להיות ואתה מתעקש. נ.ב. אולי זאת הייתה פורטונה שקפצה??? גם לא מצחיק שילוב של פורל וטונה אחי הדיון הזה מטיש, אין מצב שיהיה דבר כזה בירדן, מקסימום חידקן שברח לא יוצר מזה, עוד מעט תתחיל להמציא לי פה שילובים של מושט רדיואקטיבי עם אוגר למה ניראה לך שהוא התכוון שהוא אמר פורטונה אחי תחשוב שנייה. אתה רציני??
|
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
תודה אתה יודע זה מזכיר לי קטע שמישהו בשובר בקריות מספר לי שאישתו קנתה ממישהו שחזר מבולוס במפרץ חיפה דגי סלמון שהוא תפס. אחרי שניסיתי להסביר לו שבים שלנו אין סלמון הוא התעקש אז אמרתי בסדראתה צודק העיקר שהיה טעים. אתה אותו הדבר כולם אומרים לך שטונה זה בטוח לא יכול להיות ואתה מתעקש. נ.ב. אולי זאת הייתה פורטונה שקפצה??? גם לא מצחיק שילוב של פורל וטונה אחי הדיון הזה מטיש, אין מצב שיהיה דבר כזה בירדן, מקסימום חידקן שברח לא יוצר מזה, עוד מעט תתחיל להמציא לי פה שילובים של מושט רדיואקטיבי עם אוגר למה ניראה לך שהוא התכוון שהוא אמר פורטונה אחי תחשוב שנייה. אתה רציני?? במה?
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
|
|
|
|
דביר
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יאלה טונה תעזוב שטויות רק תגיד לי מאיפה אני משיג את החומר הזה משהו פצצה  מתאים ליובש
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יאלה טונה תעזוב שטויות רק תגיד לי מאיפה אני משיג את החומר הזה משהו פצצה  מתאים ליובש חחח וואלה באמת נשמע חומר מעיףף 
|
-------------------------------
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
תודה אתה יודע זה מזכיר לי קטע שמישהו בשובר בקריות מספר לי שאישתו קנתה ממישהו שחזר מבולוס במפרץ חיפה דגי סלמון שהוא תפס. אחרי שניסיתי להסביר לו שבים שלנו אין סלמון הוא התעקש אז אמרתי בסדראתה צודק העיקר שהיה טעים. אתה אותו הדבר כולם אומרים לך שטונה זה בטוח לא יכול להיות ואתה מתעקש. נ.ב. אולי זאת הייתה פורטונה שקפצה??? גם לא מצחיק שילוב של פורל וטונה אחי הדיון הזה מטיש, אין מצב שיהיה דבר כזה בירדן, מקסימום חידקן שברח לא יוצר מזה, עוד מעט תתחיל להמציא לי פה שילובים של מושט רדיואקטיבי עם אוגר  אביב יגבר הרגת אותי
|
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
תודה אתה יודע זה מזכיר לי קטע שמישהו בשובר בקריות מספר לי שאישתו קנתה ממישהו שחזר מבולוס במפרץ חיפה דגי סלמון שהוא תפס. אחרי שניסיתי להסביר לו שבים שלנו אין סלמון הוא התעקש אז אמרתי בסדראתה צודק העיקר שהיה טעים. אתה אותו הדבר כולם אומרים לך שטונה זה בטוח לא יכול להיות ואתה מתעקש. נ.ב. אולי זאת הייתה פורטונה שקפצה??? גם לא מצחיק שילוב של פורל וטונה אחי הדיון הזה מטיש, אין מצב שיהיה דבר כזה בירדן, מקסימום חידקן שברח לא יוצר מזה, עוד מעט תתחיל להמציא לי פה שילובים של מושט רדיואקטיבי עם אוגר  אביב יגבר הרגת אותי שני שלח הודעה בפייסבוק אני צריך לדבר איתך
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מה טונה מה לברק תגיד מה יש לך  בנית גדולה יכול להיות בנית ארוכת ראש
|
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
מה טונה מה לברק תגיד מה יש לך  בנית גדולה יכול להיות בנית ארוכת ראש זה לא היה בינית
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
מה טונה מה לברק תגיד מה יש לך  בנית גדולה יכול להיות בנית ארוכת ראש זה לא היה בינית טוב זה היה טונה 
|
|
|
|
אלון Y
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
30
|
|
לברק לא יכול לחיות במים מתוקים לברק הוא רק בים!!
ובטח שיש מוסר של מים מתוקים
תחשוב עוד פעם נראה לי זה בינית
יש לברק של מיים מתוקים.. מגדלים כאלה במעגן מיכאל. ידוע על פריטים ששוחררו בכינרת ותפסו גם כמה פריטים בודדים. עומר הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו שדומה לטונה בצבע ובצורת העור (קשיחות ) הוא חדקן. אני יודע שמישהו תפס בגשר אריק פריט של 3.5 קילו אבל הסיכוי שראית אחד כזה קופץ הוא מאוד נמוך  זה לא היה חדקן זה היה או טונה או לברק. זה היה סטלה 
|
אלון
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
יש לברק של מיים מתוקים.. מגדלים כאלה במעגן מיכאל. ידוע על פריטים ששוחררו בכינרת ותפסו גם כמה פריטים בודדים. עומר הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו שדומה לטונה בצבע ובצורת העור (קשיחות ) הוא חדקן. אני יודע שמישהו תפס בגשר אריק פריט של 3.5 קילו אבל הסיכוי שראית אחד כזה קופץ הוא מאוד נמוך  זה לא היה חדקן זה היה או טונה או לברק. זה היה סטלה  זה היה מצחיק
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
יש לברק של מיים מתוקים.. מגדלים כאלה במעגן מיכאל. ידוע על פריטים ששוחררו בכינרת ותפסו גם כמה פריטים בודדים. עומר הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו שדומה לטונה בצבע ובצורת העור (קשיחות ) הוא חדקן. אני יודע שמישהו תפס בגשר אריק פריט של 3.5 קילו אבל הסיכוי שראית אחד כזה קופץ הוא מאוד נמוך  זה לא היה חדקן זה היה או טונה או לברק. זה היה סטלה  זה היה מצחיק תקשיב זה לא יכול להיות אחד מהדגים כי שניהם דגים של ים... אם אתה חושב שאתה כל כך מבין וזה הייתה טונה (  ) אז למה שיתפת? יאללה זאת הייתה טונה סוף הדיון 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|